taavet
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taavet
MemberVõibolla oled hoopis külma saanud ja on põiepõletik . Peaksid kindlasti arstile minema.
taavet
MemberKui suurtes kogustes sa siis kasutasid?
taavet
MemberNo nii haiget varianti pole elus kuulnud. Kas sa kujutaksid seda ette,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et terve päeva kõnnid selle higihaisuga ringi mis sul seal särgi all on?taavet
MemberEga muidu teada ei saa kui järgi ei proovi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2006 at 10:04 p.l. in reply to: Kõhulihaste treening.(tugevad tulemused 4 kuuga?) #68680taavet
MemberAinult kõhulihaste pärast pole küll mõtet neid massipulbreid tarvitada pigem rasvapõletajaid et lihased rasvkoe alt välja paistaksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taavet
MemberKreatiini kogus on küll seal peaaegu olematu 0,2 grammi 100 grammi kohta
“>taavet
MemberKartul keedu (värske) (250 g):– 187.5 Kcal, 5 g valku, 45 g süsivesikuid, 0 g rasva
Muna keedu (250 g):
– 367.5 Kcal, 30 g valku, 0 g süsivesikuid, 25 g rasva
Kaerapuder (keedetud) (250 g):
– 290 Kcal, 10 g valku, 32.5 g süsivesikuid, 12.5 g rasva
Keefir (rasvata) (800 g):
– 224 Kcal, 24 g valku, 24 g süsivesikuid, 0 g rasva
kohupiim lahja (250 g):
– 205 Kcal, 45 g valku, 2.5 g süsivesikuid, 0 g rasva
Leib (täistera “Terve”) (150 g):
– 285 Kcal, 6 g valku, 52.5 g süsivesikuid, 1.5 g rasva
Kaloreid kokku: 1559 Kcal
Valgud kokku: 120 g.
Süsivesikuid: 156.5 g.
Rasva: 39 g.
selline on mu päevane toidukava, küsimus on et kas niimoodi saavutaks ma ka midagi ?
vaatasin et süsivesinikest jääb mul kõvasti vajaka, kui tahan arendaa lihasmassi, et neid peaks saama vähemalt 400 g päevas ? tõsi see ?
peaksid vähemalt kaks korda suurendama kaloraazi et üldse midagi tekkima hakkaks. 1500 on paras kaalujälgijate menüü.
“> Süsivesikuid peaks ikka kõvasti rohkem olema muidu kasutab organism energia saamiseks valkusid.taavet
MemberIga hommik üks teelusikatäis olenematta kas on trenni päev või mitte. Mul igatahes mõikab küll.
taavet
MemberAlustada võiksid magustoitude ära jätmisega või siis millegi muu asendamisega. No oleneb muidugi mida sa magustoidu all silmas pead.
taavet
MemberTäna vist jooksma ei lähe
taavet
MemberTee rohkem seeriad rinnaltsurumist . Võta igast seeriast maksimum. Tee seeriaid kordustega 3-8 . Puhkus seeriate vahel voiks olla kuni 3 minutit.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taavet
MemberEga kohe ei ole kyll mõtet jõusaali ronida . Esialgu piisaks isegi lihtsalt tavalisest käimisest mõõdukas tempos.
taavet
Memberpäris kindlasti aitab! Kasuta paar nädalat ja tunned ise.