T
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
T
Membermida sa enemy targutad. sa oled oma arvamuse juba mitu x välja öelnud. ja üldiselt oled sa niikuinii mingi väike polt kelle arvamus ei koti mitte haisugi. ela oma elu. kõik on juba ammu ametlik ja asjaga seotud isikud( Marek Kalmus) on ka sõna võtnud. aitab sest plämast.
T
Memberküsige Arnold Schwarzeneggerilt kuidas ta 1980. a Mr. Olympia võitis.
T
Membertegin netis veits otsingut. see dream tan ongi profigrimm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et enne tuli veits kahtlast.T
Memberma ei märatsegi. ma vaatasin et äkki on kuskil galeriides või mujal üleval juba aga ma oma lolli ajuehitusega ei leia üles. no igatahes asjalikud pildid. kõik väga ok. järgmine kord luban et lähen ka live võistlust vaatama ja annan piletiraha näol ka oma panuse eesti kulturismi arengusse.
edu.
T
Memberkas pilte veel ei ole või ma olen loll ja ei leia üles.
T
Memberok. kes kannatab see kaua elab.
T
Memberja Marek tundub kahtlaselt heas tujus olevat. Otil läheb vist väga problemaatiliseks.
T
Memberma arvan et ott teab.
T
Memberväga lihtsalt. trenn trenn trenn. biitsepsile tuld ja valu. aga ära ülejäänud keha ka unarusse jäta ja pööra täheleapnu ka rannetele. igast hullustel et 20cm ranne ja 40 cm biitseps ei lase keha normaaloludes juhtuda. ja mina soovitaksin unustada igast erivõtted ja imerohtude otsimise. vähemalt esialgu. lihtsalt good old basic. minul töötab.
T
Membertahtsime kõige paremat aga välja tuli nii nagu alati. kulla vitali see et sa 6 aastat trenni oled teinud ei ole mingi näitaja. tean ise kutti kes on teinud 15 aastat trenni ja pole sittagi lihast ega midagi juurde gainind ning lolll veel pealekauba. mõtle 15 aastat käinud lihtsalt kangi silitamas. ma arvan et kellegil pole midagi su isiku vastu. lihtsalt su jutt on veits vaieldav. ja sa tundud seda kuidagi meeletu enesekindlusega ütlevat. ning vend vähi vastu rusika tõstmine polnd ka ilus. aga kas nüüd on kohe vajalik solvuda ja lahkuda. tead ju küll et vaidlustes sünnib tõde.
T
Memberminu arust ajab vitali igast otsast kahtlast. ja nokib igast vend vähi ja ei tea kelle veel. mingi järjekordne spetsialist kuskilt kivi alt välja pääsend.
T
Memberkusjuures ise olen täpselt sama asja kogenud. 2 aastat tagasi ei teadnud ma süsivesikutest mitte midagi ja tarbisin pelae trenni ainult valku ja niimoodi ca aasta. siis kuulsin kuskilt et valgusüntees ei hakka sel viisil üldse toimumagi. suure kiiru ja hirmuga muretsesin süsivesikuid mida olen nüüdseks juba pea aasta valgukoksi lisanud. ja absoluutselt mingit vahet pole. kasvasin siis ja kasvan nüüd. mina igatahes kõnnin igasugu teooriatest nüüd küll kauge kaarega mööda ja usaldan ikka praktikuid. teoreetiliselt pidavat olema võimalik maakera ka paigast liigutada. praktikas vaevalt.
T
Memberikka loll vend küll. ma pakun see õli annab kindlasti kõvasti jõudu ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tal ju lihtsalt mingid kannikad ripuvad. jõud ja ülejäänd keha samasugune. õlga on ka vist paar laksu lajatand.T
Memberkohe nagu täitsa ilma vä. mingi amp vä. aga see õli on küll tõesti mõtetu. lollusel pole piire.
T
Memberah sealt sul need jalalöögid siis tulnud ongi.
-
AutorPostitused