Taavi701
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 13, 2012 at 5:56 e.l. in reply to: Egle Bikini Fitness- Bikiinifitness on eelkõige sportliku ilu ja naiseliku võlu šõu #76206
Taavi701
MemberKõigil oma süsteem trennikoti kokku panemiseks. Minu süsteem on, et mõtlen lihtsalt järjekorras, et lähen trenni, seal on seljas järgmised riided(siis ülevalt alla-särk, püksid jne kuni jalanõudeni), pärst seda taastusjook ja pesemine(pesemisel ju vaja pesemisvahendit) ja siis kuivatan ja puhtad riided selga. Seega mõtlen kiirelt kogu trenni käigu läbi. Kirjutades tundub mõttekäik pikem kui on. Aga mõte on selles, et mingi süsteem peab olema!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Taavi701
MemberVaba eneseteostust tõlgendasid mis tõlgendamisviisiga: ajalooline, eesmärgipärane, grammatiline?
Taavi701
MemberInimeste õigusi saab piirata ka madalamal tasemel kui seda on Eesti Vabariigi põhiseadus. Antud juhul ei piira EJTL kellegi põhiõigusi- ja vabadusi, seega…?
aprill 6, 2012 at 8:25 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #297426Taavi701
Member4.4.
märts 22, 2012 at 10:02 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #159770Taavi701
MemberNüüd on õige aeg Sulle su enda sõnu meelde tuletada: kui varustus on väike, siis ärge muretsege, küll keha järgi annab!
Selle lause saatsid koos sellesammuse pildiga kunagi meile kõigile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2012 at 9:22 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #204794Taavi701
MemberOtt, Sa vist õhtul uniseks jäänud, Renku kohta mõtlesid vistet ei teinud kükki ja tümmet korralikult ning Siim tegi 6×6
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga igaljuhul Siim paugutab surumises küll korralikult! Tahaks näha mis numbrid seekord ahjus küpsevad!
Minu mäletamist mööda sa 140 sena ei teinudki kükki ega surumist korralikult, vaid keskendusid surumisele….usun ,et kui oleksid treeninud, siis küll sa oleksid tõmmanud ka, kuid väide, et mõistlikult kaalu maha võttes ei kaotata väga palju jõus on küll tõsi.
Surumises on sul küll korralik pura sees kui 5×6 160kg nii kergelt tuleb, 200 ei tohiks sellise vormi juures midagi keerulist olla ilma särgita.
Taavi701
MemberPolitsei,tuvra jne pole KARISTAV organ.Igasugune füüsiline ja ka vaimne vägivald tuleb maha suruda kuid sellega peaks asi ka piirduma.Karistuse määrab siiski kohus.
Selles osas tasub natukene tundma õppida meie seadusandlust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll aga tasub vaadata Rebase soovitatud filmi, lisaks on sellele ka teine osa!
Taavi701
MemberVäikene video ka IPF’i kohta vaataiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Taavi701
MemberKas Robocopis on ka täna sarnased allahindlused nagu Tartus?
november 11, 2011 at 11:37 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #307242Taavi701
MemberOlen hakanud vaikselt pikki seeriaid tegema. See aasta rohkem ei võistle ja nüüd on aega end ravida ja teha igasuguseid huvitavaid harjutusi, mis võistluseelsesse tsüklisse ei mahu. Eelmine trenn tegin Ukraina jõutõmmet. Üle pika aja 8-seid seeriaid oli päris väsitav teha. Lisaks sidusin samal ajal Taavile põlvi, mis paneb ikka korralikult hingeldama.
Vahepealast tahad ka rääkida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igaljuhul jah olen nüüd Tartus trennid teinud, kes meil veel Revalist seda ei tea. Suureks abiks on siinkohal olnud Alexander, kes on olnud alati abis kui vaja!
Eks ma detsembris olen Tallinnas tagasi ja läheb jälle tants ja trall edasi.
Taavi701
MemberKurb uudis! Kuulsin täna kursavennalt, kes Märjamaalt pärit, seda juttu, et Plamus kadunud. Ehk ikka leitakse poiss üles!
september 24, 2011 at 12:51 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #314482Taavi701
MemberKes teist on vuti liha söönud? Täna proovisin ära, oma toetaja Talleggi valikust uue toote suitsutatud vutid. Peab tunnistama, et olid väga maitsavad, kuid kui oleks silmad kinni seotud ja küsitud, mis liha sööd ,siis väga kana sarnane siiski – linnuliha, pehme ja mahlane.Soovitan seda proovida – see on minuarvates rohkem selline pidulaua liha, pits külma v….a ja suitsutatud vutti! …

100g toodet sisaldab keskmiselt:
energiat 628 kJ
kilokalorit 150 kcal
valke 19,7 g
süsivesikuid 0,5 g
rasvu 7,7 g
Koostis: vutt (110g 100g valmistoodangu kohta), joogivesi, keedusool (maks. 2%), suhkur, happesuse regulaator E451, piimhape, äädikhape, viinhape, sidrunhape, stabilisaatorid E450, E452, maitseained, paksendajad E412, E415, säilitusaine E250, puuviljakontsentraat.
Säilitada: temperatuuril +2…+4˚C
See vutiliha on minu silmale küll midagi uut. Mis kanti sellise asja hind ka jääb?
september 24, 2011 at 7:38 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #314438Taavi701
MemberÄrgem unustagem, et ega kõik meil pole suured kollid, ka väiksemaid poisse-tüdrukuid on meil. Eks katsun ka konkurentsi vastastele pakkuda omas kaalus;)
august 20, 2011 at 7:07 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #310740Taavi701
MemberTänane trenn ´tehtud, soojenduseks jooks 30min (4,73km) – sellega olen päris ära harjunud ja ka mingi tunnine jooks ei oleks enam probleem, kuid ärme unusta, et meie eesmärk ei ole pikamaa jooksjaks saada….
Peale seda tegin õlga ja rinda – sellise kergema päeva, kus kordused vahemikus 10-15, kuid raskused sellised keskmised, järgmisel nädalal panen jälle auru juurde.
Homme olen siis ühtede suvepäevadega seotud Nõval – olen nö ühe päevajuhi rollis koos Arlet Palmistega. Väljasõit juba hommikul kell 8.30 ja koju jõuan alles tagasi peale südaööd, seega mingist puhkusest juttu ei ole. Vähemasti pühapäeval proovin korralikult väljamagada, et järgmiseks töönädalaks energiat koguda. Pühapäeval stardin päeva teises pooles Viljandisse, et esmaspäeval seal uues klubis korralik toidulisandite valik välja panna ja peale seda oma näidistrenn ja presentatsioon. Viljandi rahval peaksiki uue koha avamisega seoses olema parem võimalus kõiki Fitshopi hitt -tooteid ka kohapealt osta. Varem on väljapanekud suht kaootilised olnud, kuid nüüd peaks valik päris korralik tulema, kaasarvatud Fasti us PRO sari – mida ka kohapeal degusteerin.
Sügisest taaselustame ka presentatsioonid ja siis saavad kõik huvilised erinevates klubides uusi tooteid proovida ja eks räägin ka lahti mida ja millal süüa.
Dieet muidu toimib ja pilt justkui läheb vaikselt teravamaks. Eks mingi aeg teen vormi pilte ka.
Ei ole kindel, et homme arvuti pääsen, seega soovin kõigile Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäeva! Tähistage seda päeva väärikalt!
Loodan, et Sa ei pahanda, kui räägin huvilistele sellest uuest saalist oma muljeid. Etterutates võin öelda, et kodusaaliks jääb ikka Tallinnas asuv Reval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asukohast Viljandis pole mõtet rääkida, linn väike ja ka kehvema tahtmise juures jõuab jala kohale. Saal ise on hästi sisustautud. Palju erinevaid aparaate ja selle koha pealt tõenäoliselt parim saal Viljandis. Aeroobset või soojendust saab teha saalis üpris hästi, kuna on mitmed erogmeetrid, jooksulindid, rattad jms, kahjuks teiste vilajndi saalidega selles osas ei anna üldse võrrelda. Samuti on ka osd asjad duubeldatud, näiteks surumispinke on kaks. Samuti ei ole probleemi sellega, et kettaid peaks väheks jääma kui palju inimesi saalis on. Hantlite valik on samuti üsnagi hea, kui välja jätta tõsiasi, et suurimad hantlid on 35 kilosed. Nagu Ott ka siin ennem öelnud on, siis tegemist ei ole sellise töösaaliga nagu seda on teised Viljandi jõusaalid vaid on ka pisuke luksus olemas. Sellest aga hiljem. Mis mulle väga meeldis, on see, et saalis on lisaks olemas ka fitball, kaal(on seda kuskil Viljandi või üldse jõusaalides palju näha?) ja samuti varbsein. Seega on hea võimalus arendada süvalihaseid, teha venitusi. Kaal küll valetas paar kilo(siledal tugeval pinnal pani mõned kilod juurde), seega sellega tuleks midagi ette võtta ja algselt oli ta vaiba peale asetatud , kus ta muidugi mõista näitab tegelikkusest vähem. Siinkohal tuleb mul meelde vaip. Terve saal on sellega kaetud, mis mind ehk natuke häiris, kuid see läheb pigem selle alla, et ta ei ole selline robustne töösaal. Kuidas kellele aga mind isiklikult ei häirinud, et saali kõrval on nö. tantsuplats, kus tehakse aeroobikat ja muud sarnast, mida näeb saalist oma silmaga ja muusikat kuuleb oma kõrvaga. Tunniplaane vaadates tundub, et sellised rühmatreeningud ons eal ka hästi esindatud.
Nüüd sellest väikesest extrast, pärast trenni saab lõõgastuda lausa kahes erinevas saunas, auru- ja soome saunas. Dušširuum ise on avar ning kohti on piisavalt, mis samuti kahjuks teistes jõusaalides on problemiks Viljandis. Väikese Viljandi saali kohta päris asine.
Nüüd natuke sellest, miks ma üldse just sinna saali uudistama läksin. Esiteks on esimene kord tasuta(teistel tasuks õppust võtta Viljandis), teiseks head lahtiolekuajad(s.t. hommikust õhtuni, mitte poolest päevast) ja kolmandana puhtalt uudishimust.
Mis minu silmis on aga miinus. Kuna ma ei külasta just Viljandit tihti, kuid piisavalt, et vahest olen sunnitud mõne trenni siin tegema, siis arvatavasti ma teist korda sinna ei satu, kuna hind on üsna krõbe, eriti 1 korra pilet, mis on 10 euri, samal ajal kui teistes saalides on 2-3 eurot Viljandis. Samas kuupilet on 30 euri, mis on minu meelst üsnagi talutav hind.
Kokkuvõtvalt võin öelda, et mulle meeldis ja Viljandis on sellega mindud vast uuele levelile. Palju masinaid jõusaalis ning head olmetingimused. Usun, et paljud inimesed teistest jõusaalidest(mida Viljandis on minu meelest 3: Power, Jope, Spordikool) kolivad sinna ringi kui rahakott lubab, kuid eks seda näitab aeg.
juuli 28, 2011 at 12:35 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #308878Taavi701
MemberMa ütleks, et need soovid võivad paljudele noortele olla motivatisooniks.
Igati positiivne!
-
AutorPostitused