taavi555
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taavi555
MemberMis küsimus see selline on? Ma küsiksin sult selle peale kohe, et kas sa vabadel päevadel sööd piisavalt korralikult, et saada kätte toidust nö. päevane vajalik valgukogus? Kui jah, siis ei ole shake kindlasti vajalik. Sa ilmselgelt ei jaga eriti matsu toitumisest ja toidulisanditest, mõtled, et valgushake on ala mingitsorti Jõujook vms? Hari ennast!(Fitness.ee -> Artiklid)
selline küsimus ongi. söön vähemalt 3x päevas ja korralikult, kui teadki neist asjadest rohkem siis pole vaja kohe targutama hakata.
küsimus ise tekkis sellest, et mu sugulane ise juba pikemalt trenni teind ja arvas et võib võtta aga lihtsalt väiksema koguse ja nagu ka mõni vastaja ütles,et võtab vabal päeval valke jne…
taavi555
Membervalgu ja süsivesikute shake, teen 3x nädalas jõusaali ja eesmärk on lihasmassi suurendamine.
olen nii juba 3 nädalat teind ja mingi 2 nädalat teind shake’i peale trenni
taavi555
Membertänud vastamise eest.
sain päris palju infot juurde, seega kui nv juua 1-2 õlut ei tohiks midagi olla, vb isegi natuke kasulik?
üritan alkost võmalikult palju eemal olla, aga vahel ikka natuke võib ja mudu ei mõeld et tahaks iga nv end kasti juua, see muutub juba igavaks, pärast ei mäleta keegi mis toimus

muidu mul hea näide olemas alkost, teen sugulasega trenni ja ta ka vahel võtab siis on oioioi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taavi555
Memberlöö otsingusse alkohol ja tuleb nii mis mühiseb
tänan pakkumas, ma oskan otsingut kasutada, aga tahan lihtsalt infot teadjatelt nende enda kogemustest selles vallas, näiteks mitu pitsi v pudelit, mida iganes, kõik vastused oodatud
Membertekkis selline huvitav küsimus.. kui palju alkohol mõjutab trenni tegemisel lihaste arengut jne..?
on ka mingid umbkaudsed kogused mis ei tohiks eriti mõjutada trenni?
tean et palju ei tohi palju võtta aga ehk teadjad oskavad omast käest öelda kui kahjulik see täpselt on.
vahel ikka sõpradega võtaks v mõnel tähtpäeval.
kui aega leiate siis palun vastake
Memberolgu, tänud vastuste eest, olen nüüd tunduvalt targem
MemberMunad võib eelmisel päeval valmis keeta. Tegelikult terve järgmise päeva söögi võib eelmisel päeval valmis teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see ka hea mõte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui kellelgi veel soovitusi siis kõik teretulnud!

taavi555
MemberTavaliselt kauss müslit on päris hea kuna sealt saab kõva süsivesiku koguse kätte. Ma võtan veel lisaks veidi muna ja peekonit.Mäletan endal oli ka kunagi väga raske hommikul mingit toitu sisse ajada aga mida rohkem hakkasin trenniga tegelema, seda rohkem sain teadmisi korraliku toitumise kohta ja seda rohkem tekkis ka isu.
olen ka ise müslile mõeld, vb segaks jogurtiga ja teeks mõned võileivad hommikuks, vaevalt ma suudan nii vara tõusta et omale muna keeta
Membertänud vastuste eest, üritan nüüd veel paar asja selgeks saada

seega üritan algul 2x nädalas, kui ei tundu liiga väsitav siis ehk ka 3x
lisandite kohta küsisin kuna, äkki ma ei omanda toiduga piisavalt valku ja süsivesikuid, lihastel taastumiseks ka vaj nagu..
toitumise kohta ei oska eriti öelda, hommikusöögi peaks vist korda ajama kuna pole seda eriti harrastand, päeva toitumine näeb välja enamvähem selline: hommikul tööl 3 pirukat, lõunal soe toit, õhtul umbes 6 aegu soe toit ja vahel ka 9 aegu kui isu tekib.
paluks siis paari arvamust teadjatelt, eriti hommikusöögi kohta, kas on mingeid lihtsaid näiteid näiteks mis ise sööta?
-
AutorPostitused