t0lulyli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
t0lulyli
MemberSeda saad juba varsti omal nahal tunda ja siis juba otsustad, kas lähed veel eraldi kõhulihast treenima

Aga millal seda saab tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2012 at 10:44 e.l. in reply to: Mr. Olympia 2012 (Phil Heath VS Kai Greene) video! #325009t0lulyli
Member1. Kai Greene
2. Phil Heath
3. Branch Warren
4. Dennis Wolf
5. Dexter Jackson
6. Shawn Rhoden
7. Ronny Rockel
8. Lionel Beyeke
9. Cedric McMillan
10. Roelly Winklaar
t0lulyli
MemberÕnne, jõudu ja kõrgeid kohti võistlustel!
t0lulyli
MemberPanen siis siia ka tänasest tunnist mõned pildid üles. Palun kõikidel asjaosalistel ise ka siin aktiivsemalt sõna võtta ja kommenteerida oma tegemisi!
Kuid palju Ergol kaalu on?
Ma arvan et kaugekandimees ka tunnis kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Põletushaavu pole? Teooria järgi peaks need täna või homme tekkima…
põletab siis kui murrad ja mahl satub nahale. ja see on ära kuivandu see ei põleta
Ruusmäe on minu sünnipaik ja elukoht olnud minu esimesed 13 eluaastat. Ka mi esivanemad elasid seal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seal käisin lasteaias, ka oma kooliteed alustasin sealt. Aga kui ma kuuenda klassi ära lõpetasin siis pandi kool kinni ja pidin uude kooli minema. Siis kolisimegi perega Rõugesse kus lõpetasin põhikooli ja elame praeguse päevani siin. Kui uuesti Võrumaale tuled anna teada läheks prooviks kalaõnne Eesti sügavaimal järvel?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Palju hind on võrreldes sirega?
Annan kaks häält enda pealkirjale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Whey+ ajab biitsa punni!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Õnnesoovid ja Kõrgeid kohti tulevikus!
2.10 poseerib ka

Kas esimese ja teise aeg vahetusse pole läinud?
Tere hommikust, ma just jõudsin koju ja lähen magama, õhtul õnneks lähemale, Võrru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, Pärnu oli täna väga rahulik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Club Balance?
Kuldsed sõnad:
Pole sellist hommikut kus ma putru ei söö!