taavs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taavs
MemberLiinu, supersize me?
taavs
MemberEma vend on hästi pikk
Nali naljaks:D
Aga niipalju ehk, et mul on nooremad õde ja vend, kes on ka väga pikad.
Ja hiiglaslikke korvpallureid pole ma ka läheduses näinud:D
taavs
Membersee arvuti eksis mu puhul oma 25 sentiga
prognoosis 180, hahaa:D
taavs
Membertaavs
MemberKaido etv-s
taavs
Memberma võiks siis oma 116 kaaluda
opaa:D
november 19, 2008 at 7:54 p.l. in reply to: Klassikalise Kulturismi MM 2008, kuidas läks meie poistel&tüdrukul ? kommentaarid, pildid, muu #171513taavs
MemberKalmus- 3.
Vähi- 5.
Koovit- 6
Viska- 9.
taavs
Memberma ei ütleks, et mustanahalised rattaga sõita ja ujuda ei oskaks.
Iron Mani võistlustel alati esindatud ja päris hästi veel.
taavs
Member19
taavs
Memberolen proovinud fasti kreatiinmonohüdraati, Tai Kanei kreatiintsitraati ja Universal Creatine Chewsi.
Kõige paremat mõju tundsin just viimase puhul, pealegi on neid “nätse” väga mõnus kasutada.
taavs
MemberNeljas näitab ka seda
taavs
Member3.
taavs
Memberaffront on selline avalik solvang
taavs
MemberIndrek Otsus- 10
Ivo Pärle-18
Imre Vähi- 6
Argo Vaible-13
Argo Ader- 15
Marek Kalmus- 7
Ott Kiivikas- 4
taavs
MemberNing paljudes foorumites on olemas ka filtrid – ehk filtreeri validationi järgi. Enne kasutaja postid üldse ei ilmugi sinu foorumi versioonis, kui mingi kindel arv + punkte täis. Seega võid pm elimineerida kasutud ja sageli faktuaalselt vägagi valed postitused noorte poolt. Muidugi see oleks igaühe enda valik.Mulle, kes ma alles olen oma teadmiste kogumise algusteel, ei meeldi selline variant.
Ise küll ei ole aktiivne postitaja, kuid mulle on igasugused postitused vajalikud, sellesmõttes, et kui keegi totaalset jama ajab, siis endajaoks arutan asja läbi, et kuidas ja mismoodi see tegelikult on.
Viimasel ajal olen tihti näinud noortel postituse lõpul ala “paranda kui eksin”, see tuleb sellest, et algajad pole veel oma teadmistes päris selgusele jõudnud, ma ei süüdistagi neid, vaata kui palju vastastikke arvamusi koguaeg esile tuleb, võta näpust, mis see õige siis lõppude lõpuks on.
Ehk siis arenemine läbi eksimise. Avaldan oma arvamust, kui see vale on, siis targemad parandavad. Saan aru, et tegijad füüsiliselt ei jõua kõike seda lollust parandada.
See foorum on algajatele teadmiste kogumise alguspaik, kui nende postitused ära blokeerida, siis nad ei arene, jäävad arvamusele, et neil on õigus.
Just my 2 cents.
[edit] Archangel, annad ehk mõne foorumi teada, kus see süsteem on.
-
AutorPostitused