T
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
T
MemberS[sivesikuid on peale trenni siiski vaja, kuid niipalju kui mina asjast aru saan on point koguses.
T
MemberTake it easy ega ma tüli norimas pole. Ma lihtsalt avaldan oma tagasihoidlikku arvamust. Ega ma sind mingiks sitepeaks sõimanud. Sa oled normaalne kuju. Su eelmisest kirjutisest jäi lihtsalt mulje, et sa hõljud vapse pilvedes. Tegelt ma saan sust täitsa aru. Alusetud süüdistused ajavad nukid sügelema. Varsti näeme tähendab seda, et varsti näeme. Näit oktoobris võistlustel – kui sa muidugi kavatsed võistelda.
Edu!
T
Memberma oleks hullult tänulik
T
Memberäkki räägiksid lähemalt.
T
Membervõin sulle niipalju öelda, et see töötab
T
Membermina treenin 6x nädalas. ületreenitust ei teki. lihas kasvab niiet nahk rebeneb. olen katsetanud ka teisi variante. näit 4x nädalas. täielik jama. vähemalt minu arvates.
T
Membermul on swarza treeningutest enne tema viimast Mr. Olympia võistlusi dokumentaalfilm. Lausa uskumatu, et ta ainult 186 pikk on. teiste päkkapikkude kõrval tundub ta filmis lausa hiiglasena. Ning Loula Ferlingo või midagi sellist oli ju veel pikem.
ma pole küll mingi ütleja aga arvan siiski, et 186 pikkus pole mitte mingil määral takistuseks.
ega pikkus arengu kiirust mõjuta. Kalmuse on ennast ise treeninud ja kogemuste puudumise tõttu päris kaua tühja vehkinud. Õige tee leidmine on tal lihtsalt sitaks kaua aega võtnud.
Kui Kalmus juba jutuks tuli – palju tal biits võiks olla. Otil mingi 47 vist.
T
Memberja siis ma tahtsin veel küsida, et kas siinsest rahvast keegi võistlemas on käinud. oleks vaja konsultatsiooni.
T
Membersteroididest olen puhas. esimesel aastal ei teadnud ma täpselt mis see bodybuilding õieti on. vehkisin niisama hantlitega. õiget trenni olen teinud ligi aasta. õlavars teeb 40 ära. pumpamata muidugi. põhjus miks ma küsin on selles, et ma tahaks võistlema minna. ja ikka tegija olla mitte lolli mängida. kehakaal 85 pikkus 186.
T
Memberthanks incucu. see tekst oleks nagu mu enda kirjutatud. ma olin samuti alguses rebendidte üle uhke – kasvab nii et rebeneb. igatahes kavatsen ma nüüd geelide abiga rebendeid leevendada.
T
Memberraudbetoon et tablette pole pannud. schwarz tegi tõesti üle 20 seeria. asjaga hakkasin tegelema mingi 14-15 aastaselt. mingi 16 aastaselt viskas kopa ette. areng polnud piisavalt kiire. siis copisinki natuke schwarza treeningkava ja hakkasin nii et silme eest must rauda tõstma. pikkust 186 kaal 82 ja rasva on minimaalselt. enda arvates pole midagi erilist.
T
Memberkäte trenn on mul näiteks schwarzennegerilt copitud ja väikeste muudatustega ma seda ka kasutan, sest teised treeningkavad ei andnud tulemusi. ja ikka kasvab küll.
T
MemberMillised need ained olla võiksid. Mina kasutan suht tavalisi proteiinipulbreid.
T
Membermul on sarnane probleem juba peaaegu 5 aastat, ei MRT pole midagi näidanud ja ka alates kaltsiumi põlve “panemisest” ega mingi el.ravi pole midagi muutnud.
Enamus liikuvatest aladest on üsna tahaplaanile jäänud, ainult jõusaal jäänud. vanus 23. lõbus.
-
AutorPostitused