taavi555
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taavi555
Member510€ kahe hantli eest? Selle eest saad terve aasta trenni teha suvalises spordiklubis, pakun
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks kui müüja poolt mingit adekvaatset lisainfot ei tule, siis mina ei ostaks … Sellise hinnaga hantlitel peaks lausa instruktor kaasas olema, kes Sind koolitab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>njaa eks ta ole, hetkel töö kõrvalt väga vaba aega ei ole, aga üritan kuidagi selle natukesega hakkama saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui küsisin, et kas hantlit kuskil näha saab siis tuli vastuseks:
>> Oleme neid müünud aga eraisikutele ja sinna on võimatu ligi pääseda.
>> Olen hantlit katsunud ja temaga saab kiirelt vahetada raskusi, mis ongi tema eelis.
kaldun juba ise ka tavaliste hantlite poole vaikselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taavi555
MemberMugav võib olla, aga 255 eur
taavi555
MemberHT-R on korralik lisand ja loodetavasti teed ka korralikult trenni, et selise lisandiga ennast toetada. Lisavalguks kindlasti Hera80, Whey+ ja öine valgupomm Promix!tänan vastuse eest, seega enne trenni sobib whey+ või hera80 ja peale trenni ht-r, hilisõhtuseks eineks promix.
taavi555
Membertere,
sooviks siis soovitusi, millist toidulisandit oleks hea tarvitada enne trenni ja öövalguks, korra jäi silma promix öövalguna, aga küsiks parem nõu kuna pole enne proovinud selliseid tooteid.
hetkel võtan peale trenni ht-r, enne kasutasin muscle+, kumb neist oleks õigem kui olen treeninud juba üle aasta?
loodan et leiate aega vastata, täanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taavi555
Membertöötan nii päeval kui öösel ja ise söön 100g kohupiima alati enne magamaminekut…
üldiselt on viimane toidukord öösel kuskil 2-3 juures ja magama alles 6-7, siiani olen ära elanud
detsember 7, 2010 at 5:46 p.l. in reply to: soovika siis abi rasva% langetamisel ja toitumisel #283025taavi555
Memberhmm.. tänud vastuste eest, ma üritan selle artikli läbi lugeda lisasin lemmikutesse, homme peale tööd loen ilmselt, aga kui hetkel teha sellise kavaga edasi:
hommikul 100g müslit piimaga, 4 praemuna
vahepala 200g kohupiima (100g kohta 107kcal, 6.7g valku, 2.7g rasva) ja õun
lõuna 50g riisi/makaroni/kartulit, 150g sealiha, tomatiti, kurgi, paprika ja hapukoore kaste kõrvale ja umbes 20-30cl mahla
vahepala 200g kohupiima ja õun
õhtusöök 50g riisi/makaroni/kartulit, 150g sealiha, lisaks tomati, kurgi, paprika ja hapukoore kaste kõrvale, mahla 20-30cl
enne magamaminekut 100g kohupiima
kui lisaksin veel näiteks lõunaks või vahepalaks pähkleid umbes 50g, kuidas on pistaatsia pähkel nagu kasulikkuse tabelis? endale meeldib süüa aga muid söön ka, mis neist see parem siis peaks olema nõiteks kreeka pähkel või mandel?
üritan oma kavas ka liha asendada vahel kana ja kalaga, ostsin täna just kana
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas liha peaks asendama vastavalt kaloraasile või sobib ka sama kogus?tahan selle aasta kuidagi lõpuni saada ja uuest siis korralikult toitumisega tegeleda kuna hetkel prantsusmaal ja kui 2 nädalat kodus siis ilmselt ei tule sellest kavast midagi välja kuna tahaks end natuke lõdvaks ka lasta

aga jään vastuseid ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taavi555
Membertänud hea idee eest jällegi! aga kui tihti peaks käima jõusaalis? 2-3 korda nädalas oleks vast ok?ma arvan et 3x nädalas oleks päris hea E, K, R
vähemalt ma ise alustasin nii, kava järgi küll võiks teha igale lihasele ühe harjutuse aga suurematele tegin kohe kaks
taavi555
MemberKõike kaalutakse toorelt (liha, kartul) või siis nö kuivalt (helbed). Head isu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud vastuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taavi555
Memberma pole päris täpselt aru saand millal peaks liha kogust kaaluma, kas enne või pärast praadimist?
tean et praen kilo liha ära ja umbes ainult pool sellest jääb alles sellest siis küsimus… kui ma juba mõtlen siis kuidas on kartuli keetmisega?
sry kui rumal küsimus on
MemberPrantsusmaal vist on söögiga normaalsemad lood kui Norras ? Norra kohta räägitakse et tavaline söök on solk ja korralik on väga kallis ? Ise olen Norras ainult külas olnud, omal käel pole söönud.vot ei oska öelda
“> poes peaks nagu ikka tavapäraseid asju olema liha, muna, piim jne.kui käia välismaal tööl siis ilmselt peaks nagu palka ka saama piisavalt et omale korralikku toitu lubada, isiklikult väga hinda ei vaata vaid ostan mis maitseb,
kulub umbes kulub umbes 300-350 euri kuus toidule
MemberNojah mõtlesin endale tellida toitumiskava, aga tulin Norra tööle ja siin söön seda mis on päeva praed ja mida külmkapis parasjagu on olemas ,tööjuures .Nii et väga mingit suurepärast kava ei saa teha kuna pood kah 24 kildi kaugusel ja autot pole
“>mina näiteks ei tellinud omale toitumiskava, uurisin foorumis ja fitnessi leheküljel toitumise kohta, kasutasain kaloriarvutit ja nüüd sätin ise omale päevase toitumise, kaalun end tihti et näha kuidas toimib.
ise olen prantsusmaal tööl, käime iga laupäev poes ja ostan siis kõik vajaliku liha, muna, kohupiimad jne. nädalaks valmis, vajalikud toidukorrad võtan tööle kaasa toidukarpides ja nii lihtne ongi, kui tahtmist on siis saab tegelt ilusti hakkama, aga jõudu sulle
Memberolen prantsusmaal järgnevad 3 kuud, peale uut aastat ei tea hetkel, proovin selle ajaga võimalikult palju toitumise ja trenniga tegeleda.
aga kui keegi oskab midagi asjalikku lisada siis palun tehke seda
taavi555
MemberTubli oled. Alguses ise tööd, siis küsid üle. Väga super.Mõned nõuanded:
1. sea omale uus eesmärk mingiks ajaks. Su eesmärk on paigast ära- sa kas tahad kõhulihaseid nähtavale VÕI tahad juurde lihasmassi. Vastavat sellele pead leidma oma elurütmile vajaliku caloraazi.
2. Osta omale kaal ja köögikaal
3. Valku tarbi 2g /keha kg kohta. Rohkem pole mõtet. SV võiks olla 50% üldcal ja rasvad mitte mingil juhul alla 80gr päevas.
4. Ära nii üksluiselt toitu. Kus on leib? Kus on kaerahelbed?
5. Kirjuta iga nädal täpselt üles, mida kui palju sõid, siis saab edasi vaadata.
Edu
tänud vastuse eest,
jah ilmselt kõhulihaseid ja lihasmassi korraga ei saa, ilmselt valin hetkel lihasmassi.
kaal olemas, pean veel köögikaalu kuskilt leidma.
teen mõned arvutused ja üritan arvud paika ajada.
kaerahelbeid ma ilmselt leian aga leivaga on prantsusmaal tõesti kitsas, sepikulaadset kraami on aga pole eriline sepiku sõber..
taavi555
MemberTervitused.Aitan oma nõuga, see küll vastab ainult ühele küsimusele, kuid asi seegi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tark fitnessi kaloriarvuti annab järgmise soovitusliku päevase toidust saadavate ainete vahekorra:
Päevane tarbimine – Soovituslik
Rasva: 25%
Valku: 15%
Süsivesikuid: 60%
Lisa kogu oma päevane menüü sinna kaloriarvutisse ning ta ütleb kuis on toiduained ning kvantiteet päeva peale protsentuaalselt jagunenud.
Isiklikust vaatepunktist ei näe nõnda suurel arvul munadel ( 13 ? ) päevas otstarvet, kuna see on liialt ühekülgne. Ega muna halb toit ei ole, väga hea on,
kuid kui nõnda palju, siis tekib kehal mingi aja ( kuu, kahe, mõne ) pärast sellele üsnagi omataoline vasturaktsioon ning enam alla ei lähe

Too sisse rohkem aed- ja köögivilju. Viska kartulite kõrvale samasse potti keema brokoli, hammusta peale porgandit või tee koos ananassiga sest üks salat. Kummarda
tomatit ning kurki ja hapukoort neil peal.
jõudu&jaksu
tänud vastuse eest, jah tõesti muna ja kohupiima vahel oli / et oleks valik juhul kui ei ole jõudnud kohupiima osta, üritan rohkem aedvilju sisse tuua, kurgi ja tomati salati vastu koorega pole mul midagi, lihtne teha ja omale meeldib juba vanast ajast
MemberKuulge, inimesed. Teema algataja esitas konkreetse küsimuse, siis tuleks ka konkreetselt vastata. Kuskil pole palutud, et igaüks kirjutaks siia, millal tema isiklikult šeiki võtab – see ei ole küsitlus, vaid konkreetne küsimus.Ja kui ma juba kirjutama hakkasin, siis vastan ka küsimusele. Šeiki joo vahetult pärast trenni ja vabadel päevadel juua ei tohiks olla vajadust – siis tuleks normaalselt toitu süüa.
tänan, sellist vastust ma ootasingi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei pane ka pahaks kui teised oma harjumustest postitavad selles vallas
AutorPostitused