taf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taf
Membernaised kellel on biitseps minu omas väiksem, need on kõik vaadatavad

taf
MemberTANK, TANK, mina sain aru
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taf
Membernüüd sa oled juba poole jalaga astunud narkoteema juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taf
Memberteatavasti organismis on 80% tuuris vett, niiet ma ei imest üldse kui lihastesse seda ka ära eksib natukene, kellel rohkem, kellel vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kellel mõnede ainete tagajärel, kellel mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taf
Memberei vaidle vastu sulle kaido leesmann… Point on selles, et kuna see foorum on ka kohati oma arvamuse avaldamise koht, siis me ka teeme seda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ärge võtke südamesse, egas kriitika (kui see on põhjendatud) on alati edasiviivaks jõuks… Isiklikult arvan, et tehtud kriitikal on point sees ning kuidas keegi sellesse suhtub on juba igaühe enda asi. Kui tahaksin midagi konkreetselt teada siis ma arvan, et teeksin juba kirjaliku nimelise pöördumise, kuigi ma tean mis laadis vastused tulevad. Aga no kel tahtmist on, sel võimalu asja ka kõrgemalt edasi pärida… Niipalju kui inimesi, niipalju ka arvamusi… Niiet ei maksa ka nende inimeste kallal ilkuma hakata, kelle arvates on midagi viltu (nagu tegelikult on ka ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)taf
Membertsiteerin diktaatorit: “Asi on nii: üks liit, üks kulturism, üks pere !”
(vähemalt iga normaane inimene teeb siit omad järelduses)
taf
Memberhmmm, E E S T I K I N N I S V A R A F I R M A D E L I I D u kodulehele???
jah, hädaldame küll ja õnneks on selleks meil demokraatilikus riigis ka õigus, kui tehakse midagi, aga tehakse saasta, siis on õigus sõna sekka öelda!
kas see tähendab, et tehke ise midagi, et siis peame kohe ruttu midagi tegema? tai kane tooteid viimati müüma? või mida???
iriseme sellepärast, et EKFL-l on omad “puhtad pojad”
ma vist ei hakka üldse küsimagi, et miks just ott stabiilselt Eesti meistrivõistluste plakatite peal poseerib, miks seal ei võiks midagi muud olla vahelduseks? või võtame näiteks EKFL liidu ja OÜ ROBOCOPI, kas see ei ole mitte huvide konflikt??? ma saan aru, et tänapäeva konkurentsimaailmas on raske läbi lüüa, aga kas selle teostamiseks on eetiline kasutada ühte konkreetset liitu, mille läbi seda teha? ja ärge tulge rääkima et mehed teevad seda mingi lõbu pärast, tänapäeval ei liiguta keegi niisama ilma mitte mingisuguse motivatsioonita! Ja eesti kulturism ei piirdu ainult ühe väikse kontinkendinga. Ka väljaspool tallinnat tegeldakse selle alaga, kes veel ei tea.
Aga tore on tõdeda, et mõned mehed tunnevad, et nende kõrvale on tekkinud mees, kellest viimasel ajal rohkem räägitakse kui nendest. Aga mehed, kadedus viib veel rutem hauda, kui mõni teine asi.
Isiklikult on mul totaalselt poohui mis liidu võistlustel käia. Nagunii teen seda enese jaoks ning asjaolu kas ma nüüd osalen ühe või teise alaliidu all mis see ikka kotib. MEHED asi on põhimõttes! Mitte mingid f*ck*ng alaliidud ei tegele kulturismi kui alaga, vaid ikka inimesed. Te unustate asja põhimõtte üldse ära.
