t0lulyli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
t0lulyli
MemberKindlalt ta lootis saada siia Jay Cutleri ja Bulli kommentaare
Ma tahtsin lihtsalt teada mida arvavad eesti tegiad ma ei tahtnud teada mida Jay Cutler või Bulli arvab mulle piisas ka Eesti omategijatest näiteks Kiivikast ja Vähist ja muidugi teistes ka
veebruar 22, 2012 at 4:44 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #199110t0lulyli
MemberMehed:
1) Alex-Edward Raus
2) Raigo Kuusnõmm
3) Elar Kraav
4)Marek Vähi
5) Siim Jürgenstein
6)Viljar Vaher
Naised:
1) Agnes Rannaste
2) Marianna Bogdanova
3) Carolin Siimenson
t0lulyli
MemberMina isiklikult ei kuulagi laulan ise.
t0lulyli
MemberKirp!
See küsimus oli esitatud profidele! Mis sina siin targutad?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hästi panete
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>t0lulyli
MemberKehakaalu on ikka vähevõitu. Probleem, miks kaal ei tõuse, on lihtne: sa sööd ikka liiga vähe. Mida sinu puhul see kaalu jälgimine üldse tähendab?
Ma arvan et mu toiduportsionid ei ole väiksed sest taldrik on alati toitu kuhjaga täis ja minupuhul kaalu jälgimine tähendab seda et ma lihtsalt kaalusin ennast ja jätsin kaalu meelde.
t0lulyli
Membersa sööd 6-7 korda päevas ja massi ei tule? On need ikka suured portsud?
jõusaali trenni ära pikaks aja, tee baasharjutusi
mu söögikorrad näevad välja sellised et hommikul söön võileibasid ja joon teed siis koolis saan süüa kell 11.00 kell 12.00 ja kell 13.00 siis tulen bussiga koju söön uuesti see kell 15.30 umbes ja siis olen kodus natuke kella 17.00-ks lähen trenni trennist tulen kella 18.40 umbes siis söön õhtusööki ja siis magama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled ka kokku löönud suur sul päevane kaloraaž tuleb? Võiksid teha ka lühemad ja intensiivsemad trennid.Milline su kava hetkel välja näeb? Ja kuidas üleüldse toitud.
kaloraaži ei ole kokku löönud kava on endal kokku pandud
Janar Rückenberg-i kavade põhjal kuna need sobivad hästi ja toitun tavaliselt muud ei oska ütelda
Mõelge nüüd natukene selle peale ka, et mis vanuses inimesest me räägime
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vanust on mul 17,7 aastat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegusel hetkel olen 170cm kaalun 57.4kg ja rinnalt surun 62.5kg ja sügisel hakkasin kaalu täpsemini jälgima ja nüüd nelja poole kuuga on kaalu juurde tulnud ainult 400g. Milles küsimus?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>t0lulyli
MemberAnna aga minna. Pea osas ei oska kommenteerida, kuna seda ei näe. Ülejäänud keha tahab massi aga oleneb eesmärgist, treenitus on vähemalt silmaga näha ja meenutab veidi sellist taipoksija kehatüüpi, Chuck Norrise kehatüübini on veel ruumi. Selleks on muidugi karvast rinda ka vaja aga see selleks…enne oli Chuck Norris ja siis alles tekkis inimene. Ok, läks rappa minu arvamus aga ma pole proff ka…
Profid on siin ülekantud tähenduses aga tänud.
t0lulyli
Memberpole küll proff …aga soovitaks sööma hakata …oleneb muidugi eesmärkidest
söön ma söön 6-7 korda päevas aga ei tule massi kuna liialt kiire ainevahetus.
Mingi õhkõrn alus on tehtud. Nüüd hakka sellele kõhnale ihule süüa andma ja jätka treeninguid ning kui püksid ka üles tõstad, siis hakkab vaikselt looma!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>annan süüa aga ei tule . püksid sellepärast nii alla et peale trenni lasin pükstel nöörid lahti ja kukkusid poole tagumikupeale.
t0lulyli
MemberMillega tegeled?(sporti silmas pidades)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga olen käinud poolaastat jõusaalis ja muuga praegusel hetkel ei tegelegi.
t0lulyli
MemberMis ma oskan öelda “peata ratsanik” ….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Spordipoiss, muud ei oska esimese hooga öeldagi, seljapoosis vead õlad liiga kokku, vaata minu blogi ,kuidas poose hoida – sealt saad õppida.Ei taha hästi oma nägu näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuna pole veel nii trimmis ja ilusa kehaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused