Skip to main content

T.M.

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 60 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kõht #51690
    T.M.
    Member

Poisid, poisid, millal kord mõistate ,et pole olemas alumisi ega ülemisi kõhulihaseid. See müüt, millel anatoomiaga on sama palju seost kui jõusaalil lilleseadega, on juba mingisugustel müstilistel põhjustel pikemat aega liikvel olnud. Kõhulihas on nagu kummipael, mida ühest otsast ei ole võimalik rohkem venitada kui teisest.

Katsetuseks pange kasvõi käsi alakõhule tehes keretõsteid. Muidugi on nagu teistegi lihaste puhul tähtsad erinevad harjutused ja variatsioonid nagu keretõsted, jalgade tõsted ja mis iganes veel.

Pange tähele, et ühelgi geneetiliselt normaalsel inimsel pole alumis ega ülemusi kõhulihaseid. Vaid ühtne kõhulihas.

selge on see, et terve kõht töötab kõhutrenni ajal. näiteks rinna trennis ükskõik mis harjutuse puhul töötab ka terve rind. point oli aga selles, et kuidas saaks mõjutada erinevaid lihaseosi erinevate kalletega. näiteks rinda teed ka kaldpiongil ja horis.pingil, et arendada nii alumist “rinda” kui ka ülemist “rinda”. sõnastus eelnevates kommentaarides oli lihtsalt vale, usun, et keegi ei mõelnudki, et kõhulihas koosneb ülemisest ja alumisest lihasest. vaid kuidas alumist ja ülemist kõhu lihaspiirkonda mõjutada.

Kui veidi lähemalt uurida anatoomiat siis rind koosnebki kahest osast pectoralis major ja pectoralis minor. Mida me tava keeles kutsume ala-ja ülarinnaks. Kõht aka Rectus abdominis on seevastu ühtne lihas. Kui keegi suudab vastupidist tõestada siis ma olen üks suur kõrv.

Erxs usk on muidugi tore asi ja seda peab olema, kuid teaduslikust aspektist on see ala-ülakõhu jutt nonsenss.

Sama hästi võin ma uskuda, et ekvaator jookseb läbi minu Kappa-Kohilas elava vanaema moosikeldri ja Kilingi-Nõmme asub põhjapoolusel jne.

Oleks tore kui te saaks oma väidetele ka tõestusmaterjali muretseda, et ei oleks tühja koha pealt lahmimist. Ma jään seda pikisilmi ootama.

in reply to: kõht #51666
    T.M.
    Member

Las sulle jääb sinu arvamus ja minule oma.

Ma tunnen ise oma keha paremini ja tean, mis kuhugi mõjub.

Artikkel oli muidugi huvitav.

Sõna ja mõttevabadus on muidugi väga teretulnud nähtused. Kuid minu arvamist mööda on selle foorumi peamiseks eesmärgiks läbi diskussioonide välja selgitada tõde, mis aitaks muuta treeningu/toitumise effektiivsemaks ja loogilisemaks.

Ma ei kahtlegi, et sa oma keha tunned. Kuid antud juhul võib see olla lihtsalt psühholoogiline effekt. Ma tooks sellest samast legendaarsest artiklist tsitaadi. Pole vist mõtet seda tõlkima kukkuda. Loodan, et kõik on mõistetav.

It’s possible that because of the angle more stress is being applied to a certain area of the muscle, which is often a result of that part of the muscle being stretched more, causing micro trauma in that specific area. However, this means absolutely nothing in regards to muscle growth and development.

Ka mina uskusin ennemini raudkindlalt seda ala-ülakõhu teooriat. Kuni kuulsin seda ühe spetsialisti käest. Netis möllamine vaid kinnitas seda.

in reply to: kõht #51656
    T.M.
    Member

Kahjuks peab nentima, et jah paljud nn. spetsialistid panevad mööda jah. Eks kui ühte müüti piisavalt kaua leierdada, siis ta lõpuks pähe kinni tambitakse.

Õlavarre kakspealihasest niipalju ,et tegemist on lihasgruppiga ,millel on mitu erinevat pead. Mitte üksiku lihasega nagu on kõhulihas, kõhulihasel ei ole erinevaid päid. Kui ikka ei usu katsu oma kõhulihase pead üles leida ja anna tulemustest teada.

See oligi ainus müüt mille soovisin purustada. Selgituseks aka tõenduseks kõhulihased

Head avastamisrõõmu!

in reply to: kõht #51646
    T.M.
    Member

Poisid, poisid, millal kord mõistate ,et pole olemas alumisi ega ülemisi kõhulihaseid. See müüt, millel anatoomiaga on sama palju seost kui jõusaalil lilleseadega, on juba mingisugustel müstilistel põhjustel pikemat aega liikvel olnud. Kõhulihas on nagu kummipael, mida ühest otsast ei ole võimalik rohkem venitada kui teisest.

Katsetuseks pange kasvõi käsi alakõhule tehes keretõsteid. Muidugi on nagu teistegi lihaste puhul tähtsad erinevad harjutused ja variatsioonid nagu keretõsted, jalgade tõsted ja mis iganes veel.

Pange tähele, et ühelgi geneetiliselt normaalsel inimsel pole alumis ega ülemusi kõhulihaseid. Vaid ühtne kõhulihas.

in reply to: Kulturismiajakirjade tellimine #51577
    T.M.
    Member

Kriipis endalgi see USSR hinge. Nahutasin neid Flexi poisse veidi, loodame, et mõnest kurjast sõnast aitas ja USSR tambitakse lõplikult kangi alla.

Sama hästi võiks USA nime järel olla inglise/prantsuse/hispaania asumaa ja Venemaal Tsingis-khaan ja kuldhord. Ühesõnaga nonsenss.

in reply to: Kulturismiajakirjade tellimine #51550
    T.M.
    Member

Canadian/Foreign Orders: Send me 1 year (12 issues) for only $46.97! (Includes Postage

flex

mf

Annavad sellised andmed tellimise kohta. 47 dollari eest on ka postitus- fantast, muud pole öelda. Lehelt lugesin, et neil on jälle mingi alenus käimas.

in reply to: Kulturismiajakirjade tellimine #51530
    T.M.
    Member

Flex ja MF on mõlemad Weideri klanni käpa all, seega hinnad ja ka sooduspakkumised täpselt samad(vähemalt mina olen nii järeldanud). Aastatellimus välismaale 47 dollarit ehk umbes 570 eeki. Kui vahendaja kaudu tellida siis kõige odavam on minu teada oü kirilind, nad nülivalt sult 1200.

erxs ja teised kel kogemus sellega, olge paid ja selgitage lähemalt kuidas see tellimisprotsetuur kulges.

in reply to: Kulturismiajakirjade tellimine #51428
    T.M.
    Member

Äkki valgustad täpsemalt seda tellimis -ja maksmisprotsessi. Kas lisandub käibemaks(väljaspool el-i ju), mis viisil maksid jne…

in reply to: Uus tiitel #51354
    T.M.
    Member

Lisaks nimede assortiisse Kulturismiminister

in reply to: Proteiinipulbrid vs. kohupiim, kodujuust etc. #51292
    T.M.
    Member

Vastuseks erxsile. Mina pean arvestatavaks tasemeks, seda mille pealt oleks võimalus võistlustele (kulturism või jõutõstmine) veidi tõsisemat huumorit tegema minna või midagi sinnapoole.

Ise olen 17, jõusaalis lahminud circa 2 aastat, kahjuks suved on möödunud siesta tähe all ja tervis on siin viimase talve jupsinud. Olen endale kamaluga kohupiima sisse väänanud, sellele lisaks ühe kreatiini kuuri, millest tõesti tulu tõusis. Siiamaani on areng täitsa soliidne olnud.

Kreatiin on mulle tõhus abimees olenud, aga selle mõju oleneb sellest kuidas inimeseloom loodud on. Umbes neljandiku jaoks, kellel kõrge kreatiini tase, on see lihtsalt raha maha prassimine. Pooltel on teatav kasulik mõju ja kreatiin võib neid aidata uuele treeningtasemele. Kuskil neljandiku jaoks on kreatiin nagu teavamanna, mis tõstab neid kõrgustesse(võrreldes eelneva tasemega). Need on umbkaudsed hinnangud, mis spetsialistitelt minu kõrvu on jõudnud.

Teema tõstatasin kuna lugesin bodybuilding.com-ist, et tegelikkuses pole sõltumatult tõestatud valgupulbri efektiivsemat mõju võrreldes tavavalguga(nt kohupiim, muna). Küll pidi olema leitud teatavad mõjud immuunsussüsteemi tugevdamisele. Samas talupoja mõistus jälle ütleb, et loomuomasem on tarbida originaaltoitu(nii nagu looduses), kui siis töödeldud pulbreid.

http://www.bodybuilding.com/fun/issa4.htm]

in reply to: Proteiinipulbrid vs. kohupiim, kodujuust etc. #51236
    T.M.
    Member

Kõik tunduvad siin valgupulbri peale väga maiad olema. Kuid kas on kedagi, kes on arvestatava taseme saavutanud ka ilma proteiinipulbrit manustamata?

Oleks tänulik kui selline mees nagu vend vähk ütleks sõna sekka.

in reply to: Proteiinipulbrid vs. kohupiim, kodujuust etc. #51028
    T.M.
    Member

Äkki kellelgi mahti üles riputada ka link, kui need uurimused virtuaalkeskonnas kättesaadaval.

in reply to: H.I.T programm #43081
    T.M.
    Member

Uurisin asjakohaseid tekste, aga jäi veidi arusaamatuks, kui kaua on mõtet jännata HIT-kavaga?

T.M.

in reply to: Staatiline kontraktsioon #42420
    T.M.
    Member

Ma sain sinu jutust aru, et algajatel pole mõtet staatilist teha, aga kuidas on asjalood edasijõudnutega?

Äkki jagab ka keegi teine oma kogemusi seoses antud teemaga.

T.M.

in reply to: Staatiline kontraktsioon #42331
    T.M.
    Member

Tegelikult mõtlesin staatilise kontraktsiooni all pigem hoidmisi, s.t. näiteks lamades kangi hoidmist ülemises asendis(käsi lukustamata). Olen lugenud, et pidi aitama max jõudu ka surumisliigutusel tublisti parandada.

Kommentaarid näpunäited on igati teretulnud

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 60 total)