Taavi701
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Taavi701
MemberAthletic fitnessist tuleb ka ülekanne?
Taavi701
MemberViljandis on väiksem valik toidulisandeid saadaval taasavatud spordiklubis HOPE Leola tn.Muidugi kui keegi tuttav või on endal võimalus ja soov – siis Tartu Fitshop on lähim Fitshopi pood Viljandist.
Liigun Tallinna ja Vilajndi vahet. PS ja võin tuua kui liigun, tükki küljest ei võta.
Taavi701
MemberViljandis polegi seda minu teada. Hangi Tartust või Tallinnas vms.
Taavi701
MemberMinul isiklikult numbriline eesmärk on jõutõmbes, oleks kena tõmmata vähemalt 190kg projekti lõpuks. Pole küll miski eriti suur number, kuid see tundub mulle tehtav olevat. Hetkel olen teinud trennis 155kgx3.
Taavi701
MemberKüsimusi võib julgelt küsida. Karta pole midagi.
Taavi.
Taavi701
MemberNii et see koll on siis Jüri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nii ongi.
Taavi701
MemberJanari sõbra Jüri jõunäitajad pole ka just pahad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Taavi701
MemberIse käin fortiuses. Saal on enam-vähem, trenni saab teha, isiklikult eelistan seda spordihoonele. Suvel on tõesti seal palav. tõsterihmu on seal 2 tükki, magneesiumit pole. Üldiselt ei kurda.
mai 9, 2009 at 11:26 p.l. in reply to: FITSHOP TARTU IVO ULMELINE PILDIMÄNG!!! 09.MAI 2009, Võistlus!!! #195209Taavi701
MemberKus musklit näed laita, seal tule ja paita.
Taavi701
Member“Turuhoone valvur”
aprill 19, 2009 at 4:20 p.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #191978Taavi701
MemberOli huvitav võistlus vaadata. Noored on päris tublid!
aprill 3, 2009 at 6:11 p.l. in reply to: EKV võistluste plakatid – aidake laiali saata üle Eesti! #190140Taavi701
MemberKas neid postiga pole võimalik vabatahtlikele saata?
Oleksin hea meelega nõus mõningaid üles panema ent Tallinna ei satu.
Taavi701
MemberHelista. Telliskivi 51, Tallinn on OÜ Robocopi aadress.
Taavi701
MemberMingi käli tallas vahepeal seal taga ringi:D
Taavi701
MemberViljandis Selveris isegi oli minu meelst kunagi.
-
AutorPostitused