sweals
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sweals
MemberTrailer küll head muljet ei jätnud… võitlusstseenid paistavad väga kohmakad.ei tundu väga kohmakad – ilustatud mma lihtsalt. tehnikate suhtes (vaadates treilerit) on reaalsuse suunas ikka päris suur samm astutud
sweals
Membermis on 2×4 vastane?variant 1: 2 roundi, mõlemas 4 vastast
variant 2: 2 x 4 = 8 vastast
sweals
MemberEsmaspäev / kolmapäev – Reie – esikülg, tagakülg, säär. Seeria ja kordusedKolmapäev / reede – Surumine lamades, teised rinna harjutused, triitseps, kõht.
Reede / esmaspäev – Jõutõmme, seljalailihas, trapets.
Esmaspäev / kolmapäev– Svungimine, biitseps, küünarvarred.
Esmaspäev / kolmapäev – Reie – esikülg, tagakülg, säär. Seeria ja kordused
Kolmapäev / reede – Surumine lamades, teised rinna harjutused, triitseps, kõht.
Reede / esmaspäev – Jõutõmme, pooljõutõmme, trapets, õla tagaosa.
palun selgitust kuidas tõlgendatakse selle kava tegemise päevi
sweals
MemberKui juba selliseks jutuks läks, siis lase blenderis naturaalne apelsinimahl ja tuunikalakonserv läbi.on see nagu päris söödav või tuleb enne kolmeni lugeda ja siis ühe sõõmuga alla kallata?
peaks proovima uut hõrgutist pärast kaaluvõtmist.
sweals
MemberSiin on mõnda spordiklubiski tehtud toitumiskava nähtud, mis mingisugust kriitikat ei kannata….meenutame seda teemat http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=14433&st=0
sweals
Memberkasuta otsingut siin lehel ning leiad palju teemasid kus enne sind on küsitud pea täpselt samamoodi või isegi on antud teemadel artikleid kirjutatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sweals
MemberNii, sai sirvitud ka seda teist Taku Hiit teemat. Variante on pakutut erinevaid. Aga kas praegu tasuka siis ütleme, et kahel korral nädalasjõusaali treeningu lõpus teha see programm läbi. Pmst võib hokihooaja lõpuks lugeda juba Märtsi lõpu ning siis jääks kahel päeval need trenniajad jooksmiseks. Ütleme siis nii, et praegu see natuke vähem kui kuu aega alustada jõusaalis ntx sõudeergomeetri peal ning pärast siis need kaks korda jooksu HIIT programmina ning jõusaalikava lõpust need välja jätta?Kui tahad massi koguda, siis pane eraldi päevadele. Millal uus hokihooaeg peale hakkab?
sweals
MemberOlen kuulnud et,õuna äädikas aitab rasvarakke põletada kas on see tõsi?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eeldan, et see küsimus tähendab “kas õunaäädikas teeb saledamaks ning aitab kaalu kaotada?”
vastus – miski ei asenda korralikku toitumisharjumusi ning piisavat kehalist aktiivsust.
kui tahad täpsemat vastust, siis http://www.google.com – loe läbi 100 artiklit ning otsusta ise
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sweals
Membermu point algusest saati oli selles, et ta pole ainuke ning kui ta end nii hästi tunneb siis mina ei muretseks. Mina pole arst.. seega pole minu arvamuste teadmiseks võtmine obligatoorne.mina ka ei ole arst. seepärast soovitangi tal pigem ühe sellise juurde minna (spordiarsti – mitte nö tavaarsti).
sweals
Memberno ma ei tea… kui inimene, kes sõidab 40-50km järjest kiiruisku üle päeva siis.. subjektiivseks seda oleks raske nimetada, sellest väitest tulenev järeldus oleks minu arust pigem objektiivne.Ma olen oldschool… kui keha tunneb end hästi, uni on hea ja tervis on tugev siis mul savi mida numbrid ütlevad, ma kuulan oma keha mitte arste… võttes arvesse Eesti arstide kvaliteeti.
ütlen veel kord, et mul on väga hea meel, et sul on nii. aga see ei tähenda, et see ka teistele üle kandub.
sweals
Memberma olen omateada päris heas kardiovaskulaarses vormis a isegi magades mu pulss pole nii madal, seega ma pole vormis v? Kui neiu tunneb end hästi 170 juures treenides siis ei minu spordiarst ega mina saa nõus olla, et see hälve oleks.hästi tundmisele ei saa tõesti keegi vastu vaielda, aga ülejäänud küsimuse külgedele küll. koormustest koos hapnikutarbimise ning laktaadi mõõtmisega näitab ära konkreetsed treeningtsoonid mida arvesse võttes saab treeningu tulemuslikkust parandada ning teisest küljest ennetada ka tervisehäirete teket. nagu sa ka ise mainid, siis “omateada hea vorm” võib mõnikord ikka väga subjektiivne olla.
sweals
Membermina Sinu asemel ei muretseks. Ma ise olen ka täpselt samas seisus, st ma sõidan uisku ja mu pulss on keskmiselt 175 or smt ja mu enesetunne on väga hea. Maks pulsi olen saanud 202, st siis kui ma end rajal ribadeks tõmmata tahan. Pulss taastub kiiresti nö normi (mul 10-15 sec ja olen tagasi oma “keskmise” peal). Puhkeolekus on mu pulss ca 93 kanti.F.Antson arvas ka, et pole mõtet muretseda, see on lihtsalt selline iseärasus. Kõrgel pulsil töötame me paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mee – nagu ma aru saan oled sa natuke ikka treeninud ka selliselt. või juba nö esimesest korrast alates sõitsid 175 pulsiga ning enesetunne oli OK? puhkeolekupulss 93 on siis kui sa lihtsalt päevaseid asju ajad ja ringi ka liigud eksju, mitte see kui sa rahulikult arvuti taga istud näiteks?
või siis on looduse poolt antud head läved.
sweals
Member1) Koguda veidi ikka massi juurde, hokihooaeg saab pmst kohe-kohe läbi, nii et suvel sellega ei tegele nagunii.2) Et saada juurde võhma ja ega see tervisele ka halba tee ju. (Olen käinud spordimed. keskuses ja seal öeldi ka, et võhma oleks juurde vaja).
sellisel juhul tasub aeroobset tiksumist teha trenni lõpus vahelduse mõttes ning massilisamistreeningu “tasakaalustamiseks” – mingit olulist vastupidavust saalihoki jaoks sa sellega ei treeni. mõistlikus koguses see tervisele halba ei tee.
vastupidavuse treenimiseks löö oma treeningud siiski lahku ning tee aeroobset ning intervalltreeningut segamini. vajalikud lingid siin eespool juba postitatud.
üldiselt: pane need asjad eraldi tsüklitesse – näiteks kõigepealt tee vastupidavust ja siis kogu massi. massiperiood ning samal ajal vastupidavuse saavutamine aeroobse treeninguga ei tõota väga suuri tulemusi massi kogumisel ning massiperiood koos aeroobse + intervalltreeninguga – minu arvates küll natuke parem kombinatsioon, aga massi lisamise kasutegur jällegi väiksem.
sweals
MemberSoojendaks veidi vana teemat üles, kui tohib. Siuke küss, et millest sõltuvad intervallide ja puhkuste pikkused? Ma vaikselt proovin ka jõusaalis tavalise kardio asemel rattal intervalli teha- tunde järgi tegin nii, et 5 min soojendust, siis u 7 min jooksul nii, et 2 min pingutust ja 30 sek vaiksemalt, seejärel üle 10 minuti nii, et 2 min pingutus ja 1 min vaiksemalt, lõpus mõned intervallid 1-1. Siin on soovitatud pingutuse intervallid lühemad teha kui 2 min. On seal mingit vahet? Lihtsalt ratta peal alguses tundub see 1 min mega lühike aeg. Tegelikult see 30 sek puhkuseks oli ka suht lühike, et selle aja sees ei jõua normaalselt aeglustadagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et peaks jalad pedaalidelt üles tõstma ja laskma pedaalidel hoo maha kedrata, muidu ei jõua puhkama hakatagi selle 30 sek jooksul
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga kokku ilma soojenduseta tegin neid intervalle u 20 min. Pärast tegin jõutreeningut ja lõpus veel 20 min niisama kardiot anaeroobses tsoonis.
Muidu vormi osas nagu takistust ei tundu olevat, vähemalt rattal tehes. Enne olen kardiot teinud lihtsalt nii kõrgel pulsil kui jaksan. 170-185 pulsil 10-15 min teha pole probleem. Üle 190 pole tahtnud lasta. Millegipärast tundub, et äkki oleks südamele paha vms. Ma olen muidu üsna noor ja väike ka, nii et kõrge pulss peaks minu puhul normaalne olema. Max pulss on 198.
põhimõttliselt võib ka ise intervalle välja mõelda, kuigi seal on paar kriteeriumit jällegi sõltuvalt eesmärkidest. meie spordialal (mma) on oluline hoida nii töötsüklite pikkused kui ka puhketsüklid pidevas muutumises, et keha ei harjuks ühe kindla tsükliga mida ka võitluses ei esine.
aga 2 minutit on ühe töötsükli jaoks väga pikk aeg kuna selle aja jooksul julgen arvata, et sa ei suuda endast siiski maksimumi anda – just selles osas, et 2 minutit enda maksimumi hoida on ikka kuradima raske. võta intervall lühemaks ning selle lühikese aja jooksul anna endast 90-100% nii et tükid taga.
intervalltreeningu võlu selles peitubki, et pärast mõningat harjutamist õpid selle 30 sekundi jooksul ilusti puhkama. peata kiirelt ratta hoog kinni ning tiksu rahulikult.
vaata oma treeningu ülesehitus ka kindlasti läbi – intervalltreening + jõutreening + 20 min kardiot ANaeroobses tsoonis. lõpuks kannatavad kõik treeningu osad. kindlasti kontrolli üle ka oma pulsomeeter (kui sa tõesti pole vähemalt keskmisel tasemel sportlane) – 10-15 minutit pulsiga 170-185 on päris korralik tempo kui arvestada sinna juurde väljendit “Üle 190 pole tahtnud lasta”, kõlab rohkem nii nagu selle 10-15 minuti jooksul näed sa kõvasti vaeva, et see pulss selles vahemikus püsiks. saan ma õigesti aru? ja kui pulsomeeter on terve, siis soovitan sul teha koormustesti.
sweals
Memberkuigi minul on tunne, et naissugupool ongi evolutsiooni käigus rumalamaks muutunud, domineeriv on emotsionaalsus ja tagaplaanil ratsionaalne suhtumine, kuna algusaegadest saati hakati asju lahterdama füüsilise jõu alusel, ja naised olid nõrgemad, seega mees oli mõtleja ning käsutaja..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> thats all that.Naised ei ole rumalamad, naistel on aju lihtsalt teistsuguse ehitusega.Meestel on ajukoor paksem ja kurrulisem (suurema pindalaga) kui naistel, selle arvelt on nendel aga ajukoore erinevaid osasid ühendav kude väiksem.Aju ruumala on mõlemal ühesugune.Ma täpsemalt ei oska öelda, milles see täpselt väljendub, aga üldiselt ajukoor on see mis vastutab loogilise mõtlemise, analüüsimise, seoste loomise jne. eest.AutorPostitused