Skip to main content

tahankaollatugev

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: randmetoed #80430

ma ise käisin algul ilma kinnasteta jõusaalis. käed jäid nii valusaks ja eriti randmed. ei kannatanud üldse enam olla. siis otsin kindad randme tugedega, neid kasutan juba teist aastat ja pole probleemi. võistlustel pole ilma kinnasteta surumisega ka probleemi, suht sama annab välja, kui käed kuivad on. ja vahel korraks tekkiva teema kohta, et minu jaoks on tähtis ikka palju ma surun mitte palju ma näen välja, et suruksin

in reply to: Liiga palju valku #77979

mulle soovitati süüa 2 lusikatäit ühe sheigi kohta..et äkki on seda 6 natukene palju?

in reply to: alustan jõusaali…. #77142

ma hakkasin ka sõpradega koos trennis käima. keegi ei teadnud algul mitte midagi. aga meil olid suud pead, saime küsida ja nüüd on juba rohkem tuttavaid kelle käest infot saada jne

in reply to: ka jooksmine.. #76917

ma olen ka tegelenud jooksmisega. mingi 1000m maastikul tuli kunagi oma vanuseklassis maakonna meistritiitel. ja mulle seletati seda asja nii, et ninas ikka sisse, siis neli sammu ja suu kaudu nelja sammu jooksul välja. viimasel ajal ei ole ma seda teinud, aga nii oli parem. ilmselt peab siis sammud kiiremini tegema

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)