syntax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
syntax
MemberNii uurisin kõik välja, palju grammides ühte või toda on.
Retsept siis grammides selline:
500g naturaalset maapähklivõid
6 supilusikat mett
60g valgupulbrit
180g tooreid kaerahelbeid
syntax
MemberOhh, norm norm, aitäh, et proovisid ! Pigem on tal rukkijahu maitse. Kohupiima maitset nagu üldiselt ise ei tajunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>syntax
MemberTõsiseks vaidluseks läks, kuid keegi üldiselt reaalselt järgi proovida ja hinnangut anda ka viitsib ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>syntax
MemberKohe nii suur arutelu tekkis kohe, neid arvamusi ja fakte nii palju, et ei teagi keda uskuda, aga eks see kookosjahu ole kindlasti parem tõepoolest. Ja rukkijahu nisust samuti parem.
syntax
MemberRukki mineraalained on olulised muuhulgas lihaste normaalseks talituseks samuti. Rukkivalk kuulub täisväärtuslikemate taimsete valkude hulka tatra-, soja-, kartuli- ja aedoavalkude järel ka
Memberkorralik, tuleb järgi proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>syntax
Memberaitääh kõikidele, kuid tundub, et olen saanud kõik korda jõusaalis ning olen kükkinud umbes 5 kuud juba suurte raskustega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)syntax
MemberKergejõustikut maybe?
syntax
MemberMaximast saab toorsuitsu kalkunifileed, 175g pakikene. Rannarootsi toode. Aga kui ostad sellepärast, et praadida terveid lihakäntsakaid jne, siis ka Maximas olen näinud sügavkülmas erineva kaaluga kalkuneid.
syntax
MemberAitäh, et vastate ! Kohe postitan ka video, olen olnud eemal, vabandan, et ei ole saanud vastata.
syntax
MemberEelkõige muretsen nende põlvede pärast, et kas võib siis üle varvaste? Pildi tegin kodus ning mingit kangi vms ei saanud õlule võtta, kuid jõusaalis teen ikka korralikumalt. Viimased seeriad tegin muide 52.5 kg.
syntax
MemberMis mõttes reis ja säär paralleelselt ? sama nurk ? Aitüma, et vastasite
MemberSiin videos jälle nagu mehel põlved eespool varvastest, ah ei tea, need help igatahes. Alates sealt 15.02 kenasti näha.
syntax
MemberTavaliselt teengi sügavkükke, kuid kodus kangita on stabiilsus poole väiksem ja tasakaal samuti.
syntax
MemberHmm, jalad on õlgade laiuselt, kuid kraadi muutmine väga ei aita, kuid ei tohi siis siiski põlved üle varvaste minna ?
-
AutorPostitused