T6nu69
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
T6nu69
MemberMul seedimine isegi trenniga aeglane aga 1 kord päevas sain kätte siis kui omega 3 tarbisin.
Samas olin samal ajal dieedil.
T6nu69
MemberParim oli siiski uskumus, et r2mpstoitu syyes ei rasestu…Leivaviil on ka huvitav.
T6nu69
MemberNäiteks oli iga viies naine kuulnud, et rasestumist saab ära hoida kondoomi asemel kananahka, leivaviilu või toidukilet kasutades, kirjutab
http://www.elu24.ee/?id=160393
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberPäris üks inimene lendas platsile peale nokkauti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi suurem kogunemine oli jah.
MemberNeed perearstid ajavad mul ka pasa tõeliselt keema. Saaksin ise ka 70% neist palju edukamalt hakkama. Iga kord tuleb mingi ümmargune iba ja siis antakse mingi retsept pihku, et võid seda proovida kui tahad.PS! Kui ma juhtusin ükskord traumapunktis käima, siis ütlen ausalt, et nii saamatut ja kordineerimata tegevust pole ma mitte kusagil näinud. Ma olin ainuke patsient seal, selle aja jookul nägin ma kuute töötajat ning kogu protseduur röntgenist ümmarguse ibani kestis 53minni.
Sorri kerge offt.
Kus sellised perearstid siis on?
“>Minu oma on küll mõistlik.
T6nu69
MemberImelik vaadata et sinna 65 ringi kõik visked.Ketast siiski heidetakse.
august 18, 2009 at 7:55 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 18 augustil toitumis- ja treeningkava Ott Kiivikaselt #214296T6nu69
MemberSee poleks üldse nii põnev:)Oleks küll.
T6nu69
Member
Ega see minu pood ei ole. Ma pean ka lisandite eest maksma. 1/3 palgast lähebki lisandite peale suht.
Samas vähemalt on tulemust, mitte ei istu ma suvalise vadaku peal ja mõtle, miks ma ei kasva nagu suur osa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nonii räägi välja mis imejooke või lisandeid tarbid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberBolt on tõesti imemees – jäi mulje, et seekord ta vähemalt pingutas lõpuni. Arvan, et ka tal hakkab piir ette vaikselt tulema. Ei usu, et alla 9.50 aega saab. Gayst on kahju, jääda 9.71-ga teiseks on väga vastik. Jään huviga 200m jookse ootama. Usun, et ka seal teeb Bolt uue rekordi. Kui ta jälle kolmikduubli teeb, siis järgmisel aastal võiks ta proovida rohkem 400m jooksu.Allpool on link ja väike artikkel meie naiskõrgushüppaja kohta. Suu jäi lahti selle jõusaali osa pealt. Arvan, et seal on mingi viga. Ei taha uskuda, et ta surub 100 kg rinnalt – vähemalt endale jäi selline mulje
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõva naine!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
august 13, 2009 at 12:41 e.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #213022T6nu69
MemberMulle meeldivad kalev spordi kommentaatorid rohkem
august 12, 2009 at 2:23 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212826T6nu69
MemberEesti võidab 2-1
T6nu69
MemberOlen proovind kallemaid tooteid ja nagu arvata oli on nende mõju väike, kuigi karbil lubatakse, et üleöö oled hulk.
T6nu69
MemberJa seda nö ainult kulturismi treeninguga?Krt ise omaarust viljelen vaikselt jõutõstmist, olen 135 võistlusmääruste kohaselt üles saanud, kaalun kilo rohkem vast kui sina aga 160 tundub mu jaoks valgusaastate kaugusel. Muidugi ma olen sust tunduvalt pikem.. Krt surumissärgiga võiksid sa eestikatel kuni 82,5 kategooris medaleid korjata.
Palju seal kaalus parimad suruvad?
T6nu69
MemberEespool küsiti Sõrmuse raske operatsiooni kohta, aga vastust ei tulnud. Panin tähele, et tal oli paremal pool kõhu alumises osas külje peal selline suurem plaaster. Kas ta käis pimesoole opil?Siin korraliku vastust ei saa, öeldakse, et Mikk torkis kruvikeeraja.
“>T6nu69
MemberMis Silveril juhtus siis?
“>Rasket opi mõtlen.
AutorPostitused