Skip to main content

t2heolen

Forum Replies Created

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Rahakulu toidu peale #97113
    t2heolen
    Member

ma elan soomes ja mul kulub ca 500-600€ kuus toidupeale v.a (lisandid).

in reply to: Abi vaja(Kava) #97888
    t2heolen
    Member

1,2 aastaga ikka liiga väike raskuste tõus.

kirjuta toitumine ka välja.

in reply to: lihasmass…. #113319
    t2heolen
    Member

ja seal on veel näite bulk menüü 95kg kaaluva inimese oma

fat164.1g 19.45%

carbs290.9g 34.44%

protein389.5g 46.12%

kcal4269

Tema arust peaks saama keha rohkem valku kui vaja kuna se on parem kui saada vähem kui vaja ja ülejäänud valk mida keha ei taha läheb raisku aga ei jää puudu

in reply to: lihasmass…. #113343
    t2heolen
    Member

seda ma tahaks ise ka teada kuna seda seal lahti pole seletatud ja kuna ma ise midagi bodybuildingust midagi ei tea siis….

seal põhimõteliselt öeldud mida rohkem sööd seda rohkem lihast saad ei tea kuidas se toimib.

Bulking

Why Bulk?

If you want to pack on muscle, there is no way of doing this faster than doing a

bulking cycle. You can also do a permanent bulk with short periods of cutting if you

like, however this will depend on your genetics what proportion of your time you

need to bulk.

We bulk because while we have our calories above our Basal Metabolic Rate (how

much your body automatically burns) we put on weight, it’s impossible not to. While

bulking, we generally keep cardio to a minimum (do it, but don’t overdo it), and

focus on having an excess of calories, most of which we’ll be trying to convert into

muscle.

While bulking you WILL put on fat. It’s a fact, and it’s unavoidable. You can attempt

to clean bulk (no junk food) and do it just over your BMR, but your gains will be

minimal.

A general rule of thumb is to add 500-1000 calories a day to your BMR. So if your

BMR is 3000, and you eat 4000 calories a day, you should be able to put on around

about 2kg a week. If you’re just starting out, you can easily see 4-5kg in the first

week.

It’s pure science, if you do it right, and you don’t kid yourself about how much

you’re eating, you have to put on size. Anyone who isn’t putting on size needs to

re-evaluate what they’re doing, and potentially add even more calories.

So you say to yourself, why don’t I just eat 8000 calories a day? I’ll gain like a monster!

Well, firstly it’s hard to eat that much, although it is possible with the use of

mass-gainer shakes. Secondly, you’ll put on a lot of fat. Yes, you’ll put on more

muscle than you would’ve at 5000 calories, but the amount of fat you’re putting on

definitely isn’t working towards an aesthetic body.

in reply to: lihasmass…. #113435
    t2heolen
    Member

ei ole mõeldud 2kg lihast vaid selle alla on kirjutatud ,et bulkinguka tõuseb ka keha rasva% mõeldud on lihtsalt kaalu 2kg koos rasvaga

in reply to: energia vajadus/kulutus… #136817
    t2heolen
    Member

suur tänu selle lehe eest aga kas se arvuti ka paika peab?

5149 kcal tava tööpäev ilma trenni päevata kui trenn otsa liita siis se teeb 5649kcal kas seda palju pole?

kui mu hetkene toitumis kava näitab mulle töö ja trenni päevaga ca 3300 kcal?

(töö on 9t ehitus + vanus 19 kaal 74,4 pikkus 185cm magamine 8h päevas).

Või peangi päevas 5000-5600 kcla tarbima hakkama?

in reply to: toitumine… #138222
    t2heolen
    Member

seega 50g külpressitud oliiviõli = 50g rasva ja 450kcal?

ja 3kpl omega3 mis kaalub 3g sisaldab 72% kalaõli =2,16g rasva 19,44kcal?

in reply to: toitumine… #138393
    t2heolen
    Member

kust ma saan tead palju annab külmpressitud oliiv õli ja omega3 tabletid rasvu kui pudeli/purgi peale pole kirjutatud nendest midagi?

in reply to: toitumine… #146531
    t2heolen
    Member

igatahes suur tänu abi eest eks ma vaatan uuesti kõikk ükshaaval läbi.

in reply to: toitumine… #146556
    t2heolen
    Member

ma sööniga lõuna 2spl külmpressitud oliivõli ja 3kpl omeg3’mesid iga õhtu enne magama minekut sellest peaks olema küll +1 tbl mineraalaineid?

in reply to: toitumine… #146598
    t2heolen
    Member

suur tänu abi eest kuid küsiks veel mõned küsimused.

ja palju peaks olema süsivesikuid kehakaalu kohta?

ja äkki oskad soovitada toitaineid millest ma saaksin nii suure rasvakoguse kätte?

in reply to: toitumine… #146634
    t2heolen
    Member

aga kcl on normis? unustasin mainida ka seda ,et mul on füüsiline töö 7xnädalas 9tundi päevas .

kuna selles menüüs kus ma need numbrid võtsin oli ainult õhtu ja lõuna söögiks kartul teistel päevadel on ka sees täistera riis ,täisteramakaroonid seega need peaksid süsivesikuid tõstma ja hakkliha rasvu

in reply to: keha rasva % #227618
    t2heolen
    Member

Aga kas se loeb palju kava koostamisel? Ei või panna mingit keskimst % sinna?

kuna elan soomes ja pole võimalik enne suve tulla eesti siis ei saa kahjuks seda mõõta ja ei leidnud ka soomest kusagilt enda kodukandi lähistelt siukest

kohta kus saaks seda mõõta.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)