sweals
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sweals
Memberttt
üritus toimub juba homme
sweals
Memberneed 2 olid päris viisakad:
1. FAST – Sinu tugevad küljed
2. fitness.ee ja on mida päevitada
sweals
MemberÜtleme näiteks, et saab vähemalt 10-se grupi kokku, organiseerib saali, ööbimise treeneritele nv-ks, rahad ja esimesed koolitused. Siis peale seda hakatakse iseseisvalt treenima ja pidevalt saab siis uusi koolitusi (vastavalt vajadusele) ? On mingid nõudmised ka inimesele, kes asja käima hakkab lükkama ja juhtima ?Koolituste sisu, sagedus ning täpne ülesehitus on jällegi kokkulepte küsimus ning sõltub palju ka inimese olemasolevatest oskustest. Kui on võitlusaladel eelnevalt täiesti “0”, siis tuleb asjale läheneda ühtemoodi, aga kui näiteks on maadelnud asjalikult 5 aastat, siis on asi natuke teine.
Nõudmised – kujuta ette, mis omadusi läheb vaja ühel inimesel, kes peab vedama klubi, teisi treenima ning ala arendama – täpselt sellised need nõudmised ongi
??:”>]sweals
Membermis see uutele treeneritele maksma läheks?treeneriks olemise maksu pole. nii kuidas ise end majandada suudad, nii palju maksabki (v siis jääb kahjumisse). asi ei saa alata rahast.
sweals
MemberOn see enda leiutis või pärineb kusagilt ?enda ning teiste maadlejate kogemuse põhjal paika timmitud – see on kraam mida me sööme kui kaalu on juba viisakalt maha võetud ning suurt midagi enam süüa ei või. siiani on ennast tõestanud ning aidanud töövõimet säilitada paar viimast päeva ning võistluse ajal (sest kui on palju kaalu võetud mõne aja jooksul, siis sööma tuleb jälle kergelt vähehaaval hakata – esiteks makku ei mahu palju kraami ning teiseks on suht tundlik ka pärast karmi nälgimisrežiimi koos kaaluvõtmistrenniga).
kerged asjad kust saab palju energiat kätte (va jogurt / hapupiimajook, mis ei ole eriti kerge). sinna kuulub veel nipet-näpet asju juurde – näiteks hematogeen.
kui kellelgi on käepärast materjale, mis need kogemused ümber lükkavad nii teadusliku selgituse kui ka mõistlikul tasemel kahevõitlusalade sportlaste kogemuse põhjal, siis andke tuld.
sweals
MemberMinumeelest on see istumisasend seal üldse suhteliselt kahtlaneVõiks pigem ratta asendit imiteerida…
aga proovi ka säärte masseerimist.. seda saab ise väga edukalt teha ja toimib suurepäraselt
võid proovida ka mingit massaažikreemi..
üks parimaid lahendusi on jah massaaž – samas tuleb seda päris põhjalikult üle tilu-lilutad 45 sekundi jooksul kergelt näpuotstega, siis see ei kvalifitseeru
märts 20, 2008 at 12:44 p.l. in reply to: Erinevate asjade (reljeef, mass, jõud jne) treenimine #146425sweals
MemberMa tean et massiperioodil tehakse näiteks plokitõmbeid kukla taha niimoodi, et kiiresti tõmmatakse alla ja siis lastakse aeglaselt üles ja seda siis maksimaalse amlpituudiga.Mul tekkis küsimus, kuidas sooritada harjutusi kui soovitakse treenida jõudu, plahvatuslikku jõudu või reljeefi. Korduste arvu ja seeriate arvu ma tean.
sõber OTSING aitab sind
sweals
Memberoleks tarvis teada mis sisaldab väga vähe rasva ja annaks palju energjat.kaaluvõtmise (kogemus maadluses ja mma’s) viimastes faasides on toiduks:
rosinad (+mandlid / sarapuupähklid / kreekapähklid)
müslibatoon
banaan
mesi (tee sees)
süsivesikujook
(jogurt / hapupiimajook)
sweals
Memberma pean ka selle seikluse ette võtma
sweals
MemberMinu meelest peavad paarisuhtes inimesed jagama samu standardeid füüsilisest vormist… Kui see nii pole, läheb asi kergesti vasakule…Minu arvates on “enese käest ära laskmine” üks hullemaid asju, mida partnerile teha saab selles mõttes, et suhet ju alustati füüsiliselt teistsuguse inimesega ja kui teine on hooliv, siis ta ei tõstata seda suure probleemina, aga sisimas ikka kripeldab…
jagan seda sama vaadet. endal on olnud mitmeid “möödalaskmisi” selles vallas ning kogemus näitab, et inimest ümber teha (kui leebelt sa seda ka siis ei ürita) on ikka väga tulemusetu (kui too inimene seda just ise väga ei taha). minu arvates on kõvasti lihtsam, kui suhtes olevad inimesed jagavad teatud enda jaoks olulistes valdkondades sarnaseid vaateid.
ning kui kõrvale jätta punu blablabla-fafafa, siis on ka tema põhimõttelsielt sama maininud:
Mis mõtet on siis luua suhet inimesega, kelle harjumused, põhimõtted ja väärtushinnangud sulle ei meeldi- eesmärgiga hakata teda muutma selliseks, mis kõlbaks? Kui tegemist on mehega, kellega ma saan kõigest rääkida ja kellega on alati tore olla, siis ma lepin ka tema muude omadustega, isegi kui ma ise tema asemel nii ei teeks/oleks.ainus asi siin on, et need “tõelised harjumused, põhimõtted ja väärtushinnagud” ei pruugi väga pikka aega välja tullagi sellisel kujul nagu need tegelikult on. ning kui tulevad, siis on kindlasti veel ka “peiteperiood” kus asju jätkuvalt enda jaoks ilustatakse ning loodetakse, et äkki asi siiski nii hull ei ole
sweals
Memberolen kuulnud sellist teooriat kalaõli kohta, et võetakse pigem õhtul kuna vastasel juhul võib mingis kohas “õigete” ainete puuduses olev keha kalaõli lihtsalt energiaks ära kasutada (mitte siis ehitusvahendiks nagu see peaks minema).
sweals
MemberKunagi võtsin 3 ööpäevaga alla ca 8% kehakaalust ja päev hiljem maadlesin päris edukalt, nii et pole see midagi nii võimatu. Lihtsalt ei söönud ega joonud praktiliselt midagi ja tund enne kaalumist sai veel viimase vajaliku pool kilo maha higistatud.see on kahe otsaga asi – kui ühe korraga võtta maha näiteks 3-4kg, siis selle higistamise lõpuks kaotab töövõime kõvasti. ühe korraga mõtlen, et võtad näiteks päeval maha ning õhtul võistled või võtad õhtul maha ning järgmisel hommikul võistled. samas protsess on selles suhtes lihtsam, et piinlemisperiood on lühem. aga kui jaotad selle võtmise mitme päeva peale ära (näiteks 3-4kg 3-4 päevaga), siis jõudu ning kestvust on lõpuks rohkem, aga samas on päris palju aega tulnud istuda tühja kõhuga ning lõpuks ka korraliku januga. selle protsessi jooksul ei saa kuidagi viilida ka – matemaatika on väga lihtne – toidu ning vedeliku mass sisse ning tehtud tööga (trenn + igapäevane / öine ainevahetus) kaotatud kehamass välja.
sweals
Memberma ütlen ma pean võislustele minema ja ma tahan kategoorias -40 olla kui ma ei saaks kategooriasse -40 siis on küll väga kahju,aga ikka teen neid asju mida soovitatekui sa tahad saada kaalukategooriasse -40kg, siis… siis las su treener selgitab sulle natuke asju ning unusta see kiire kaaluvõtmine ära.