taavs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taavs
MemberVabandust.. kuid kas Sa saaksid lingi anda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taavs
Memberkui ma alustasin siis olin mingi 200 pikk ja 65 kg, nüüd olen 202 ja 75..tasapisi tulevad tulemused.
Õpi armastama toitu, tarbi palju jogurtit. Trennis enamasti baasharjutused, puhkus ka kindlasti korda, puhkuses kasvab lihas(vähemalt 10tundi und).
Rasvu pole mõtet karta, aga kõike ikka mõistlikkuse piires.
Edu.
taavs
Memberkaks võimalust
1) Hommiku poole oli sellega väike kamm
2) Eripakkumiste all vaatas ja ajas midagi sassi vms
taavs
Memberta mõtles vist teist toodet
Cell-Tech (2kg)
1089.00EEK
975.00EEK
ehk siis 114 eeki alla(10,4%)
taavs
Membermuidugi võib neid samal päeval teha. Aga alustada ikka suurema lihasgrupiga, ehk rinnaga
taavs
Membervaata “spetsiaali” alt, seal on olemas aleaga tellides on ikka täis hind
taavs
Memberühes munas? ma pakun, et 3-4g!kui 100g munavalges on 10g valku. keskmine muna kaalub 60g. pool selle massist on valge…siis tuleb 3-4, eks?
mul pole matemaatika tugevam külg
taavs
Membermina soovitaksin tellida toitumiskava siitsamast. Parim investeering üldse.
detsember 27, 2007 at 3:04 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #135489taavs
Memberma olen 190cm pikk ja söön vähe, kuna eriti ühekorraga ei mahu sissesööd palju läheb, ootad, ja sööd edasi.
detsember 27, 2007 at 2:11 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #135479taavs
MemberOlen ise ka kunagi seal olnud, olen muidugi ka praegugi.
Aga niipalju ma oskan öelda: baasharjutused, kordusvahemikud 4-8 tavaliselt. Ja söö, söö söö!
kasulikku lugemist:
taavs
MemberTahtsin kusida et kas see on aeglane areng et mul on kahe kuuga tuld rinnalt surumises 14 kg juurde ma motlen seda et alustasin 60 kg nuud kaks kuud moodas ja teen juba 78 kg.Alguses tulebki areng kiiresti, ja kui sa 60 le 14 juurde liidad saad ikka 74 ju.
Areng on olnud hea
taavs
Memberikka olen hakanud,a loomulikult ma kavatsen 2 aasta pärast ikka edasi treenida:Da lihtsalt on üks asi…etkel ma ei räägi kellegile see minu väike saladus:Dneid kalleid ”ime”vahendeid akkaks kasutamam selle 2. aasta lõpupoole ehk…laps nagu ma olen ega mul poleks rahalisi võimalusi neid etkel kasutada nigunii ju:Da etkel mõtlesin et kreatiini ehk akata kasutama kuna see on ju odav ja jätkub normiltmõtled kreatiini kasutama hakata, tead mida kreatiin teeb ja milleks see on üldse? Pealegi, kreatiini saab ka tavatoidust.
taavs
Member5.koht
aitäh, stainless
taavs
MemberNo põhirõhk on erinevatel asjadel. Massiperioodil kogud massi, jõuperioodil rõhk peamiselt jõutegemisel. Jõutsüklis on puhkepausid pikemad, kordused väiksemad, reljeefis kordused pikemad, puhkepausid väiksemad.
taavs
MemberSvungimine on hakanud meeldima
AutorPostitused