t0lulyli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 8, 2012 at 11:12 e.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #178365
t0lulyli
MemberKas sellised vennad ka oodatud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>t0lulyli
MemberTeine äärmus on siis ülaltoodud pala, kus mingi vend on näpud kurku lükand, häälepaelad veriseks kiskunud ja nüüd karjub kõigest kõrist nii et munad on sinised.
See on küll hästi öeldud.
märts 7, 2012 at 6:12 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #179354t0lulyli
MemberSuured suured tänud Imrele kes viitsis mulle poose õpetada. Nüüd pean veel kõvasti ennast treenima ja poose harjutama, et saaksin võistlustele tulla.
t0lulyli
MemberImre ole hea ja vasta mu kirjale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> t0lulyli
MemberKas sellise vaibakloppimise järgi on ka võimalik tõmmelda?
t0lulyli
MemberSai on tõsti hea. Proovisin ka kalalkäigu ajal läheb ka kaladele peale.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>t0lulyli
Memberma arvan et sa võid koolipäevadel kõhulihaseid juurde panna.
t0lulyli
MemberIgapäev ei tasu teha kuna tuleb ka taastuda.
Hea on, kui trenni teed 4 korda nädalas ja see on lihase ehitamise sisukohalt ka väga OK!
t0lulyli
MemberAhoi!
Olen 16 ja mõtlesin, et nii, hakkan vaikselt treenima, et jõudu rohkem oleks ja muidugi ka välimust niivõrd-kuivõrd.
Esialgu plaanin iga päev teha 300 kätekõverdust, kõhulihast, kükki ja sada lõuatõmmet.
Siiani olen teinud kätekõverdusi, kõhulihaseid ja kükke 20-kaupa iga natukese aja tagant nii, kuidas omal mugavam on. Lõuatõmbeid pole veel teinud, kuna ei ole leidnud kohta, kus oleks hea teha.
Toitumist väga muuta ei kavatse, ehk hakkan tihedamini muna ja liha sööma ning poeskäies ostan siis midagi juua ka, kus oleks valke, süsivesikuid jms.
On lootust midagi saavutada?
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma arvan et lõuatõmbeid on pisut palju.
veebruar 29, 2012 at 1:45 p.l. in reply to: Kanada tõkkesprinter Priscilla Lopes-Schliep kannatab haiguse käes #188646t0lulyli
MemberRasv võib paikneda ümber rindadele ja kõhule.. tahad?
ei seda ma ei taha aga ma tahaks et mul oleks ka lihased üleloomulikult suured.
veebruar 28, 2012 at 6:14 p.l. in reply to: Kanada tõkkesprinter Priscilla Lopes-Schliep kannatab haiguse käes #190042t0lulyli
MemberPaljud kulturistid annaksid selle haiguse eest ilmselt palju
t0lulyli
MemberNinad on neil ju sarnased
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>t0lulyli
Member170cm 57.4kg 17a
veebruar 24, 2012 at 2:18 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #196529t0lulyli
MemberBurneika nagu aru saan plaanib ka etteastet MMA -s.
Siin siis tema demonstratsioonesinemine arbuusiga…
http://www.youtube.com/watch?v=z9-nGut-b-8&feature=player_embedded#!
Ta võib ju kõrgele lüüa ja tal on jõudu ka, aga tal tuleb kindlasti kiirusest puudu sest MMA-s ei loe see kui kõrgele sul jalgtõuseb või kui palju sul jõudu on seal kõik põhimõtteliselt kiirusepeal väljas mida kiirem lööja oled seda parem.
veebruar 23, 2012 at 6:43 e.l. in reply to: Lesukov surus lamades 200 kg x 12! Lisatud video #198381t0lulyli
Memberalguses pani päris hästi
AutorPostitused