sylver
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sylver
Memberdetsember 3, 2006 at 9:05 p.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97159sylver
Membertänan väga sain vägagi targemaks.
detsember 3, 2006 at 8:29 p.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97151sylver
MemberKuidas ma saan aru et on tegemist baasharjutusega või Isolatsiooni harjutusega?
detsember 3, 2006 at 8:18 p.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97147sylver
MemberMillal neid baasharjutusi tehakse? et kas trenni alguses, keskel või lõpus.
sylver
Memberkahjuks just täna ei lugenud neid uudiseid
sylver
Memberaga kust seda pärnust saada? Pole nagu eriti kusagil pärnus muud näinud kui biolab
sylver
Membernu ok aga tahaks sellele ka vastust saada kui saate vastata et mul on probleem et vererõhk on kõrge. Äkki teate kuidas seda alla saaks?
sylver
Memberaga seal alla on kirjutatud et Kava teha soovitatavalt 3-4x nädalas.
sylver
Membernahaarst ütles et mul on mingine higinäärme põletik.
sylver
Memberkle proovi ise minu seisundis kirjutada.
sylver
Memberkäisin siis täna naha arsti juures ning ta vaatas seda siis mõtne ning ütles kirurgi juurde kohe.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Käed on nüüd põhimõtleliselt korra ainult mõned nädalad ei saa jõusaalis käia.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sylver
Member1.72 pikk 53kg raske ning 15 aastane
sylver
Memberma kuulan põhiliselt skyplusi kuna ei viitsi enda plaate kunagi kaasa vedada.
sylver
Memberema sai nyyd autoga ka kätte parandusest siis saab vähemalt arsti juures ka äa käia ning tänan väga abi eest.
sylver
Membersee punn läks ise puruks.
AutorPostitused