ISE ILGUTE, ET TEIE KALLAL NORITAKSE, ISE RSK LA**AD ILGUTE VEEL HULLEMINI NENDE KALLAL, KES TEIE HULKA EI KUULU…
Ah, prst tehke ise omad järeldused. Mupärast tehke mida tahate, mind ei kõiguta see mitte karvavõrdki. Aga asi on lihtsalt põhimõttes ja eetikas. Ja kui te ei tea milles kulturismi kui spordi põhimõte seisneb ja ei jaga eetikast midagi, siis see on teie probleem ning tehke asju nii nagu heaks arvate. Aga kriitikat saate sellegipoolest ka edaspidi!
taf
Memberkrt ma võin ise ka lasta sellise foorumi ülesse panna, sellise värgi haldamine võtaks kuni 100 eeku kuu + tibakene ajaohverdust. Aga kelle foorum see siis on lõppude lõpuks EKFL-i oma või OÜ ROBOCOPI oma??? Mina sellest aru veel ei ole saanud, tee või sitta. Ja mis ilmneb, kuna tõesti kõik doomenid, mis veel sõnaga “kulturism” võiks seostada on nende poolt juba ära krahmatud ning toovad varem või hiljem selle saidini… Mitte et neil ei oleks see õigus, aga no inimestel võivad lihtsalt vastakad arvamused tekkida selles osas.
Ja hr kaido leesmann`le, sa vist ei kujuta ette kui palju mina seda ala enda ümbruskonnas propageerinud olen, sa ei tea sellest, sest ma ei pea seda ületähtsustama… Teen seda samuti missioonitundest ja teen seda kuna mulle meeldib selle alaga tegeleda! Niiet see ei ole mingi f****g vabandus.
Kas mina küsin raha kellegi käest, et seda ala propageerin, kas mina tahan mingit oma toodet sellega seoses müüa??? Võin öelda, et ei taotle sellega mingit kasumit. Mul on hea meel kui noored lähevad ringi laaberdamise asemel hoopis trenni.
Aga toome hr. EKFL-i mehed mida p*rset nemad on noorte heaks teinud??? Promovad ainult ennast. Igati tänuväärt et nad üldse viitsivad, midagi teha noorte valdkonnas, aga lähiaja muutusi vaadates, ega nad ei koti küll… Igaüks mõtleb ikka ise kuidas endal parem on.
Aga küsimus siis selline, mida perset nad ronivad sinna alaliidu etteotsa, kui nad nagu te väidate “peavad selle eest ise peale maksma”. Mina ei usu, et see asi nii on.
Kunagi peab tõde selle organisatsiooni värgist ka avalikkuse ette ilmuma, mis korruptandid sel küll koos on. Oksele ajab.
Siinkohal märgiksin ära, et mind see tegelikult ei koti. Minul ei ole sellest organisatsioonist mingit kasu, mina teen oma trenni nii nagu teen ja tunnen mõnu sellest. Nii et ärge ajage iba.
See värk siin haiseb.
taf
Memberminuarust on see EKFL totaalselt ###### organisatsioon… Mingid jobud tõmblevad ainult omakasu silmas pidades ja kes ei ole nende sõber on nende vaenlane. Väga tore on tõdeda, et on olnud inimesi (nagu M. Kalmus) seda ka julgelt välja ütlema. Sest olgem ausad, nii ikka ühte organisatsiooni ei juhita nagu seda hetkel tehakse. Jah, tõsi ta on, võite öelda, et mis ma targutan jne… Aga siin ei anna ka midagi parandada, kui kord juba omad mehed paika pandud on siis ei anna muuta ka asjaolu paremuse poole. Heakene küll, hoiate Eesti kulturismielul veel hinge sees ning propageerite “puhast” sporti, aga no tra arenege edasi! See mingi idiootlik kemplemine ei anna midagi! Sellega te ei edenda eesti kulturismielu vaid viite allamäge. Kuna Kalmus osales hoopis teises liigas, siis mida krdit see teie asi on mida tema väljaspool teie liigat teeb. Teie hoolitsege oma liiga käekäigu eest. Rsk nii suuri jobusi annab ikka otsida nagu EKFL eesotsas on. Tead minge kuradile kõik see ärplemine ajab sita keema.
Ja minge ausõna kõik METSA jalutama.
Mina lähen trenni
taf
Membermiks teema alles nüüd peale Kalmuse edu WFF liigas ülesse korjati???
kokkusattumus või mõne mehe kadedus?
taf
Memberarni teab millest ta räägib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> elagu arni!taf
Membertuus kuju ikka, nagu nahkhiir
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taf
Membermuc sa ka tartus koolis?
ma pühap. 8 paiku