taks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taks
Memberolen kuulnud et üx mees(võrkpallur) tegi kang turjal kükkide asemel hüppeid kohapeal ja see oli väga hästi aidanud…kuid raskus peab olema ikka selline, millega sa kükke ei tee, kergem ikka ja millega ilusti teha jõuad ning pikad seerijad..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taks
Member????ma ei olegi vist kuskil 2 käe hantlit näind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taks
Membermina treeniks alakeha ja teeks rohkelt aeroobset.
taks
Memberpoes on müüa pardlid kui sa sellest veel kuulnud ple
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga võid proovida ka mõnda TELETURU asja 
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taks
Memberväga pohhui mida teised kuulavad, peaasi et sulle endale muusika meeldib ja hea selle saatel treenida on…ise kuulan haardstaili ja tümakat trenni ajal, vahel ka räp, millega ml on norm trenni teha ja mis mõnearust on tõeline kräpp, peaasi et endal on hea, mulle ei meeldi ne gram metal ntx..
taks
Membersiin jutte lugedes vaatan et mingid kaskadöörid koos
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mu arust ei ole mõtet sellega eriti naljatada, kui just suitsiidi plaanis pole, ise kasutan koguaeg kas mõne sõbra v üxkõik kes jõusaalis leidub abi
üxinda ei hakka üritamagi suuremaid raskusi..taks
Membermingi 2-3min umbes. ega ise ka eriti minuteid ei loe ja teen ka tunde järgi..
taks
Memberlihtsamat moodi: jalgratta sõit, jooks jne jne
taks
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> äkki saadaks mõni miljonär mulle ka suuremad summad..taks
Memberise võtan ka kord poole aasta jooksul trennist puhkuse umbes nädalaks v isegi rohkem vahel ning kasutan seda ekstra jooksmiseks vms
taks
Memberpõleta kaloreid treenides kuid ära üle pinguta, pane toitumine paika ainult tervislikest toitudest ja proovi päevas kõvasti rohkem kaloreid kulutada kui sa jõuad neid sisse süüa. ilu nõuab ohvrit ja aega, kannatust..
taks
MemberKalmus on suht pikk ju..
taks
MemberKULDSUU ->AMAZON SPECIAL<-
taks
Membertee selle järgi mis sulle endale peale läheb ja mille järgi sul hea trenni teha on!
endale küll päris see metall ja pilli lõhkumine peale ei lähe, haardstail (Y)
taks
Memberei olnud võimalust tulla vaatama aga tahaks näha galeriis mõnda pildiseerijat toimunu kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tänudAutorPostitused