taf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taf
Membertõstesaalis tasub higistada + üle tõkete hüpped + palju lõike joosta, palju, palju, palju
taf
Membereks ikka sall kaela kui välja lähed
“>taf
Memberno kui mina alustasin kunagi jõusaalis rassimist, egas need raskused olnud ka suurt midagi üle 30 kg. Point on selles, et niipalju kui mina näinud olen – need noored kes alustavad, alustavad oma peaga ning nad ei tea üldsegi mida nad teevad tegelikult. Ma näen neid algajaid küllaga, tahaks teinekord täitsa midagi öelda, kuid siis jääksgi ainult rääkima teinekord. Aga ma arvan, et kes nõu küsib, väga tore ju, kuid ennem peaks sobivalt küsimuse ka ära sõnastama ning mõttetuid küsimusi mitte esitada. Enne tuleb ikka ise ka natukene vaeva näha.
taf
Membersaksa poisid võivad ka imet teha
taf
MemberFle, nüüd läeme uuele ringile. Mul ka miski pildid olemas, kuid rsk kehva kvaliteediga tulid
taf
Memberjoon vastavalt vajadusele… ei usu, et toimin kõige õigemine, aga suurt häda ka endal ple
taf
Memberpoiss, sul natukene vale arusaam rasvast vabanemiseseks. Uuri natukene kirjandust, siis küsi uuesti.
taf
Membertaf
Membertuudak ajas higimull otsaees paar tubli päeva tagasi mööda Eestit grimmi taga, et kust saada…
taf
Membereee, kusjuures kui nüüd ise ka nagu panin tähele, ei olegi see huumoorne teema… midagi vist millegipärast kulistatakse jah endale sisse… ise ei teagi nagu miks see hea on
taf
Membersprinterid jälgivad pulssi, uuele lõigule minnakse alles siis kui SLS on langenud alla 120.
Aga jõu tegemise juures on asi rohkem tunnetuslik. Aastad toovad kogemusi.
Kuid jah harjutuste vahel magama jääda pole küll mõtet. Ning otseloomulikult kõik oleneb eesmärkidest.
taf
Memberminul näiteks ei ole tugevaid külgi
??:”> seega tehke omad järeldused…taf
Memberno point on selles, mida rohkem suudad lihast kurnata, vigastada neid rakke, seda efektiivsem wärk on. Aga see maksimumi tunnetus tuleb ainult kogemustega
??:”>taf
Memberjah, ma ka käisin… kuid tulemuste kohta ma ka ei oska ise midagi suurt kosta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>niipalju vene mehi ja nendel vene meestel kõigil nimed ka, et oska ei neid ülesse loetleda. Kuid ütlen niipalju, et igas võistulskategooriso oli nii u. 3 võistlejat, seega osavõtt oli selline nagu ta oli. Ei saa eriti kurtagi, enamustele riputati medal vähemalt kaela, mulle ka
??:”>Minu katekooria (fitness klass) võitis tuli ka pärast üldvõitjaks. Võib mainida, et tüüp oli ikka suhteliselt kuiv ja lihas oli ka täitsa olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Publikut oli ka normaalselt, et no minu jaoks oli see võistlus esimene ning mis ma ikka oskan öelda – egas see võistluskulturism naljameeste ala ole.
Minu imestuseks ülimalt vähe eesti keelt kõnelevaid võistlejaid oli…
seega ei jäänud mulle nende nimed meele, ega ka ei saanud aru mida nad rääkisid.
Eeem, kes tahab veel midagi teada, eks andku teada… Ma üritan ka siis vastata.
taf
MemberFle, ühesõnaga vähem suppi ning rohkem trenni
??:”>AutorPostitused