Taavi701
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Taavi701
MemberVastus küll käes, kuid siiski-guugeldagem.
http://majandaja.postimees.ee/111105/esile…182727_foto.php
Väike arvutus, millal on artikkel lisatud ja vastus käes.
Taavi701
MemberMul täitsa selline asi olemas. PS ja võin pmst ära anda kuna endal pole teda tarvis.
Asja miinusest ka. Ise elan puitmajas/palkmajas. Ei tasu juurde keerata kui asi hakkab alla vajuma kuna mina suutsin niimoodi endal uksepiida paigast lükata. Minul hakkas elamist segama seetõttu ja seisab asi kasutult.
Taavi701
MemberLaisad olete
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahju, et ise Viljandist, Tallinna poolt oleks täitsa mõeldav ilusa ilma korral rattaga vändata.
Taavi701
MemberPaide ujulas on ju ka jõusaal või vähemalt kunagi oli kui Paides elasin.
Taavi701
MemberKüsiks siis niimoodi, et olen käinud vaid mõned kuud trennis, uurinud elu ja asi huvitab, et vast on ka mõtet tulla?
Taavi701
MemberKäisin sarnase asjaga arsti juures. Vastuseks sain, et jah anna käele vähe rahu ja mul igaljuhul aitas. Lihtsalt olin üle pingutanud.
Taavi701
MemberJuhtusin ka seda nägema. Julgen sügavalt kahelda, et pelgalt selle harjutusega võttis ta maha 14 kilo.
Taavi701
MemberTulen ka ilmselt kuna ise ka ju Viljandist.
Taavi701
MemberKehakaal suureneb teatavasti söömisega, tuleb lihtsalt õigeid toite süüa. Loe kindlasti artikleid ja saad palju targemaks.
Taavi701
MemberMinu plaan läheb küll Rabarocki poole!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Taavi701
MemberNagu ka eeskõnelejad on öelnud, asi hakkab ikka kodusest kasvatusest. Minul näiteks pole kunagi keelatud rangelt juua(kuna keelatud vili on ikka kõige magusam) ega seetõttu pole ka tahtnud. Ise pruugin alkoholi heal juhul kolm korda aastas ja siis ka kindlasti mitte nii palju kui kannab.
Kuid kahjuks ei saa ma seda öelda paljude oma tuttavate kohta.
Taavi701
MemberMa siis teen ka offtopicut: Äa Sa alla küll taha nüüd võtta, ise olen pmst samades mõõtmetes, 176 cm ja 70 kilo. No kaalu langetada küll ei tahaks. Arvan ka, et kiire kaalulangus kasvueas pole vast ka kõige parem asi. Toitumise kohta loe aga siit samast lehelt artikleid jms.
Taavi701
MemberTegelikult väga mõistlik teema minu arvates. Esiteks aitab see fitness.ee keskkonnal ennast parandada. Teiseks, eksimine ongi inimlik, kuid vigu saab parandada. Sama on kirjavigadega ka nt. poest tellitud kaupadega millel on eestikeelne silt peal. Kahjuks pole enam seda alles, kuid miks mitte ka nendest teada anda ja ajapikku vigu likvideerida?
Taavi701
MemberIse olen 17, ka mitte just täiskasvanu päris, kuid jõusaalis käib minust tükkmaa nooremaidki. Ei vaadata midagi imelikult kui oled seal normaalselt ja lolli mängima ei lähe, mida väga vähesed õnneks teevad.
Taavi701
MemberEks see kindlasti sõltub väga ka inimesest. Mina piirdusin varem 3 söögikorraga, kuid kui trenni tegema hakkasin siis tõusis ka söögikorda arv. Ehk tõesti. Ei hakka vaidlema.
-
AutorPostitused