Taavi701
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Taavi701
MemberSõnastik annab ka derogatory tähenduseks halvustav.
Taavi701
MemberKääamise kohta ei oska midagi öelda, võõrsõnade leksikonis pole tüüpsõnu ega midagi.
leidsin veel: derogative-halvustus
Taavi701
MemberAinus sarnane asi, mis mina võõrsõnade leksikonist leidsin on derogatsioon. Tähendab see seaduse või määruse osalist tühistamist.
jaanuar 17, 2009 at 3:24 p.l. in reply to: SK SPARTA lahtised meistrivõisltused lamades surumises korduste peale #180108Taavi701
MemberVaatama lastakse ka?
Taavi701
MemberNojah, mul suurt selgrooga pistmist mudiugi polnud.
Taavi701
MemberWordx2.
Seltskond kus mina olen on samuti omaks võtnud selle, et ma ei joo, kedagi ei häiri.
Taavi701
MemberOli ka endal väiksemat sorti selline mure. Nimelt vasak õlg oli suurem ja sellest ka kõrgemal kui parem. ise ei olnudki märganud kui ükskord lihtsalt selg hakkas valus olema ja nii oligi. Arst ütles, et rühihäired. Umbes pool aastat peale seda alustasin trenniga ning see oli lahenduseks. Muidugi soovitati ka koolikotti kanda paremal õlal, mitte vasakul nagu olin harjunud, et siis paremal õlal koormus peal.
Taavi701
MemberNarkar leiab ka alati midagi , mille eest ennast premeeridaWord.
Alkohol pole üldse asi mida tarbida.
Taavi701
MemberMeil on lubatud istuda autorooli 0.0 promilli korral, Inglismaal aga kuni 0.8 promillini. kas see teeb Inglastest paremad ja tublimad juhid?
Mõttetu arutelu, võiks kinni panna selle üldse.
Taavi701
MemberViljandi ja Fortius.
Hea lugeda, et siin on veel teisigi Fortiuse külastajaid.
Taavi701
MemberFreddy?
Taavi701
MemberLapiga tolmu oskab jah enamus meist pühkida, kuid seda keemiakompleksi mida osad koristajad peavad valdama-sellega läheb raskeks.
Taavi701
MemberJa see üks pood on?
jaanuar 2, 2009 at 11:16 e.l. in reply to: Reval – Sport klubisiseste kulturismi – ja fitnessi 2009a. võistlusjuhend #177411Taavi701
MemberPealtvaatamiseks ei pea olema Reval-Spordi liige?
Taavi701
MemberHarrastan edasi karsklust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused