sweals
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sweals
MemberOlen 3,5 kuud treeninud taku hiiti.Tänud väga meeldiva treening kava eest, võtab vähe aega ja peale trenni on alati tunne, et on midagi vihaselt tehtud ja ennast tagant sunnitud. Mida metsajooksu puhul tähendada ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treening vahendina kasutasin hüppenööri, sest eesmärk oleks treenida kodustes tingimustes.
Intensiivsuse ajal(work) hüppasin põlve tõstetega, jalgu vaheldumisi lähedale rinda. Nii kiiresti kui jõutsin ja nii kõrgele kui suutsin.
Puhkuse(recovery) ajal hüppasin väga rahulikult erinevate(jalad vaheldumisi, mõlemad üheaegselt,risti) hüppe tehnikatega.
Aga probleem selles, et mis nüüd edasi kui kava on lõpetatud? Kas oskaks keegi ehk mingit uut kava soovitada?
Või oleks ehk mõttekas taku hiit kava vähe modifitseerida? Nagu näiteks ehk hoopis teine harjutus vb. üleshüpped jalad vastu rinda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Või ehk kärpida puhkepause(recovery), või ehk pikendada intensiivsuse(work) aega?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eesmärk võiks aga samaks jääda, tahaks treenida kodustes tingimustes.Tegelikult läks kava lõpus kergemaks, mis tundub hiiti iseloomu( pilt ees uduseks treenida) arvesse võttes vähe kummaline. Ehk tegin midagi valesti üldse? Asi millega kindlasti eksisin, on treeningu aeg(3,5 kuud ja alustasin veel teisest faasist), tõstsin faase vastavalt enesetundele kuna mõni nädal ei olnud aega hiiti 2x nädalas teha.
Muidugi alati oleks võimalus ise katsetada erinevaid variantte aga ehk oskab keegi midagi soovitada.
ette tänades…
esiteks – hüppenöörillga hüpates ei pruugi lühema intervalliga sama hästi koormust kätte saada kui pikema intervalli ajal.
teiseks – kui kasutada kogu kava läbimiseks täpselt sama harjutust (samal (“)trenažööril(“)), siis tekib harjumine konkreetse tehnikaga / harjutusega ning viimase välja võtmiseks on vaja pingutada üha rohkem.
kolmandaks – kava lõpupoole läks treenitus paremaks.
küsin kindluse mõttes üle, et kas läbisid järgneva taku kava enda poolt kirjeldatud viisil:
Phase 1:
Weeks 1 & 2: 4 X 90 seconds work + 90 seconds recovery.
Weeks 3 & 4: 5 X 60 seconds work + 60 seconds recovery.
Phase 2:
Weeks 1 & 2: 6 X 45 seconds work + 30 seconds recovery.
Weeks 3 & 4: 7 X 30 Seconds work + 20 seconds recovery.
Phase 3:
Weeks 1 & 2: 8 X 20 seconds work + 10 seconds recovery.
Weeks 3 & 4: 10 X 20 seconds work + 10 seconds recovery.
edasise paika panemiseks kirjelda palun oma eesmärke – miks sa trenni teed ning mida saavutada tahad. lisa juurde ka treeningvõimalused ning erisoovid (seda juba mainisid, et tahad treeninguid kodus teha) – milliseid abivahendeid on sul käepärast (raskused, kummilint, lõuatõmbekang, topispall, jalgratas, hea jooksurada kodu läheduses, jne) ning kas oled vajadusel nõus nendesse mingeid investeeringuid tegema.
kui see valmis mõeldud, siis saan teha ettepanekuid edasise kava osas.
vastata võid siiasamasse foorumisse, PM’ga või emailile ott [ät] elustreening.ee.
sweals
MemberOlen 3,5 kuud treeninud taku hiiti.Tänud väga meeldiva treening kava eest, võtab vähe aega ja peale trenni on alati tunne, et on midagi vihaselt tehtud ja ennast tagant sunnitud. Mida metsajooksu puhul tähendada ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treening vahendina kasutasin hüppenööri, sest eesmärk oleks treenida kodustes tingimustes.
Intensiivsuse ajal(work) hüppasin põlve tõstetega, jalgu vaheldumisi lähedale rinda. Nii kiiresti kui jõutsin ja nii kõrgele kui suutsin.
Puhkuse(recovery) ajal hüppasin väga rahulikult erinevate(jalad vaheldumisi, mõlemad üheaegselt,risti) hüppe tehnikatega.
Aga probleem selles, et mis nüüd edasi kui kava on lõpetatud? Kas oskaks keegi ehk mingit uut kava soovitada?
