Taavi701
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Taavi701
Member“Massitsükkel Kirbu moodi!”
Kirbul mitte solvuda, huumoriga võtta;)
Taavi701
Member“Vend Vähi kõht sakib, tšekkige seda!!!”“Yeahhh baby!!!”
Teine kommentaar ka olemas.
juuli 3, 2011 at 11:21 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #306965Taavi701
MemberNo oli ka aeg!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga pikemat juttu ootan mina igaljuhul väliskulturist, sealne kant kindlasti teistmoodi oma olemuselt ja inimeste suhtumise poolest teistmoodi.
Taavi701
Member1200 olemas
Taavi701
MemberPalun andke infot mis tulemused katis Siimul olid ja ma sain aru et tema tulemus 270kg – ma teeksin uudises paranduse, kuid vajan fakte mid rohkem seda parem…. ette tänades!Siim esimene 270kg, teine koht 265 kg ja kolmas 262,5(kui nüüd õigesti mäletan). Väga tihe konkurents oli, viimase katseni oli kõik lahtine!
Täpsemaks ülevaateks!
Taavi701
MemberTarmo 11. koht 235 kg! Lühike kokkuvõte: Esimene katse surutud(235), kuid ei saanud kirja(kang kõhu peale?), teine katse(235) kirja ja 240 ei loetud samuti ära. Siiski pistis päris mõned kotti ja esimese suurvõistluse kohta väga kõva!
Taavi701
MemberGaspi teksaseid teil hetkel pole?
Kui on siis mis hinnaga?
Taavi701
Memberhttp://juicedmuscle.com/showthread.php?787…stody-in-Sweden!
Seal ka juttu sellest härrast, kes inglise keelt valdab. Igal juhul pool aastat oli vanglas.
aprill 1, 2011 at 7:37 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #295486Taavi701
MemberTuletaks kõigile meelde, et täna on 1. aprill:D
märts 4, 2011 at 10:10 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #292007Taavi701
MemberPeale lõunat oli ta küll olemas
Taavi701
MemberPalju sellisel leival ka hind on kui pole saladus? Tundub väga põnev. Kus kohas täpsemalt seda saab?
märts 3, 2011 at 9:38 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #291745Taavi701
MemberVäga huvitav teema selle Marco kohta. Tahaks näha siis seda tema head vormi.
Taavi701
MemberMinu arust see on natukene rumal vabandus, et poe aega nii palju. Kunagi arvasin ka ise sama, kuid kaua Sa ikka sööd seda valmis tehtud toitu? 5 minutit? Ma usun, et mõned korrad päeva jookul leiad ikka 5 minutit, et süüa, see pole tegelikult nii keeruline;)
Taavi701
MemberVõimalus on ka Sisekaitseakadeemia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Taavi701
MemberMul on ka miinustes:S
AutorPostitused