TaaviI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TaaviI
MemberKuulun minagi nüüd palavate suvepäevadega jõusaali tolade hulka, kuna kannan saalis olles spordijalatsi asemel plätud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No tõesti ei kannata soki ja tossuga seal rabeleda. PS! olen varem ka ise vihjanud, et plätu ei ole spordijalats
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TaaviI
MemberLähte noor rammumees Alex surus ju 15 aastasena 150kilo kuskil 85kg kehakaalu juures. Nii, et pole see 85kg midagi nii üllatavat.Kas sellest Lähte rammumehest video või juttu ei ole rohkem?
TaaviI
MemberSama pull. Pane päeva kava siia kirja ja samas löö ka sellest kaloriarvutist läbi. Pane kirja ka toitainetehulgad: Valgud, rasvad, sv iga toidukorra juurde.Tegelen sellega esimesel vabal hetkel ja riputan ülesse siia.
TaaviI
MemberKusjuures, endal sama mure. Teen nädalas 3-4, vahest ka 5 korda trenni. Alustan alati aeroobsega siis venitused ja siis 2 päevase fitness lehe kava järgi. Söögiga on ka lood paremad, kui näietks aasta tagasi, rohkem kodujuust, piima, kohupiima, kanaliha, kala ja rohelist söön. Tööle võtan alati kodus tehtud soojasöögi kaasa + jogurtit ja/või banaan jne. aga ei tule kaalu juurde, võib-olla nats lihast on tekkinud(muideks enesetunne on küll paranenud
)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sry, et lägastan võõrast teemat!
TaaviI
Member
MemberKalmus on kulturismi patrioot.. selles ei saa kahelda vast keegi.Täiesti nõus!
TaaviI
MemberOtt, panid hiljuti kuhugi teemase “Oti sepiku” ja “Oti leiva” müügikohad, kahjuks ei leia ise, aitad äkki
TaaviI
MemberKa minu poolne panus Tartu Ülikooli spordi uuringuks antud

TaaviI
MemberMinu arust on neid kloune küllaga, kindlasti arvab mõni selline ka minust seda, kuna kasutan kindaid

Igatahes mina tahtsin öelda, et Nike “Geto” plätu ei ole spordijalats, samuti ka lühike kuluvpüks ja ranna shortsid ei ole spordiriided!
Teisi tola liike on siin juba hästi komenteeritud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TaaviI
MemberMAROSS 5+
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris naljakas on
MemberÕnne ja edu ka minu poolt! Pole ju mingi ime, kui rammumees Murumets võtab Meistrite liiga üldvõidu! Momendil ta ju on maailma tugevaim mees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pöidlad pihku!
TaaviI
MemberPeale rasket trenni tunnen, et “kett on maas” aga “juhe koos” küll ei ole, pigem just vastupidine.
TaaviI
MemberEi maga jah. Passin netis lasteportaalis ja ootan, millal alaealised pruudikesed kirjutavad ja armastust avaldavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Me hakkame Ivoga Tartust juba kl 04:00 Tallinnasse liikuma. Äratus kl 03:30. Ei ole vist erilist mõtet magama jäädagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna hommiku, nii kella 06.30-40 vahel sammus sinises dressis vend Vähk ja sama sininse keegi koos temaga Zelluloosi mäest ülesse, sammud äkki lennujaama poole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Imestasingi, et kuhu mehed nii vara marsivad kotid seljas, oleks nagu riisumas käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TaaviI
MemberMa jätsin suitsu maha 06.aprill 2009 ehk siis 1kuu ja 1,5nädalat tagasi. Selle ajaga olen umbes 3 kilo juudre võtnud aga arvatavasti seda ka tänu sellele, et olen natuke rohkem tähelepanu pööranud trennile. See on küll tõsi, et söögiisu on kasvanud, mul vist isegi metsikult aga minu õnneks on mul hea seedimine

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd olen tegelikult hakkanud jälgima ka seda, mida näost sisse ajan. rohelist, kodujuust, kana, kala jne. Kokkuvõttes: suits maha jätta, natuke trenni, korralik söök ja elu ongi ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mai 6, 2009 at 7:13 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194612TaaviI
MemberUsun, millegi pärast Kiivikasse rohkem, ei teagi miks aga nii see on

Natuke möla juttu ka: nimelt on Poweri hommiku programmis mingi uus tegelena, kes on täiega Kiivikase häälega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused