T
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
T
Memberok langetan hinda kummagi toote puhul – 75 eeki. nii odavalt te jay cutlerit ja dexter jacksonit ( hetkel 2 – 3 mehed maailmas) süüa eeeii saa.
T
Memberaa ja lisaks veel et minu kogemuste põhjal on mõlemad tooted oma raha väärt. eriti positiivse üllatuse valmistas cell-tech. juba teisel kasutamispäeval rinnatrenn +5 kg lisaks veel märgatavalt suurem ”pump” ja sarjakestvus. näo võttis naerule. olen kasutanud ka tavalist kreatiini ja vahe on märgatav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja peale jalatenni jalutasin esimest korda ka omal jalal minema. kui iga sent on arvel võib ka kambaga klappida. cell-tech on suuremas pakendis (1800g). 900 g hind tuleb aint mingi üle 400 juu ja nitrotechil tuleb hind mingi üle 700 näit kahepeale kannatab osta ju küll aga ausalt amazon.ee ei ole mingi kuulutustesait niiet mail to : t6t6nn@hot.eeT
Memberodavamalt kui sa seda kuskilt välismaalt tellides saaksid. vaata ka http://www.muscletech.com täpsem info : t6t6nn@hot.ee
T
Membertänud. ega peale biitsa rinnast midagi välja ei tule jah kui nüüd järele mõelda.
T
Memberta on mu vist tegelt juba päris kaua nii madal olnd. jõusaal ei võta higigi välja. ja hingeldama ka nagu eriti ei aja. nädala pärast on spordiarst eks siis ole näha. äki on see aeroobne pulsi madalaks ajand. täna hommikul oli 49. tegelt paari kuu aeroobsega nagu ei tohiks. ma saan aru kui pool aastat.
T
Membernovot a mul oli ka täna rinnatrenn ja mul üle 120 välja ei jooksnud ja peale seeria lõppu läks mingi 45 sekiga 90 peale ja sinna ta jäi. no ma muidugi mõõtsin nii et peale seeriat istusin kohe maha ja ei sebinud ringi. vahepeal muidugi näitas üks hetk 186 ja teine hetk 107 aga see oli loodetavasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kella viga.T
Membersee oleks ülimalt kõva variant. küll selle raha ka leiab. ainus probleem. nje panimaju russki jasõk. loodetavasti on võimalik asjalik tõlkimisvariant välja nuputada.
T
Membermis asjad need teravad löögi ikkagi on.
T
Membermis asjad need teravad löögid on. mul ka nagu teeks tugevamaid lööke vahel.
T
Memberma tahtsin küsida et kas amazon.ee või see robocop või mis ta nüüd ongi on eestis nagu tegijaim toidulisanditega tegeleja. et umbes kui teil poes müügil pole siis mujalt otsida pole nagu üldse mõtet.
T
MemberLgp. Marek. ma küll asjast midagi ei jaga aga mis siis saaks kui lööks nüüd täiega nõelad veeni ja teeks ühe ennenägematu kuuri. tead küll mida silmas pean. ja siis osaleks kuskil tegijal võistlusel ja saaks hea koha mis tagaks pääsu umbes ifbb Mr. Olympiale. nagu see vene karu Aleksandr. kaua selle otiga siin eesti kitsekülas ikka maid jagada. milline see tee üldse välja näeb et profiks saada ja profivõistlustest osa võtta. piltide pealt olen nagu vaadanud et mõned profileeri need viimase koha vennad on küll ikka väga mööda. lausa oksele ajab kui vildakas võib mõni olla. aga suured küll jah.
T
Memberaa no siis on tore. ma juba mõtlesin et see bodybuilding on ikka nii ohtlik et võib sõna otses mõttes laval maha surra. et umbes iga võistlus ja 2%rasvaprotsent on juba nagu bingomäng. et umbes kas jääd ellu või jää. flex wheeleril olevat kunagi naha paksuseks mõõdetud 0,0 inchi. et enam kuivemaks ei olevatt võimalik saada.
T
Memberno ei ole ju. kui ta edasi nälgib siis sureb maha jah aga muidu tal ju veel lihased kah kust energiat saab. telekas on ju küll nähtud et mõnel on ainult luu ja nahk aga ikka hingitseb veel. mõnel on jalg ka mingi 10 cm ainult. no lauskont. tegelt jube. ja me siin pugime niiet vatsake rasvas.
T
Membera miks see madal rasvaprotsent surmaeelne seisund on. ma kujutan ette et näit nälgival neegrilapsel on ka ülimalt madal rasva% sest keha hakkab juba lihast lagundama et energiat saada. või ma eksin.
T
Memberno võibolla aga samas kui tegemist tavalise wheyproteiiniga mida pakuvad paljud siis miks peaksid jay cutler ja dexter jackson midagi muud sööma. muscletech tuleb ju niisama kätte. aga reklaam on küll kõva jah.
-
AutorPostitused