t6stja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
t6stja
MemberJee kaal näitas täna 59,7. muidu, keegi teab kust saab vaadata kes on võitnud vasta & võida?
t6stja
MemberEih, ma ei mõtle ebardi all lihamäge.. mõtlen seda, et keha võib minna proportsioonidest välja, kui ma lisandeid hakkan tarvitama.
t6stja
MemberMis mõttes suureks ebardiks?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sa nii noor et ei oska öelda aga väike lisavalk ei tee halba ma arvan.
Keha areneb suuremaks ning luud ei jõua järgi. kardan seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>t6stja
MemberNjaa. “Soe toit” on muidugi väga konkreetne. Sellest ei saa mitte midagi järeldada. Mikrolaineahjus soojendatud burger oleks ka nagu soe toit..Ei see on ikka kala+kartul, kartul+hakkliha jne.. näiteks
t6stja
MemberMa ütleks sellele teema algatajale, et targem on neist tõesti mitte välja teha ja elada oma elu omas mullis.Kui tõesti juhtub nii, et keegi tuleb ja hakkab taguma siis kõige kiirem ja köhhminulikumköhh võimalus neist vabaneda on sihtida mingit kaitsetud ja
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kohta. Muidugi pead arvestama ka sellega, et neil on sõbrad ja sõpradel on sõbrad ja kaotajaks jääd lõppkokkuvõttes siiski sina.välja ma neist küll teha ei saa, kuna pole mingi nohik vms, keda kõik mõnitavad. midagi pean ikka ütlema / tegema, et mitte paista välja nõrk.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>t6stja
MemberMa lisaks klumiste tekstile veel:– venita kõhu ja puusapainutaid pärast kõhuttreeningut, sest need lühenevad vastasel korral ning võivad tekitada igast probleeme, alates nõrgas seljast, lõpetades raskemate asjadega.
Oskad öelda, kuidas seda venitada?
t6stja
MemberHakkan vist tegema hommikuti kolm korda nädalas jooksu, ja siis kui keha suhteliselt soe peale jooksu, väike ujumine.. On see arvestatav treening vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>t6stja
MemberNo j6udu veits on kah, aga p6hiline l66k ikkagi, keegi v6iks 6petada peaga, kuidas lyya l6pus kui teine ei j6ua eriti ,et siis mingi ilus peaga l66k ja kutt pikali?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
t6stja
MemberEi viitsi niimodi, tahaks ikka korraliku paugu kirja panna siis teinekord ei ole ytlemist !

t6stja
MemberMinu linnas ei ole yhtegi poksitrenni, MM v6iks midagi r22kida vms

t6stja
MemberAsi selles, kuna liiga noor siis ei saa rohkem kui 2 korda k2ia j6usaalis, kuna isa ei viitsi rohkem ning ennast ei lasta sisse. Aga m6tlesin v6tta kasutusele j6ukava, et teeks seda, toda oleks v6imalik 3 korda n2dalas teha rohkem isegi, kui tahaks.. Ja suveks muidu lihased polegi nii olulised, lihtsal ennast nii haigelt h2irib see, et k6hu peal mingi kaks konti kogu aeg n2htaval. Mida soovitate siis, kas 3x n2dalas j6ukava, v6i 2x n2dalas lihast? Ja massist nii palju, et olen 2 kuuga umbes 2-3kg massi suurendanud..
t6stja
MemberT2nud k6igile, keegi mingit kahe osalist treeningkava oskab soovitada v6i peaksin vaatama avalehel olevaid treeninkavasi?
t6stja
MemberKeegi v6iks vastata, kuna t6esti oleks vaja, ja trenni olen umbes yle poole aasta teinud.
Sorry t2pit2hti pole..
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)