Taavi701
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Taavi701
MemberMa ise arvan, et üks teema peaks olema, kus neid asju arutatakse ent olema range kontrolli all, selle propageerimise suhtes.
Taavi701
MemberMilleks jalatrenn,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> friigid treenivadki ainult rinda ja biitsepsit.Teine hea treeningkava on: 1.päev kõht 2.päev kõht 3.päev kõht 4.päev kõht 5.päev kõht
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Taavi701
MemberArvuti käivitamisel klõpsi f8. Safe modest peaks saama.
Taavi701
MemberPalju palju õnne!
Taavi701
MemberSamas tervis on kallim kui steroid, seega mõtle mida ütled.
Taavi701
MemberSee on siit juba läbi käinud. Kasuta otsingut!
Taavi701
MemberKükki hetkel ei teegi?
EDIT:Jäi märkamata, et kükk on sees. Vabandust, minu viga.
Taavi701
MemberEndal esineb peapööritust peale raskemaid harjutusi, kuid kokku kukkunud pole.
juuli 31, 2008 at 9:55 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #161997Taavi701
MemberFilmi annab teha küll ühe kaameraga. Ise just olin tegus Balti Filmi ja Meedia kooli ühe projektiga(aitasin valgustuse poole pealt ühel Läti filmil). See tehti samuti ühe kaameraga. Kui raha pole liiga palju siis ajab asja ka üks kaamera ära ja pole midagi hullu, seda enam kui on öeldud, et tegu on täielikult amatöörfilmiga.
Taavi701
MemberOn ka veel Leole keskuses Fortius. Tõsi ta on, et varustus on seal kesisem, kuid see-eest on seal treener teatud aegadel kohal, kellest on abi.
Taavi701
MemberPõnev-põnev. Kahju, et endal tulemata jäi. Üritus oli kindlasti tulemist väärt.
Taavi701
MemberVõib tuua suht pika nimekirja toodetest,kus on 0,01% alkoholi
Taavi701
Membernooo jaaa kui nii võtta siis küll
aga ma seda lihase töööd ei jälgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see ei ole nagu minu jaoks eriti tähtis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis Su treeningu prioriteedid on?
Taavi701
MemberKolmas lööb kaamera ees pihku ja on miljonär jne jne…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Taavi701
MemberEndal tuleb selline tunne peale seda lugedes, et mul polegi teismeiga olnud, sest alkoholi ei tarvita ja narkootikumid pole ka tõmmanud.
Teemasse ka: grillimisel on tihti(vähemat minu ringkonnas) söögiks ka nt. kartulisalat. Kuidas sellesse suhtuda. Peaks nagu suht ok olema?
AutorPostitused