taks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taks
Memberkui teed nädalas 1xtrenni ei peaks vormi langust eriti olema, aga parem oleks kui saaksid teha trenni 2xnädalas, siis oleks üpris hea, edu
taks
Memberbiitsale ja triitsale võiks küll veel midagi juurde teha, aga kas oled ka nagu varem tegelenud jõusaaliga? siis kui oled ei tohiks sul olla probleemi algse kava välja mõtlemisega vms, kuid samas sul on olemas neti kasutamisvõimalus nagu ma näen ja saad ju vabalt võtta siitsamast ka kavasi, niiet edu sulle taanis!
taks
Memberega see 4 nädalat mingit tulemust annagi..jõusaalis on tähtis järjepidevus..ja tõsilugu on see, et mõnele on antud annet hästi areneda ja mõnel tuleb see raske tööga..edu treeningutel!
september 11, 2005 at 3:56 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #59066taks
Memberkasutagem rohkem tõstevöösi jne!
taks
Memberkas sul on plaan käija jõusaalis üks päev nädalas? või teha seda ühte kava mitu päeva nädalas? kava tundub olevat kesine, ma võtaks parem siitsamast amazonist ”tööriistade” alt kava jaotatud kaheks või siis kolmeks olenevalt sellest mitu korda on sul plaanis jõusaali külastada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taks
Memberharjutusi on olemas palju, kunagi olen näinud isegi mingit välismaist linki kus on hantlite harjutused pea igale lihasgrupile. Aga jõusaali vastu ei saa midagi, su jõunäitajad jne lähevad allapoole, kuid mitte väga kiiresti kui hantlitega mässad, aga kui alustad uut trennihooaega on taastumine kiire..
taks
Memberminumeelest on kõik niigi selge, pealkirjas on alati märksõna olemas millest juttu tuleb minumeelest..
taks
Memberendale meeldib süüa igasugu maitseaineid ja vürtsikaid toite ning mingit kahju küll teinud pole..
taks
Memberminumeelest on vahel puhkuse tegemine hädavajalik, ja korra kaotatud jõud taastub väga kiirelt ning tuleb veel juurdegi..
taks
Membertee kõvasti ja eriti korralikult igasugu erinevaid biica harjutusi ning proovi anda maximum ja kui tunned et biic hakkab valutama ja tahab nahast välja pugeda sis oled juba ühe sammu võrra lähemal suurtele biiceptsitele!
taks
MemberSINA ära vaata tvd kui see nii vastu käiv onn ja SINA ära käi treeningutel, nahhui naada sa vingud ma üldse aru ei saa..
taks
Membertriicale ja biicale enamvähem mõlemale 3-4 seerijat, triica teen koos õlaga tavaliselt, ja biica koos rinnaga.
taks
Membersoovitaks käija spordiarsti juures ja lasta teha südamevilm, ja sis ta juhendab edasi mis saab! ise olen käinud mitu korda ja soovitan!
taks
MemberJ-Ä-R-J-E-P-I-D-E-V-U-S!!! on jõusaalis kõige tähtsam!
taks
Memberon endal juhtunud nii mitu korda, pidin lihtsalt rahulikumalt trenni hakkama tegema ja rahulikult hingama, üle ei tohi pingutada kõvasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused