taf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taf
Memberise võtan ka kaasa ning keegi ei näita enam näpuga, kõik on juba ära harjunud
taf
Memberma kardan, et ta ainult eelpool mainitud preparaadiga ei piirdunud…
tollal kui tema neid kasutas, olid need ained veel lubatud ning kui need enam lubatud ei olnud siis tema neid enam ei kasutanud – nii räägivad tema advokaadid
taf
Memberärgem nüüd irooniliseks muutu. Küsisin informatsiooni, seda ma ka sain ning lausa ammendavalt. Tänud vastuste eest.
Ja head vana lõppu
taf
Memberäkki oleks võimalik konkreetne näide tuua mõne valdkonna kohta, mida näiteks võidakse küsida, ning kui põhjalik selle valdamine oleks I astme treenerilitsentsi taotlemiseks.
Ja läbitud peab olema nn teatud hulk loenguid/koolitusi. Või piisab ise õppimisest…
Aga nojah, eestikeelset kirjandusteoseid on kahjuks küll imevähe (mõni isegi raskesti kätte saadav) – pigem internett siis
Ma loodan, et saite mõttest aru – vaja asjast lihtsalt parem ettekujutus saada
taf
MemberTreener I kutsekvalifikatsiooni taotlemine
vanus vähemalt 18 aastat, kutsealane koolitus nõutavas mahus, soovituslik on spordiala harrastuse kogemus
Küsimus selles, et millised on nõuded Treener I kutsekvalifikatsiooni taotlemiseks täpsemalt. Räägitakse, et kutsealane koolitus nõutavas mahus – kus kohas ma neid nõudeid lugeda saaksin? (mitte, et ma ei oleks otsinud, aga vist on nagu kahe silma vahele jäänud).
Või äkki saaks keegi asjaga seotu natukene täpsemalt seletada, kuidas see kutsekvalifikatsiooni taotlemine välja näeb (kust nõutavate teadmiste ja oskuste valdkonnas). Siinkohal pean ma silmas kulturismi/jõusaali treeneri omi.
taf
Membersoovitatav on üks lihasgrupp korraga ära teha, lapsed teevad ringtreeninguid
taf
Membertaf
Memberei ole eetiline spordimeeste käest selliseid asju küsida.
tee katse, tõmba nosu täis ja mine trenni, siis näed palju sa kangi liigutada jõuad.
taf
Membernimelt seda võetakse enne magamaminekut, vähendamaks kataboolset protsessi
taf
Memberbill gates ei ole suuremat asja kulturist kah, ta tegeleb teatud teiste asjadega
taf
Membermuc, krdi asjalik jutt sul… paneb täitsa end mõtlema, et rabeleda võib kui palju tahad, aga kui asi (trenn, toitumine, puhkus) ei ole ikka mõistusega kokku pandud, siis võib tegelikult kasvamise asemel hoopis kahaneda… niiet, pean endale vist treeneri otsima
taf
Memberäkki viitsib siiski keegi veel natukene täpsemalt selgitada/kirjeldada, kuidas neid tõsterihmu kõige õigem kinnitada oleks – nii et nendest ka kasu on. Ma korra proovisin, aga no vaatasin kohe, et ilma on nagu lihtsam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taf
Memberlihastoonus: raskus kuni 70% maksimumist , kordusi 12-20 või enam, seriaid 2-3, puhkeintervall 20-30 sek
lihasmass: raskuks 70-80%maksimumist, kordusi 8-12, seeriaid 2-4, puhkeintervall 30-90 sek
lihasjõud: raskus 80-100% maksimumist, kordusi 1-8, seeriaid 3-5 ja enam, puhkeintervall 2-5 min
taf
Memberno esialgu piisaks täiesti kui trenni jõuad, siis saab juba vaikselt ka oma toitumisharjumusi muutma hakata. Muidugi kõike oleneb eesmärkidest ka, kas juurde või maha võtta, lihased või lihtsalt vastupanu tõstmine. Ja toitumise kohta on ka niivõrd palju informatsiooni netis, et ainult peab natukene klõpsida viitsima.
taf
Membermind pani ka see täitsa mõtlema….
AutorPostitused