T6nu69
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
T6nu69
MemberMul tuli 25kg aastaga juurde aga noh surumine pole mu tugevaim külg.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberHull kann ikka jah
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberNjah eks üks on kindel,väikese koguses pole hullu aga kui ikka pakk või 2 pakki suitsu päevas siis küll midagi head loota pole.
Aga noh kui paar suitsu siis pole nii hull minu arust.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nädalas 1-2 lahjat õlle ei tee ka paha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb mõõdukalt tarbida, kui tarbida!
T6nu69
MemberNalja peab saama…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Motiveeriv treeningpartner:
HAHAHA,mega irw!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jim bean,kohe ostma,annab hea pumba effekti!

T6nu69
Memberaile om kade, et tütreke nõnna kaunis pildil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõesti jääb selline mulje.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kena naine,mis seal ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberArnie, Franco, Ed ja eriti Frank Zane olid õiged bodybuilderid! Tänapäeval on asi mõtetult massiivseks läinud ja tippu saab ainult julma keemiaga, millega sa ühtlasti ohverdad kõvasti eluaastaid!
“>Nõus,Arnold on ikka kõigi aegade parim kulturist.
Tänapäeval on asi jah käest ära läind…
T6nu69
MemberMina teen koogelmoogelit rohke suhkruga.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pildi pealt näha jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma söön keedetult,praetult ja omlett on jube hea.

T6nu69
MemberVaatasin peaaegu kogu filmi ära.See 60a. inglane nägi küll päris hull välja.
T6nu69
MemberMina arvan,et algajale 2 päeva kava oleks ok.
T6nu69
MemberHmm, jah… tähendab, kui ma näen tüsedamat inimest trennis, siis on mul väga hea meel ja suhtun hästi. Inimene on tubli, et ei põe ning tuli trenni, et enda heaks midagi teha. Aga need paksukesed, kes ei viitsi midagi ette võtta – ei suhtu hästi.Ja tegelikult ega inimese üle ei saa otsustada tema välimuse üle. Kuid enda keha eest peaks ikka hoolt kandma, ning kiitus neile paksukestele, kes seda ka teevad
T6nu69
MemberAga kui nüüd Eestit vaadata, siis oleks ju Liisa Otsus hea valik või mis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga kena on ta küll!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberNo mul endal on ja ei ütleks, et midagi viga on, tuleb ainult õige suurus tellida.Vaata ainult, et sa selliseks vennaks ei hakka, kes teeb biitsepsikõverdusi ka nii et tõstevöö on peal.Mul on ka see vöö ja igati asjalik on selle raha eest.
Ilma vööta jõutõmmet ma küll teha ei saaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükil olen ka kasutanud aga krt ei saa hetkel kükki teha.
jaanuar 4, 2008 at 5:26 p.l. in reply to: Dorian Yatesi seminar toimub 22.03.2008 Tallinnas! #136328T6nu69
MemberKus kohas see toimub ja palju maksab?
T6nu69
MemberMida arvata sci-mx-i toodetest üldse ja mis firmaga on tegu ?Tegu on põhimõtteliselt USN-iga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas muutis nime või toimus mingi ühinemine.
Minu arust parimad tooted,mõjuvad hästi ning maitse on super.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid pole just kõige odavamad aga selle eest saasta ei saa.
Lisaks veel nii palju,et saadavus on suht kesine.Laagri jõujaamas siiski on müügil.
T6nu69
MemberMidagi sellistVõetud teisest teemast.
Minu maitse!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige esimesed pildid on jubedad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused