taf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taf
Memberkes see tartus ikka viitsib midagi korraldada, egas tallinna mehed viitsi nii kaugel sõita
taf
Membermul sama lugu, ise olen paremakäeline ´ja üleüldse parem pool nn tugevam ja tiba suurem ka seepärast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taf
Membermis seal ikka valesti aru saada. Ühel päeval jõutrenn, teisel päeval aeroobne trenn, kuni kõik lihasgrupid läbi käidud ja otsat peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taf
Membermina niimodi ei lahmiks, võin ainult oletada, et tõepoolest ületrenn olla… sest olegem ausad, keha vajab ka puhkust ju…
soovitada võib esialgu nii, et:
E-trapets,selg,kõht
T-biitseps,triitseps,ranne,kõht
K-rind,õlg,kõht
N-jalg,kõht
nii nagu on, päevadega võib veel varieerida ja ongi kõik, sest edasi läheb juba treeningu sisu juurde ja sellest ei viitsi siin küll pikemalt jahuda
taf
Memberkui ma ei eksi siis need Capsicami ja Ice Gel on kaks eri asja – üks soojendab, teine teeb külmemaks…
lihastraumade puhul kasutatakse seda külmemaks tegevat asja
taf
Memberetteasted kangiga ja palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ning tõesti vähem saia, ?okolaadi, limpsi ja burgereid
taf
Memberno mina soovitan teil treeneri kutseetikaga end kurssi viia
taf
Memberei ma ei väitnud, et ta halvasti mõjuks, kuid üks sai kord ühe treeneriga sel teemal räägitud ning tema seletas mulle, et kuna lihased on peale trenni siiski veel tööolekus, siis lihtsalt võib väga põhjalike venitusharjutustega lihastele liiga teha… ning mainis, et kõige parem aeg venituste tegemiseks oleks kusgiligi 2 h peale trenni, siis pidi sellest kõge rohkem kasu olema…
no minu mõtlemistmööda peab see loogika täitsa paika, kuid egas iga asjaga on nii et mõistuse piires ei ole miski kahjulik (antud juhul pean venitusi silmas)
taf
Memberno olin kuulnud!?! eks ma olen nüüd midagi muud kuulnud/näinud…
zu frieden?
taf
Membernovot, nüüd kui kehakaaluga probleeme tekkima hakkab, keeran ainult ühe joogi hinge alla ja probleemid on lahendatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taf
Memberoleneb organismist, ise jookseks 40 min tuuris
taf
Memberpeale trenni ei ole soovituslik eriti põhjalikult venitada, sest lihased on siiski veel töökonditsioonis ning see võib kasu asemel pigem kahju tuua, küll aga põhjalik lõdvestus on äärmiselt soovituslik. Seda et kergelt võib venitada, kuid mitte üle pingutada. Isiklikult teen venitusharjutused peale soojendust ning trenni lõppedes väikse lõdvestuse
taf
Membernaine jättis maha ja kohupiim ei lähe enam alla – mis minust nüüd saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taf
Membermina arvasin ikka, et seened ei oma toiteväärtust….
eelmise postitaja tekstist selgub küll midagi muud
taf
Membervalgu kasutamise puhul nagu vist eriti mõttet ei ole kuure teha, sest kui eesmärgiks on lihaste kasvatamine, siis inimorganism vajab stabiilselt ehitusmaterjali (valku).
Niiet enne, kui keegi midagi tegema hakkab, oleks mõttekas kurssi viia end kulturismi põhireeglitega või kuidas keegi neid nimetab
-
AutorPostitused