Sussver
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sussver
MemberTäpselt nii, ma ka see nädal lugesin,et ainult üks raskus oli alles jäänud ja teised varastati:P. Kuhu me niimoodi jõuame?!
Sussver
MemberVägev. Ise pole näinud, aga mis oli küsimus, ei meenu:D
Sussver
MemberMis siin ikka,kaamerad ülesse! Jõusaalis,kus mina käin on see probleem nii lahendatud,kusjuures ma ei ole kursis,kas seal ennem vargused toimusid. Aga ma leian,et see on ikka tõeliselt haige,kui pannakse treeningvahendeid pihta! See POLE lihtsalt normaalne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega tea, mõned inimesed on nii nahaalsed,et neid ei heiduta ka kaamerad , mis üleval on!
Sussver
Memberno siin pole ju midagi imelikku ,igal eesti tasemel “profikulturistil” on ju rahapuudus ja hea vanarauaga raha teenida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas tõesti?Kui rahapuudus näpistab, siis ei pea seda ju teiste isikute arvelt leevendama, on see siis eetiline käitumine?
Sussver
MemberKäin jõusaali trennis ning jõusaal ise asub Pärnus, Terviseparadiisis. Ise elan samuti Pärnu linnas.
Sussver
MemberEdgar Savisaar mõtleb hetkel kahjuks vaid iseenda heaolule, kuid eesti kodanike heaolule ta ei mõtle. See pole just kõige isamaalisem tegu!
Sussver
MemberKallid on need reklaamid tõesti, kuid kas pidi kasutama nii suurt jõudu taoliste reklaamide tegemiseks ja läbiviimiseks.
Sussver
Membermina teen kõhilihaseid peale igat trenni, aga iga kord erinevalt. Samas peaks mainima et tõesti toitumisest oleneb asi. enda kogemus näitab, et kui tõesti aeroobset peale ei tee, siis kõht ilusaks ei lähe
Sussver
MemberKui näed kedagi varastamas, siis sõida turppi!Ega’s mu vist ei lahenda probleemi jahm.
Sussver
MemberOlen näinud seda filmi vaid MTV Eesti pealt.
Kuid tundub huvitav ja ajalooline samuti.
Sussver
MemberVelotrenazööridega:D
ei usu kohe üldse sind:D
Sussver
MemberKui keegi veel sellistest asjadest teab, siis kirjutage kindlasti.
Sussver
MemberTänan, et olete oma postitusega aidanud ja nõu andnud.
Sussver
MemberKindlasti peab puhkama, 2-3 minutit on piisav aeg.
Sussver
MemberTore kuulda, et Pärnus toimub.
AutorPostitused