T6nu69
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
T6nu69
MemberNo sõda alustas loomulikult Venemaa, kes tungis Gruusiale kallale!!
Gruusia asus oma riiki kaitsma, mitte ei alustand sõda.
Mõned saavad juba asjast vaelsti aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
Memberlisaks veel omalt poolt,et mustaaugu mass on nii tihe,et isegi valgus ei pääse sealt välja ja see 2mln korda suurem on oletuslik…ja kui veel keerulisemaks minna ,siis päikese systeem uppuks sinna sekunditeda(oletuslik)…räägiks veel ,aga see ei sobi selle saidi konstektiga kokku:) sõda on mõtetu jah tavainimese jaoks..kuid mitte ajaloolaste jaoks..neil jälle yks daatum juures..ja maailm pöörati taas kord pea peale..Kui juba mustast august rääkimiseks läks siis lisaks, et aine on seal nii tihe, et kui maakera tõmbuks mustaks auguks oleks ta hernetera suurune.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah see mis sünnib Georgias on ikka jube, ei kujuta ette mida need venelased mõtlevad, muidu türgi on juba oma väed pannud valmis ja laevad lähemale viind, eks näis kas niisama näitavad või lähevad appi.
RAW: Russian Airstrike Against Civilian Area
T6nu69
Membersõjaväes on see kaloraaž väga kõrge (just süsikatest), massikat ma küll ei soovitaks, lähed ainult pekkiküll aga sobiks just mingi valgupulber toidukordade vahele ja taastumiseks!
Serious mass: Sisaldab ühes annuses 50g valku ja 1250 kcal!
T6nu69
MemberTegelikult mulle üsna arusaamatu loodusnähtus aga kui need paarikesed üksteist leiavad ja omi asju vaikselt ajavad siis las ajavad. Enamasti vast nii on ka. Meil siin Eestimaal on nende kisa päris olematu või kuidas on lood päälinnas?Kui nad omi asju vaikselt ajavad siis ei häiri väga jah aga see gei paraad mis siin vahepeal toimus küll väga tore polnd, vanalinn oli mingi tatti panevaid mehi täis.
T6nu69
MemberArvasin samamoodi nagu vastuses.
Et siis olen hull ja psühho?
T6nu69
MemberÕnne ka minu poolt!
T6nu69
MemberVaadake mida Cutler räägib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
T6nu69
MemberSõnatuks võtab, kas asi on heas fotograafis või on See Naine tõesti ilus .Ma arvan, et nii naine on ilus, kui ka fotograaf tasemel.
T6nu69
MemberBullshit. Kobistasid. Kohtunik vilistas ka mitu korda saksa vastu ja jättis hispaanlaste vead vahel märkamata.Ise olin ka saksalaste poolt aga peab tunnistama, et hispaanlased oli neist üle.
Eriti torkas silma, kui kiired on hispaanlased(eriti Torres), sakslased lihtsalt ei jõudnud järgi.
Aga ilus mäng oli.
T6nu69
MemberTõesti väga kõva!!
T6nu69
MemberEndal sama asi, isegi saunas ei higista, trennis ehk läheb laup niiskemaks ja püksid tagant märjaks, aga mingit meeletut higistamist küll pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks see olene inimesest, ma higistan nagu loom, püksid ja särk on üldjuhul läbimärjad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberHmm … mis teha vaja oli, et Firefox-ga asi töötaks?Midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul töötab hästi firefox-iga.
T6nu69
MemberKuskil oli huvitav artikkel selle kohta. Kui viitsid, võid otsida siit. Mäletan umbes, millistel juhtudel võisid jõunäitajad suureneda, kui alakaloraažis oled:1) Oled algaja, alles alustanud jõusaalis käimist
2) Steroidid jms
3) Geneetiline soodumus
4)Lisaks siis mingid head toidulisandid, Beta-alaiin või Nitrix jne võivad ka aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberMismõttes ei arene?Loodad,et peale kahte korda saalis käimist on biitseps sama suur nagu Arnoldil?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Räägi lähemalt, kui kaua oled teind jne.Ja palju seeriaid teed biitsepsile?
T6nu69
MemberPigem tuleks Hispaanlastel ikka Ibracadabrat jälgida, kui Larssonit…mitte et Larsson kehva oleks.Zlatan Ibrahimović-i värav kreeka vastu oli küll päris ilus.
Aga Holland on tõesti vägevalt alustand EM-i, pranstlased ja iltaalased peksti ikka päris sodiks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris mitu venda petab ära ikka.
AutorPostitused