T1m0
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
T1m0
MemberEi no jah!
Pikkus on 177 ja kaal 75 kg.
Noh vahel 77 vahel 75!
Aga värk selles,et kui ma mingi eelmisel suvel jooksin pikemat maad,siis tallaalused hakkasid jooksu ajal hullult valutama ja lõid krampi!
Nii,et pidin suvel ära lõpetama,nüüd jalkat mängides oli sama moodi,kuid kui võtsin tossud ära,oli natuke parem.Ehk võis viga tossudes olla?
Aap.ma arvan,et nii palju ma ka nüüd ei kaalu ju,et joosta ei tohi.kaalu ja pikkuse suhe suht koht normis kui ma ei eksi?
Selge.
Aap.kuulsin ühe tuttava käest,et tema teeb nii,et enne sööki joob 2 klaasi vett ära ja siis sööb:D
suht lahe pete ju:P
irw.
T1m0
Membersee värk ka veel,et suitsetamise jätsin alles maha.minig 2 pool kuud pole teinud,arvate,et kui ma söön 3 korra asemel 5 korda,siis asi ok?
ei usu ikka küll!
T1m0
MemberAga kas parem on teha seeriaid 3 x 10 (9kg) või 9×10 (3kg)!
Või vahet ei ole?
Ja küsimus veel:
Kui ma teen nt rinnalt surumist,siis kumb on parem,kas teen nö.nii kaua,kuni ei jõua enam ja keegi aitab,või teen lihtsalt seeriad ära ja kõik,kuigi jõuaks veel teha!
Et kas järgmine päev äkki liikumisega raskusi?

Tänud!
T1m0
Membersiin ei saa ju olla juttugi mingist spordi tegemises, kui lihtsalt nädalavahetustel end “mällarisse jood”, on seda siis töesti vaja?kindlasti ei puudu ka sellistelt üritustelt suits, nii et mis kasu sul üldse trennist on?
pead ikka tegema valikuid, mitte üritama kahte täiesti vastandlikku asja koos teha!
sellised mehed on ainult häbiplekiks!
saunapidudel ju hea biitsepsit näidata!
jube!
heh.Aga saunas olles ka hea külma õlle juua

T1m0
Member
Hetkel pole alkoholi tarbinud ja teen trenni edasi!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõnikord võtan natuke.
Tänud!
T1m0
MemberTere!
Üle ma vast ikka ei tarbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei usu,et see viin vast kõige hullem on!
Seda oligi vaja teada,kas lihasmass väheneb või mitte.
Kulturistiks ei ole mul ka plaanis hakata aga eks pärast trenni proovin viina ära jätta ikkagi igaks juhuks!
Tänud,sain vastuse,mida otsisin!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T1m0
MemberAsi niuke,et üks päev hakkasime sõpradega vaidlema.
Kui tulen trennist ja hakkan viina jooma(Praktilielt kohe),kas siis lihas ei kasva?
Võib loll küsimus tunduda,aga mis kahju on kui kohe pärast trenni ennast mällarisse joon.
Või näiteks kui nädala sees teen trenni ja nädala vahetusel pidutsen ja joon.
Olen 19 ja nagu pidudelt päris puududa ei taha trenni pärast,aga kui alkoholi tarbides trennist kasu pole,siis tõmban joomise täiesti alla kohe:
Küsijale suupihta ei lööda
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)