taavet
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taavet
MemberSeda foorumit lugedes tundub ,et Kalmus tahab ise Tokko asemele.
taavet
MemberJaotus on küll kuidagi sassis sul. Soovitan jagada järgmiselt:1.päev : Rind, Triitseps, Õlg, Säär, Kõht
2.päev : Selg, Biitseps, käsivars, Jalg
Nii saavad sul lihased ikka puhata ka, mida ei saa kahjuks tõdeda sinu lihaste jaotuse puhul.
Olen ka proovinud igasugu variante aga nüüd olen jäänud pidama samasuguse kava juurde. Teen kaks päeva trenni üks päev puhkan vahest puhkan ka kaks päeva oleneb enesetundest.
taavet
MemberMõtetu sita loopimine mis ei vii kuhugile
??:”>taavet
Memberrasv piimas ja keefiris soodustab soodustab kaltsiumi imendumist ,mis on samuti väga vajalik organismile.
??:”>taavet
MemberTagumik tõuseb ju pingilt mis ei ole võstlustingimustes lubatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taavet
MemberSöö vitamiine.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taavet
MemberAeroobset on kindlasti liiga palju. Piisab kui teed 15 min. enne trenni . Aeroobset pikemalt võiksid siis teha kui jõusaalist puhkepäev. Ja kui palju sa üldse ennem spordiga tegelenud oled? Päris algajale oleks see küll väga ränk kava.
taavet
MemberSellises eas on vara oma pead selliste muredega vaevata, aga kerge aeroobne trenn paar korda nädalas tuleb ainult kasuks. Sellises eas ei tohiks toitumist küll piirata.
taavet
MemberMa arvan ,et see ise tehtud koks on tunduvalt kallim kui teha seda spetsiaalsest proteiinikontsentraadist.
taavet
Memberehh ma olen 180 cm ja 96 kilo hetkel
taavet
MemberSee võib päris maitsev olla
MemberKui treeneriga ei julge rääkida siis konsulteeri mõne sõbra või tuttavaga kes juba kauem on käinud. Suvaliselt rahmeldada ka erilist mõtet ei ole.
MemberLäks vähe valesti , sorry tõesti kuupäev teine. Vabandused Abrossimovi ees.
taavet
MemberAbrassimov jättis võimsa mulje , aga tal läks vist dopinguproovis vähe kehvasti.
MemberNo siis on proffid kulturistid (Cutler, Coleman, Ruhl, Schwarzenegger) ka ju niisama tänavakapid…. sest proffidel pole ju ka kontrolli….tänavakapid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused