Skip to main content

Tabasco

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Toitumine katkise lõualuuga #189743
    Tabasco
    Member

Kas alustama peaks siis kuskilt perearsti juurest saatekirja küsimisega või lähen otse eriarsti juurde?

No tundub, et mul läks halvasti lihtsalt.. Murd oli võib-olla ebamugava koha peal ka natuke (kuskil täitsa taga, tarkusehamba juures). Ja öeldi, et operatsioon oli raske, kuna mul pidavat maskulliinne lõug olema http://www.regionaalhaigla.ee/?op=body&id=61

Sealt leiad dr Viidebaumi, samas võid ka dr Kahni googeldada, kuna mu ortodont kiitis ka teda väga.

Edu! ja mängi nt tennist, ei murra konti/e, võin vanduda! Kõige rohkem igatsengi oma tavarutiini, just algab tennise välihooaeg ja ma pean 1-2 kuud pingil ISTUMA!!!

in reply to: Toitumine katkise lõualuuga #189738
    Tabasco
    Member

Kusjuures.. mul siiani on osa alumisest huulest tuim (op oli peaaegu 3 aastat tagasi). Lihtsalt julmalt venitati huul lõhki opi ajal ning närvid katki.

Aga jah niipea ma ei hakka jändama sellega nii või teisiti.. Üle 1 lõuaopi 10 aasta kohta ei kannata välja

in reply to: Toitumine katkise lõualuuga #189734
    Tabasco
    Member

Lõualuumurd on ikka üks päris jube asi.. eriti see traatide panek ja äravõtmine.

Ma arvan, et tulevikus ma lasen endal siiski ka uue operatsiooni teha, sest Mustamäe Haigla geniaalne kirurg lükkas mul lõua natuke viltu kokku

in reply to: Toitumine katkise lõualuuga #189730
    Tabasco
    Member

Esteetilistel põhjustel, ……. mitte et ma endast Tiina Parki vormiks, aga ….. ortodont käskis.

Haiglast tulles teatasin uudishimulikule taksojuhile siiski blaseerunud ilmel: Thai-Kick-Box accident!

Tõde ei pea alati valitsema.

Jaa mul endalgi lõualuu katki olnud ning tean, mida tunned (mul on plaat ka lõuas). Proteiini koha pealt arvan, et Dorian Yatesi seeriast võiksid midagi võtta..

Aga jah natuke küll teemaväline, kuid.. kas tohib küsida, kuidas lõualuu õnnestus murda?

Ise sattusin poksija rusika otsa

in reply to: Toitumine katkise lõualuuga #189726
    Tabasco
    Member

Tänan tähelepanu eest, olen tõepoolest Tallinnas, seega longin poodi.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)