taf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taf
Memberendal tekkis seoses selle piimaga üks küsimus. Hetkel ise olen dieedil, kuid tarbin piima oma toitukordades. Näiteks peale trenni koos valgupulbriga (nii u. 0,4 l). Oleks mul otstarbekam see pigem ära jätta? (piimast veel niipalju, et see kõige tavalisem, miski 2, 5%-line)
taf
Memberno kõva 6h venitab vast ära isegi. seega tuleb kõik nädalavahetustel maksimaalselt teha, kui ainult võimalust selleks on…
ning trenni ka teen üle Eesti keskmise. hommikud algavad pool-unes. lõunasöögi ajaks on aju juba enam-vähem ülesse ärganud, sest tühi kõht lihtsalt sunnib lahendust leidma.
taf
Membertore oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taf
Memberpoisikene, ennem õpi ikka õige trenni tegema
taf
Member1. ´kui saa siiski vahete vahel nn loomseid toite sööd, ei saa sa end enam kaugeldki taimetoitlaseks nimetada
2. sa võid küll hetkel terve olla, kuid ma arvan, et suurem osa elust on sul veel ees
3. mida see sulle, annab? oled liha vastu allergiline või mida?
4. eks igaühe enda asi lõppude-lõpuks
mina isiklikult ilma lihata üle 2 päeva läbi ei aja
taf
Membervastuse sinu küsimusele annab väga hästi raamat nimega “Kulturism kõigile”
Peast ei mäleta neid mõõtmeid.
taf
Memberkahes kaalukategoorias vast seepärast, et äkki siis rohkem osavõtjaid…
taf
Memberselline küsimus siis, et kui palju juuniored sügisel võistlema minemas on?
ning kas ettevalmistamine on täies hoos juba?
taf
Membermul on pakkuda. 2 tükki.
Võta maili teel ühendust, siis räägime hinnast.
taf
Membereee, endal ka väiksed mõtted, kuid probleem selles, et ei ole kunagi laval käinud ning ei tea suht kuda seal käituda ning kuda see poseerimise asjandus – sest et ma kardan, et lihtsalt laval töllerdamisest ka ei piisa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna olen ise treenija, siis nagu ei ole kust nii väga infi saada. Aga no vähemalt panin end seminarile kirja, äkki siis sealt saab midagi väärtuslikku kõrva taha panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taf
Membereeem, äkki ott oskab öelda ka millal täpsemalt ning kus võistlusi toimub?
ning millistest osadest võistlused meil siin koosnevad – st. võistluse ülesehitus? (ärge pange tähele, ei ole asjaga suht eriti kursis)
-
AutorPostitused