T
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
T
Membertäpselt.
selle kas on tegemist ületrenniga või mitte tunneb inimene ise ära. treeningplaani foorumist lugedes ( tundub et hatebreed on selleks võimeline – soovitan tal julgelt nobeli preemiale kanditeerida ) on täiesti võimatu öelda kas on tegemist üle või alatrenniga.
T
Member1. mulle eriti ei meeldi kui mind keemikuks kutsutakse
2. kui sulle minu algatatud teema ei meeldi, miks sa seda siis jätkad.
3. miks sa mr universumitest räägid kui absoluutne tipp on mr olympia tiitel.
terves kehas terve vaim – mul on tunne, et sul on mõlemaga probleeme.
T
Memberminu vasak jalg kõlbaks pildile küll aga sinu paremat kätt ma küll hasti ette ei kujuta – see oleks paras anekdoot
T
Membermina treenin 2x päevas. hommikul ca 2 tundi õhtul ligi 1 tund. ja ma kinnitan teile, et ületreeningust pole haisugi. miks ma nii palju treenin. vastus on väga lihtne. ma polnud oma senise arenguga kriipsugi rahul. peale trenni polnud mingit väsimust. lihased olid suht normis ja tundsin, et olen rohkemaks võimeline. esimene sõna, mis mõnel naljavennal järgmisena pähe tuleb on steroid. ma olen alles 18 ja steroidide tarbimine oleks puhas enesetapp. pealegi peaksin ma siis kaks korda suurem olema. hetkel biits 44+ verd täis pumpamata. rasvapall ma pole. metaanivend samuti mitte. mõelge selle peale enne kui mingist ületrennist plämama hakkate.
T
Membersa vist ei oska korralikult põlvi siduda. proovi kahekordse umbsõlmega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T
Memberma jagan teemat ja ma paugun. sa siis väidad et kahe pildi kokkuhäkkimine ei käi pilditöötluse alla. mina väidan et käib, kui sul sellega probleeme on siis helista 05103925.(punkt)
T
Memberon küll jah aga mina arvasin et amazoni pildimängus on ikka orig pildid. samahästi võiks näiteks lee priestile madonna näo pähe häkkida ja küsida kes on pildil.
T
Memberolen proovinud nii vägilast kui ka biolabi tooteid. maitse maitseks kui eesmärgiks on lihase kasvatamine ja tahtejõudu jagub võib egasugu setta endale sisse kaanida. hoopis tähtsam on see kas vastav toode ka töötab või mitte. ja julgen väita et nii vägilase kui biolabi tooted EI tööta.
T
Membertavaliselt määrab hind ka kvaliteedi. kui eesti toodaks näiteks ladasid ja keegi soovitaks sul seda osta väites et ülikõva masin. kas sa ostaksid?
kui sa tulemusi tahad siis mina soovitaks valida kahe suure – tai kane ja fasti toodete seast.
T
Memberma pole küll mingi proff aga minu teada korraga sa mõlemat teha ei saa – rasva vähendada ja lihast suurendada. rasva vähendamiseks pead sa kulutama rohkem kaloreid kui sööd ehk piltlikult öeldes räigelt dieetima ja aeroobset lahmima. lihasmassi kasvatamiseks on aga vastupidi just energiat ja kaloreid vaja-muidugi mitte liigselt.
T
Memberet kesloom see vend õieti vähk on. mingi hull celebritiy või.
T
Memberkõigepealt tuleb sul selgeks teha mida sa saavutada tahad. näit kas lihasmassi juurde võtta või rasva alla võtta sest hüppenöör ja kang on kaks eri asja. mina soovitan sul kere tõsted asendada jõutõmbega ja selga treenida üks kord tsükli jooksul. teistel päevadel treenida selja asemel midagi muud näit triitsepsit ja jalgu.
seeriate vaheline puhkus sõltub jällegi sellest mida sa saavutada tahad. kui tahad alla võtta rabele nii palju kui jaksad. lihasmassi lisamiseks oleks soovitatav 1-2 min seeriate vahel puhata.
T
Memberp.s ära seda ületreeningu juttu väga tõsiselt võta – inimene on üks ütlemata vintske tegelane.
edu
T
Memberrasva kaotamine on tahtejõu küsimus, tarbi vähem kaloreid kui kulutad. söö näiteks kaks nädalat võimalikult vähe rasvast ja süsivesikuterikast toitu ning hakka näiteks jooksmas käima. ühesõnaga sõõ vähem liigu rohkem ja kui sööd siis midagi kalorivaest kapsasuppi jne. kui nahaalune rasv kaduma hakkab oled õigel teel ja sul pole vaja muud teha kui jätkata. aga pea meeles. kui sa rangelt dieedist kinni ei pea ja vahepeal kreemikooki ampsad võid kaalukaotusest ainult unistada.
T
Membermind on päris kaua vaevanud veel selline probleem et kas on mingi muutumatu piir millest rohkem tõesti valku tarbida mõtet pole, ükskõik kui intenssivselt ja tihedalt ka ei treeniks. või peaks arendes ka tarbitavat valgukogust suurendama, sest ajapikku muutuvad ju liigutused ja harjutuste sooritused efektiivsemaks ja ühes trennis on lihastest palju rohkem võimalik välja pigistada.
-
AutorPostitused