sylver
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sylver
Memberega jah teen kyll sellise särgiga millel ei ole varukaid. Ning ma pesen kaenla aluseid pidevalt peale trenni ning vahel isegi veel korra õhtul saunas.
sylver
MemberSinna kuhu ma enne panin läks ära aga selle 1 suuri punni asemel tuli mitu väikest.
sylver
Memberkas keegi saaks mulle näidata milline harjutus on squat, bench ja deadlift?
sylver
Membervanust on mul 15, kaalun nii kusagil 53kg ning tõmban 10 tükki ainult ära.
sylver
Memberkui niisama tahad lihaseid näha (kui on sul kusagil) siis mine sauna hakka higistama siis pinguta. Minul tuli päris ilusasti lihased nii välja.
sylver
Memberkas keegi teab kust muidu proteiini pärnust osta saaks.
sylver
Memberma ei hakka uut teemat egema nii et küsin siin.
Kui vanalt võib seda kasutama hakkata ning millal kas siis kui olen kusagil paar kuud jõusaalis käinuv või kohe kui esimest korda lähen?
sylver
Membervõibolla loll küsimus aga mis see haardeulatus on?
sylver
Memberpäeva sisustamiseks muidu istun terve päev kodus ning et luudele natukene lihast peale saada.
sylver
Memberoh sorry ei pannud neid harjutusi tähele minu viga.
aga kõhulihaseid mõtled nii et esimene päev teen üla kehale siis teen ala kehale ning kõhu lihastele siis jälle üla kehale ning siis ala keha jälle aga ilma kõhulihasteta.
sylver
Memberok tänan väga
sylver
Memberkas keegi saaks muuta seda ülest kava paremaks ning lisada jala lihased ka sinna
sylver
Member1päev
Rind 4/8
Õlad 4/8
Biitseps 4/8
kõht 4/8
2päev
Triiteps 4/8
selg 4/8
siit peaks ainult jalalihased puuduma et ei tea kuhu neid panna
-
AutorPostitused