taks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taks
Memberkujuta ette naist mis on musklisem kui sa ise…laseb sind ainult palgapäeval tuppa, muul päeval nägu näitad saad aiateibaga….naine peab olema nagu naine ikka mitte ülepingutaud musklimutt või mingi eriline barbie või siis eriliselt paks
taks
Memberigasugu erinevad ja varieeruvad harjutused lihasele ja erinevad seerijad, vot see annab parima tulemuse
taks
Memberseevastu on minu noortel tuttavatel nais-suusatajatel kes on juba 6 aastaselt peale suusatanud pepud suureks läinud ja jalad samuti
taks
Membersee parima tulemusega tiitel on ürpis hea idee, aga samas võik lihtsalt teadjamehed olla nn PRO tiitliga
taks
Memberkui ei ole võimalik trennis käija siis ürita kasvõi õhtuti rohkem kodus trenni teha, siin teemas on ka sellest juttu http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=4712&hl= vaata ja saad targemaks ma loodan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taks
MemberRonni Coleman surub 100x100kg muuseas….liialt julm et olla tõsi, 100 kätekõverdusega pole probleemi – see on kui kiviga visata..aga ei saa võrrelda kätekõverdusi rinnalt surumisega, kuna kätekõverdustega läheb osa kehakaalust jalgadele ning kätekõverdusi tehes peab arvestama umbes poole kehakaaluga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga seda Ronnie värki ei tea, sa proovi tühja kangiga ja tempoga üle 100 teha siis mõtle..
taks
Memberthe BOSS
taks
Memberdiablo kui kuskilt retiboli saad siis võid mulle ka teada anda kus see saadaval on
Memberkusjuures on mul 90%
Memberhttp://www.bodyforlife.com/exercise/animations.asp sellelt lehelt võid vaadata endale harjutusi kodusteks tingimusteks, päris kõike kodus teha küll ei saa kui ei ole piisavalt vahendeid aga asi seegi
Memberlihtsalt ja konkreetselt SPETS
MemberMr.Muscle
Memberma väänan küll u 40-50grammi vahepeal valku kerre trenni kestel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja vett panen ka tai kane sheikeri enamvähem sõrestikuni, kuna ma hakkan seda sheiki juba trenni kestel jooma ja sel ajal vajab keha vett ja samas ka valkutaks
Memberotsingu abil leiad igasugu väga häid ja katsetamist vajavaid rinna kavasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> edu otsimisel!taks
Memberbiolab on küll väga saast asi, ise olen kasutanud ja tean et maitse sitt ja tulemused ka olid ainult üks suur ümmargune 0, niiet kui tahad raha tuulde loopida siis parem saada see mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused