Taavi701
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 28, 2008 at 4:20 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176759
Taavi701
MemberTahakas kuulda hr. Kiivikase kommentaari võistluste ja konkurentide kohta.
Taavi701
MemberKuulge inimesed, jõudke ise nii kaugele! Mitte, et see uidagi õigustaks.
Taavi701
MemberEriti hull.
detsember 15, 2008 at 8:22 e.l. in reply to: Oksjonil on 15-16 dets. Tribulus 625 Caps Optimum Nutrition ilt #175149Taavi701
Member50.
Taavi701
MemberMul on sarnane asi olnud. Oli väike mõra sees, tegi põrguvalu.
detsember 10, 2008 at 3:26 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #174451Taavi701
MemberPoodi pole igaljuhul veel jõudnud.
Taavi701
MemberMinu arust võiks inimesed end dušširuumis ära kuivatada, mitte, et ma pean pärast riideid selga pannes solgerdama avameres.
Taavi701
MemberKahjuks pole osalenud kuna pole treeninud väga kaua. Järgmine aasta kui vähegi võimalust tahan osaleda, saab vast korraliku teadmistepagasi millega edasi treenida.
Taavi701
MemberIlma toitumiseta on see pea võimatu eesmärk Sul.
november 24, 2008 at 7:18 p.l. in reply to: EMV lamades surumises 2008 – osalejad, tulemused, fotod, kommentaarid #172042Taavi701
MemberVaatan, et kõigil noortel polegi ulmeline tulemus. Oleks isegi kogemuse tõttu ise võinud osa võtta, oleks olnud põnev. Muidugi esiotsa meestel on jõudu superpalju!
Taavi701
MemberMororozovi kava oli ülikõva, mulle pakkus küll pinget.
Taavi701
MemberTegelikult loll pole see, kes küsib, loll on see kes ostab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Taavi701
MemberLoodetavasti hakkab varsti juba kuulma ka järgmise aasta laagrist.
Taavi701
MemberAlaealine pubekas olen veel. Mõne nädala pärast enam pole, seega ma ei käi pinda enam mõne nädala pärast, kuid praegu aga küll? Asja ei saa nii üheselt vaadata! Pigem ütleks mistahes vanusegrupile: “Tee trenni aga ära mölise!”
Taavi701
MemberMa arvan, et vahet pole kas ütlen või mitte, mis üllatuseks sain. Üllatus tundus selline improviseeritud, et ei teagi kas kõik sama asja saavd. Aga minu soovitus, minge ja uurige ise järgi.
-
AutorPostitused