T6nu69
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
T6nu69
MemberNo meil on koolitoit täiesti mõttetu , näiteks 2 lusika täit kartuli putru , makarone või kartuli supp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , juurde midagi küsida ei saa ning talongi süsteem on ka alla igasugust arvestust . Mul tekib sellise narrimise peale pigem suurem toidu isu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks ma üritan ise hommikuti midagi kaasa võtta , aga tihti ei tule ka sellest midagi väljaMeenutab minu kooli juba veits, mis koolist juttu on?
T6nu69
MemberSeal 0.33 kandis jah?
Krt imelikud kettad, ei oskagi öelda, pakkuks mingi 100 kanti ehk.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 12, 2008 at 4:00 p.l. in reply to: +Nädalavahetuse (12 dets.-15 dets) oksjonil on NITRIX BSN ilt #174755T6nu69
Member1FIT
detsember 12, 2008 at 3:57 p.l. in reply to: Reval – Spordi lahtised võistlused kulturismis – ja fitnessis, sellel laupäeval! #174753T6nu69
MemberMa olen kuulnud et Kulturismi võistluse jaoks peab kõik karvad maha ajama. Kas see vastab tõele?Jah.
T6nu69
MemberEurooplased o küll paremad kui Ameeriklased. Nii välimuse kui ka teadmiste poolest. Eurooplased teavad enamus maakaarti peast ja umbes teavad kus miski asub, aga Ameeriklased ei tea isegi et peale nende eksisteerib veel rahvaid sellel planeedil.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kunagi, kui USA-s Iraaki läks sõdima siis oli küsitlus, et kus asub Iraak ja mingi 10-nest 1 enam-vähem teadis, parim vastus oli, et mis vahet sellel on varsti teda enam pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
Membertäitsa nõus sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma küll nõus pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
T6nu69
MemberPole sõnu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võiks küsida nüüd:
Kumma naise valiksid sina, kas vasakpoolse või parempoolse?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2008 at 4:20 p.l. in reply to: Tallinna linn valib selle aasta parimaid sportlasi – Hääleta! #174066T6nu69
MemberKindlasti Kanteri poolt, pole pikka mõtlemist, olümpia kuld ikkgist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberMind näiteks häirib tugevalt, kui saalis palju ilusaid naisi, palju raskem on keskenduda harjutusele.

Ja muidugi need ka kes raskused peale jätavad.
Muusika häirib ka tihti jah, enam jaolt power mängib ja sealt ei tule just parimad trenni lood.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2008 at 8:46 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173897T6nu69
MemberTEHTUD!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Super, õnnitlused ka minu poolt Argole ja Helenale.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberKindlasti pikemad juuksed kui siilikas.Eelistatavakt brünett, kuigi suurt vahet pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sale, sportlik.
Aktiivne, sõbralik, hea suhtleja, mitte hall hiireke.
Hea enesehinnanguga, kuid ka enesekriitiline. Viisakas, eetika ja moraalinormid paigas.
Ja kindlasti peab huumorisoolikas ka olema.
Suht sama siin, meeldivad ka sellised väiksemad naised, tumedad juuksed on ka alati rohkem meeldind.
Ja põhiline, et ikka spordiga ka tegeldaks (aeroobika,bodypump jne).
Eks neil ole jah käed osavad
Aga ise 18
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suured tissid ja blondiinid ei meeldi nagu enamustele meestele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega sellised ei lähe peale jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
detsember 6, 2008 at 9:23 e.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173642T6nu69
MemberViimased meetrid helistada, andke sõrmedele valu !Vaata Rooside Sõda kohe!
Kolm häält veel minu poolt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2008 at 2:04 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #173572T6nu69
MemberVaatasin ka filmi ära täna, väga hea oli, kuigi keskel kiskus natz igavaks vahepeal aga ära ei tüüdand ja selline mõnus film oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu69
MemberKusjuures esimene pilt on veel selline veits realne aga mida allapoole seda hullemaks läheb, samas 20a pärast kui karmimad ained ja geenitehnoloogia rohkem selge siis miks mitte?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused