taf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taf
MemberÕige märkus, valk maksab ja mitte vähe kulturistide kurvastuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise üritan mingi 75 eeguga päevas hakkama saada. Aga kui sente eriti ei loeks, siis mingi ma usun, et minul ka 170 eeku päevas ära kulutada poleks mingi probleem. Kuid siiski nagu bohemianrhapsody ütles, peab arvestama toitumiskava koostamisel ka oma võimalusi, sest sellisest kavast pole ju kasu, mida endale võimaldada ei saa. Aga kui nüüd kokku hakata lugema kõiksugu lisandeid ja selliseid mõnusaid burgeri päevi veel juurde, siis 3000 kuus läheb küll julgelt ära. Eks tee omad järeldused.taf
Memberkaalu langetamiseks on väga efektiivne ka aeroobse treeningu rakendamine oma jõusaalitreeningute kõrvale. Samas korrektne toitumine (hommikul on süsivesikute osakaal suurem, õhtul tunduvalt väiksem). Aga nn rasvapõletajatest võid ju fat burnerit võtta (enne füüsilise tegevuse alustamist). Õunaäädikaga oli ka mingi teema, et hommikuti tühja kõhu peale 1sl võtta, pidavat ka mõjutama kaalu langetamist. Ja näiteks kroom pidi magusa isu nn langetama.
taf
Membervõid lisad ka valgukokteili sisse, aga jah, soovitavad glükoosiga tarbida, siis pidavat imendumine parem olema
taf
Membermina ostsin täna tai kane kreatiin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 295 eeku maksis Lõunakas… Oi nüüd läheb alles andmisekstaf
Membersauna belt pidi ka hea värk olema… aga aeg ajalt paar kätekõverdust pidi ka head tegema ntx
taf
Membermöllu. möllu
taf
Memberei ole, kus sa sellega, suitsegamine on IN, pane nii mis tolmab…. tulemusi näed mõne aasta pärast…. ull
taf
Memberloe ja naera ja imesta, minul tekiks siin palju juriidilisi küsimusi kogu selle kupatuse kohta, aga ma ei tee seda, sest siinne halamine on ju laus mõttetus… ma lähen parem trenni
??:”> Kõik on arusaadav, aga kas ka aus. Ja kui on aus, siis kas ka eetiline? Mina ei hakka enam niisama oletusi tegema, ilma fakte teadmata. Saan tugineda ainult oma kommentaarides siin loetule ning sellele mis “mulje” kogu seee “värk” on nn läbi “karmi elu” minuni jõudnud.EDU KEVADEL VÕISTLEJATELE, ma loodan, et dieet tuleb raske
??:”>taf
Memberma parem ei hakka arvamust avaldama, muidu tembeldatakse ka kohe Tallinna meeste poolt mingiks irisevaks lollikeseks, kes midagi asjadest ei tea. Üks asi on see mida Teie seal Tlns teete, teine asi on see kuidas see avalikkusele “näib”, s.t. kuidas teised asjast aru saavad see on teine asi!!!! Võibolla ongi asi selles, et tahetakse näida nagu oleks kõik korras!!!!! Mõelge selle peale.
Mitte midagi isiklikku.
taf
Membertavai tartu vennad, võtame kamba kokku, lähme teeme tlna meestele tuupi… mida nad härplevad seal vanad persevestid
??:”>taf
Memberkõver või mitte, aga alla jääd ikkagi