Või oleks ehk mõttekas taku hiit kava vähe modifitseerida? Nagu näiteks ehk hoopis teine harjutus vb. üleshüpped jalad vastu rinda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Või ehk kärpida puhkepause(recovery), või ehk pikendada intensiivsuse(work) aega?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eesmärk võiks aga samaks jääda, tahaks treenida kodustes tingimustes.Tegelikult läks kava lõpus kergemaks, mis tundub hiiti iseloomu( pilt ees uduseks treenida) arvesse võttes vähe kummaline. Ehk tegin midagi valesti üldse? Asi millega kindlasti eksisin, on treeningu aeg(3,5 kuud ja alustasin veel teisest faasist), tõstsin faase vastavalt enesetundele kuna mõni nädal ei olnud aega hiiti 2x nädalas teha.
Muidugi alati oleks võimalus ise katsetada erinevaid variantte aga ehk oskab keegi midagi soovitada.
ette tänades…
jah – jorx on praeguseks eemal. hetkel on mul endal natuke kiire, aga I võimalusel postitan siia teemasse vastuse.
sweals
MemberSelline treener siis kes kliendi küsimused postitab foorumisse ja püüab tema kulul nalja teha.Kas seda õpetati koolitusel kah? Mitmes tase on kui saladus pole?
Viisakas oleks pigem suunata kellegi targema juurde. (Klient on ju kuningas ja treener ikkagi klienditeenindaja).
Samas mida mina tean… mul pole eksamit tehtud.
Pole küll üritanud kellegi kulul nalja teha – ausale küsimusele aus vastus.
Ametlikku “riigi poolt aktsepteeritud” taset ei ole.
sweals
MemberMul on selline küsimus teemaalgatajale ja ka mõnele teisele kes tunneb , et see teda puudutab. KUIDAS ON VÕIMALIK OLLA HAIGE NÄDAL AEGA???. Oma elu tagasi vaadates kuni antud hetkeni siis nädal aega olin ma treeningutest eemal siis kui traktor minust ole sõitis. (24 aastat tagasi) Ja ega ma siis see nädal aega haige ei olnud, mind lihtsalt hoiti haiglas kinni, kuna alaealist omal vastutusel välja ei kirjutata.Nädal aega haige, selleks peab linttraktori alla jääma vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul on tavalin taks, et iga 2-3 aasta tagant olen korralikult haige. 5 päeva voodis, millest 2-3 päeva palavikuga 39-40. nooremana oli aastas korra, nüüd viimane kord oli 2 aastat tagasi. viimasel korral kui arvasin, et olen terveks saanud, siis panin trennirütmi peale tagasin ning sealt ka korralik õppetund pärast haigust mõnda aega rahulikult võtmise kohta -> lisandus veel 2 nädalat kopsupõletikku.
üldiselt rahmeldasin ringi nagu segane ning ise arvan, et keha võttis mingile hetkel kohustusliku puhkuse välja lihtsalt.
sweals
Member1. projektijuht tõlkebüroos – sõltuv ainult telefonist ning internetist
2. treener + kõik sellega kaasneva (toitumis- ja treeningkavad jne)
veebruar 11, 2008 at 3:41 p.l. in reply to: Kust leiaks jõusaalitreenerit ning toitumisspetsialisti? #140205sweals
MemberKui kulturism või jõutõstmine ei ole eesmärk omaette, siis soovitan vaadata ka conditioning treeninguid klubis Elustreening Eesti http://www.elustreening.ee/?id=21
sweals
MemberTegelikult on see teema mõttetu.Koolivägivald on ja jääb. Küsitav on ainult selle suurus.
Vanasti kui õpetaja võis õpilast peksta oli kõik korras.
ei arva, et see teema on mõttetu. mis asi siis täpselt korras oli kui õpetaja võis õpilasi peksta? suhtumine “kõik oli on ja jääb” ei ole just miski asjade postitiivses suunas arengule kaasa aitav jõud.
selles osas saab paralleele tuua spordiga – võid treenida nii nagu “on kombeks ning tehti aasta(kümneid) tagasi” ning mitte küsida endalt miks ma treenin nii nagu ma treenin ning äkki saaks kuidagi efektiivsemalt ning samas võid olla see edasiviiv jõud kes leiab, et on olemas ka paremaid võimalusi asjade tegemiseks – see et midagi on pikka aega tehtud ei tähenda, et see peaks õige olema (N: vaidlused aeroobne treening vs intervalltreening).
Ja pealegi ma ei saa inimestest aru kellel on vaja pidevalt seda vägivalla teemat üles võtta…järelikult on neil ikka midagi viga ja miski kripeldab hingel.
