taavs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taavs
MemberIndrek 9
Liisa 5
november 16, 2007 at 12:32 p.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131329taavs
Member4. koht
taavs
MemberVähi – 5.koht
Vaible – 14. koht
Kalmus – 9. koht
Ader – 19. koht
taavs
Member1.Ott Kiivikas
2.Marek Kalmus
3.Imre Vähi
4.Valju Jagomäe
5.Indrek Viska
oktoober 25, 2007 at 5:28 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #129102taavs
Member7.koht
taavs
MemberMarek Kalmus 2
Imre Vähi 3
Argo Vaible 5
Ott Kiivikas 1
taavs
Member* Kuidas teha õigesti ümberpööret? Mul põhimõtteliselt tuleb välja küll (nagu kukerpalli teeks), aga pöörde ajal läheb vesi ninna ja pärast pööret on kohe kehv olla ja tempo kah maas. Samuti kipub pöörde ajal vesi prillidesse ja nii on kohe lausa võimatu ujuda. (võite ka soovitada teisi ümberpööramistehnikad)Pöörde ajal tuleb nina kauda õhku välja puhuda, siis saad probleemist üle;)
taavs
Memberalgaja kava ikka ma arvan, aga suhteliselt lühikeseks ajaks, et lihastele meelde tuletada
taavs
MemberTäpselt vastupidi on õige.Ahjaa, aitäh
taavs
Memberkannad koos välimine pool ja kannad lahus sisemine pool siis?
taavs
MemberÜks paarike kepib, kui keegi koputab uksele. “Mu mees tuleb!” hüüatab naine. Armuke peitis end vannituppa. Tegelikult tuli järgmine armuke. No panevad ja panevad kui keegi jälle koputab. Seekord läks teine armuke vetsu peitu. Kolmas kord juhtus sama asi kolmanda arukesega ja koju tuli mees. Kolmas armuke oli end peitnud nurgas seisvasse raudrüüsse. Pikapeale hakkas asi ebamugavaks minema ja kõik kolm nuputasid, kuidas minema saaks. Tuleb esimene vannitoast välja “Kraan ei tilgu enam! Tasu pole vaja..” ja astub uksest välja. Teine haarab mõttest kinni ja ütleb “Ummistus on likvideeritud, aitäh”. Kolmas on ikka veel raudrüüs tobedas olukorras. Lõpuks astub ta ette ja küsib: “Vabandage, ega siit juhuslikult Ümera mehed mööda läinud?”.
taavs
Memberhttp://www.prowrestle.tv/bobsapp/profile.html
seal on kirjas, et 205
taavs
MemberJalale tuleb anda võimalikult palju puhkust.
-
AutorPostitused