taks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taks
Memberma tean kuidas biitseptsit täiesti ära lõhkuda, see oli amazonis ka kunagi üleval kuidas suuri käsi saada vms. Igatahes asja juurde siis seerija ise kangiga on selline- valid endale sellise suhtenamvähem max raskuse no millega vaevalt-vaevalt jõuad teha, siis teed sõbra abiga vms 5×5 ja ainult 10 sekundiliste vahedega siis puhkad minuti vähendad raskusi kui vaja ning teed 4×8 sama süsteemiga, seejärel puhkad minuti ja kas siis vähendad raskusi või mitte ja teed jälle 10 sekundiliste vahedega 3×10 ja peale seda on enamvähem pisar silmas kui valid piiripealsed raskused ja väga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> süsteem minu arust ja teen seda iga esmaspäev+ lisan hiljem ka mõned hantlitega harjutused kui lihas mõne mintui puhanud ja lihas edeneb jõudsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> niiet kui keegi veel mõndasi trikke teab peale püramiidide jne siis andku aga siia tuld!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taks
Memberega see asi nii väga hull ka pole, et surma saada pead ikka väga janune olema ja vägavägaväga palju vett korraga ära tarbima
taks
Memberpüramiid parem kui niisama tühja loxutamine, kuid rinna lihastest ja püramiidist on hiiglama palju juttu juba olnud niiet palun kasutagem otsingut rohkem
taks
Membervesi on elu alus ja kuna endal ka suht kõva janu sis mingi 2l pole trenni vältel mingi probla ära lasta..kui mitte rohkemgi
taks
Memberei tea, endal läheb trenni jaoks u.2h ja vahel ka üle selle kuna jõusaal väike ja kui raffast palju siis pead mökutama suht kaua, isegi kui vahele trügid kõvasti
taks
Memberml on fitness bull’s
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täitsa asjalikud-kannatab pesta jne, ja sina maamees ma tahan näha kuidas sa teed traktorit, kui käepidemed on sama teravad kui sae hambad saeveskis ning söövad peopesast isegi vere välja peale esimest seerijattaks
MemberMa paneks rebimise kas siis selja või jala päevale.
taks
Memberrööbaspuud, pullover jne jne
taks
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> miks hakkavad inimesed endale mõtlema alles paar kuud enne suve, ega sul midagi eriliselt paremaks ka selle paari kuuga ei lähe, jõusaalis on TÄHTIS JÄRJEPIDEVUS!
Memberise olen ka söönud tähtaja ületanud protekat, midagi viga küll tal ei olnd ega midagi, niiet söö julgelt! paar kuud ees või taga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taks
Memberlisa sinna natu kakaod või natu suhkrut vms
Memberok tänud, uurin ja katsetan nüüd vähe
Memberpäris tugev kutt peaks mainima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tundub nagu oleks tal alakeha eriti kerge, millega ta mänglebtaks
Member+ minujaoks isiklikult on liiga vähe harjutusi biicale ja triicale mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ok saada kui viicid
Memberdiablo, kui viicid äkki laseksid oma kõik kahe nädalaharjutused mulle sõnumine või kuhugi siia foorumisse üles, tahaks uurida ja katsetada vähe, ise töötasin ka endale mingi kava välja aga sellega on väiksed probleemid, niiet ole hea ja saada mulle oma kõikide harjutuste kavad katsetamiseks kui viitsid?!?!
tänud
-
AutorPostitused