Siit nii tekivadki sellised tolvanid kellel on mingi vajadus vägivalla järele. (nagu videos)
see on küll üks mõjuvõimas järeldus. mõni ei saa kulturistidest aru, teine jälle võitlussportlastest – see ei tähenda, et kellelgi midagi viga peaks olema. kustkohast täpselt “siit” ja “nii” tekivad tolvanid kellel on mingi vajadus vägivalla järele? siit foorumist taoliste arutelude käigus?
sweals
Memberveel võimalikke olukordi
http://www.postimees.ee/070208/tartu_posti…ised/310608.php
ja lõppsõna
http://www.postimees.ee/070208/esileht/krimi/310599.php
antud juhul tegemist kindlasti äärmusliku olukorra lahendamisega, aga selliseid olukordi on kooliajast küll, kus kui mitte vanemad vennad siis lausa vanemad ise on füüsiliselt karistanud neid kes nende lapsi “kiusavad”. ja samas on ka olukordi kus mõni vanem on oma võimeid natuke üle hinnanud ning ise karistamise käigus kolakat saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sweals
MemberMida vähemaks MMA matše jääb, seda väiksemaks jääb tõenäosus, et mina oma sõpradega kohale tulen:-)tänud toetuse eest ning hea kuulda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kahjuks meie käed on hetkel seotud, aga teeme kõik, et mma areng jõudsa hoo sisse võtaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sweals
Membermeist mitteolenevatel korralduslikel asjaoludel piirati tulevate mma matšide arvu viielt kolmele. kahe mma matši asendati kahe muay thai matšiga.
mma’s jäävad võistlema järgmised inimesed:
1. Indrek Kumm – Team Scared & Paranoid – 89-92kg – C klass (amatöörid)
2. Jussi Repo – Team Scared & Paranoid – 70-73kg – C klass (amatöörid)
3. Lauri Ülenurm – Team Scared & Paranoid – 66-69kg – B klass (semi pro)
sweals
Memberno ega kõik ei saagi olla big poppad ja pumpid, osad on normaalse arengutasemega noorikud ka kes hoolivad oma sotsiaalselt positsioonist ja vajavad ühtekuuluvustunnet… krt …jälle need raamatud, ma peaks vähem lugema siis oleks hea kaasa noogutada ja teha ka “hõk hõk i`m tuff”
sweals
MemberMa arvasin, et oled üle 30`e, et siin maailmatarkust jagad.Minu isiklik seisukoht on selline, et pigem loobun tülinorijaga võitlusest kui pärast kahetsen.
Jahh ma olen nõrk ja ei jaksa igaühega kakelda!
Aga kui minu või mu kaaslasi ähvardab surmav oht, siis ei kõhkle hetkekski ja aitan (kaitsen) igal võimalikul viisil.
Ärgem mingem isiklikuks ja jäägem konkreetsesse teemasse!
eriliselt kontekstist ja teemast välja rebitud tekstid. katsu vahet teha kommentaaridel, mis on mõeldud kokku võtmaks teiste ideid ning teemaarendust ning mis on postitaja isiklikud seisukhad ning ettepanekud.
sweals
MemberVana Sa sõber oled?Paberitel haridus on keskeri ja hetkel veel olen 29 aastane.
Võib-olla olen ma seniilne sossike aga kas tõesti sinule näitab liitumisaeg ja postituste arv inimese haridust????
Tegelikult on ju arutamisel kulturistide provotseerimine. Sinu postitustest selles konkreetses teemas on jäänud arusaam, et esimesel võimalusel sa haaraksid raudkangi ja peksaksid kõik poolsurnuks ning sind pole võimalik selle eest isegi karistada.
Ma ei taha konkreetselt sind maha suruda ega kuidagi solvata aga palun ära õigusta vägivalda!
sweals
Memberotsi siit foorumist teemasid “HIIT”, “High Intensity Interval Training”, “Ringtreening”, “Intervalltreening”, “Anaeroobne vastupidavus”.
sweals
MemberPõhjus on selles, et küllastunud rasvad on kasulikud. Fred on sellest rääkinud juba aastaid. Postimehe artikkel oli kohaliku rapsiõli reklaam, mida lollikesed usuvad. See, et rasvadega nii palju segadust on “normaalne”. Isegi spetsialistid, kes koostavad toitumiskavasid, ei suuda heal ja halval vahet teha.Jah – täpselt. Isegi spetsialistid, kes koostavad toitumiskavasid, ei suuda heal ja halval vahet teha. Sellest ka asjade subjektiivsus ning lõpliku tõe puudumine. Ning see käib ka sinu absoluutse väite kohta kuiväga kasulikud on küllastunud rasvad. Need on kindlasti vajalikud ning kindlasti peavad nad tasakaalustama teisi rasvatüüpe, kuid kindlasti ei saa lähtuda väljendist “mida rohkem, seda uhkem”.
AutorPostitused