T6nu69
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 13, 2008 at 4:37 p.l. in reply to: 1. Eesti Kulturismi ja Fitnessi Meistrivõistlused … #157661
T6nu69
MemberNjah, Marek Liiva ka sellele teele läinud..Mis teele täpsemalt?
T6nu69
MemberMilles see haige mõju väljendub?Vastupidavus on parem ja jõudu ka rohkem.
T6nu69
MemberMul mõjub küll asi haigelt!
T6nu69
MemberNii palju, kui mina kuulnud olen pidi see üks väga kallis ja saast olema.

Või on kellelgi realselt häid kogemusi?Lihtsalt huvitab, on nagu kõrva jäänd, et MuscleTech tooted pole just eriti head.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberKui palju need kreemid siis aitavad huvitav?
T6nu69
MemberMa küll ei näe probleemi miks ei võiks.
T6nu69
MemberPrantsusmaale hoian põialt!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberPäris kenake on jah.
MemberMa loodan, et homme on veel alles mõni purk beta-alaiini.
MemberKirjutage kõik siia, milline võiks olla parimate tingimustega kõusaal. Millised puudusi esineb praegusel saalil, mis saal on väga hea ja miks. Saalide nimed võiksid ka olla.Näiteks mulle meeldib saal, mis on pigem selline oldschool, kus on palju vabasid raskusi ja vähem fancy masinaid. Suur hantlite ja kangide valik. Kangi kettaid on piisavalt, ei pea neid taga otsima. Võid julgelt raskuse maha lajatada ilma, et peaks mõtlema, et miski katki läheks. Kus saab teha igale lihasgrupile erinevaid harjutusi ja kus oleks ka poksikott. Ei peaks kuskil järjekorras passima, vaid lähed teise kangi peale. Hea saal suure varustusega oli Reval, samas nt Zelluloos on selline mõnus hubane jne.
Tänud.
Jep selline Old school läheks peale jah, kogu su juttuga nõus.
Midagi taolist näiteks on ka siin videos , 5.20 hakkab:
T6nu69
MemberÕhtul tuleb mootorrattaga suu lahti sõita. Kui herilasi ja mesilasi ei karda, võib päeval ka.Tuleb suur lehter teha ja suhu panna siis saab eriti hästi kõhu täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberSiin ka olemas 4,7Kg 100% Whey Gold Standard.
T6nu69
Memberkuidas 2.5 kuuga 5-6kg alla võttaSee on vähemalt realne eesmärk sul.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Telli toitumiskava ja jälgi seda korralikult ning tulemus peaks hea olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberPilt on hea jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
Member2 kuu jooksul see 100-200 g (arvatavasti taandasid selle absoluutse alkoholi peale?) nüüd küll lihaste arengut ei mõjuta, vähemalt mitte sellisel määra, et sa sellest aru saaksid.
Ma joon iga nädal vähemalt 250 g alkot (taandatud abs. alkoholi peale) ja vähemalt jõud areneb küll normaalselt. Aga ma ei joo viina, vaid tavaliselt õlut.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väike õlle võib isegi kasuks tulla, maandab pingeid jne.

Aga jah väike, mitte mingi kast.
AutorPostitused